Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 godziny temu, Mendrek napisał:

Dawno nie te czasy. Czekam na większą dostępność, nie chce mi się z botami na Allegro walczyć i nie będę dawał januszom biznesu zarabiać. Chciałbym bardzo mieć PS5, no ale towar elitarny i deficytowy, bo ludzie wykupują, skalperzy wykupują, kosmici wykupują, generalnie hype train na pełnej urwie. Spoko, mam jeszcze fajnego backloga, ale PS5 to must buy w tej generacji ;)

Mam znajomego, zwykły janusz gejmingu grający raz w roku w jakieś uncharted lub fife. Żona mu normalnie sprezentowała konsole na premierę. Ot, po prostu zamówiła jak się pojawiły i pan kurier przywiózł. 

Ty taki żołnierz marki i konsoli na czas nie ogarnął? No co za kurwa wstyd. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 991,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Oczywiście ze kto chciał konsole to ja dawno kupił, mówienie z końcem lutego o braku dostępności to trochę beczunia albo brak życiowej zaradności.

Btw.

bylo nie kupować gier w Brazylii to byście mieli Polska lokalizacje wstrętne klapy!

oh wait...

A6200B6C-46E5-4A9E-A18F-A873D44BB01A.jpeg

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
34 minuty temu, Mendrek napisał:

W sumie trochę (brutalna) racja. Nie masz PS5 = jesteś teoretykiem gamingu.

I to sa te mentalne różnice, niepojete dla niewolnika marki.

U mnie XSX wleciał zaraz w listopadzie i był to najlepszy zakup od czasów odkupienia przez USA Alaski od Rosji :banderas: Gdyby jakims cudem rozum mnie opuścił i wybrał wtedy PS5, tez kupiłbym bez wiekszych problemów, jak to zrobił każdy forumowicz, który chciał kupić.

Teraz ja bawię się doskonale przy najpotężniejszej konsoli w historii ludzkości, a Mendruś wciąz produkuje te swoje drętwe wypociny bo co mu pozostaje innego?

Znamienne, że jedynymi forumowiczami którzy mieli problem z zakupem Sonki byłi czołowi apostołowie religii plejstejszyn, panowie Mendrek i Yeti :reggie:

To wiele mówi o tym community TEORETYKÓW GEJMINGU :xboss:

Opublikowano
3 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Oczywiście ze kto chciał konsole to ja dawno kupił, mówienie z końcem lutego o braku dostępności to trochę beczunia albo brak życiowej zaradności.

Ja rozumiem zwykłego zjadacza chleba, który konsolę traktuje jak czajnik elektryczny lub toster - może mu się nie udać kupić, bo nie śledzi tematu na bieżąco i ma wywalone. 

Ale taki pasjonat jak Mendrek? 

Przecież to jest śmiechu warte i Wasze pociski w jego stronę, że to teoretyk chyba nie są bezpodstawne, hehe. 

Opublikowano
23 minuty temu, Michał102 napisał:

Mam znajomego, zwykły janusz gejmingu grający raz w roku w jakieś uncharted lub fife. Żona mu normalnie sprezentowała konsole na premierę

A to było mówić że znacie się z Jakimem :)

Opublikowano
13 godzin temu, MYSZa7 napisał:

Ja pierdole te upierdolone obudowy w PS5 xDdddd Przecież to jest jakaś kpina jak można było takiego konstrukcyjnego bubla wydać.

Ale ten plastik od XSX też niewiele lepszy - byle dotknięcie i się "palcuje". 

Tyle dobrego, że czarny, więc brudu nie widać, ale poza tym też lipa. 

Opublikowano

Miałeś czelność dotykać sprzęt stworzony przez samego Boga? Barbarzyńco! ciesz się, że tylko plamy zostały, bo powinno ci palce stopić.

Opublikowano

Gamepass to cudo, pozwala zaoszczędzić kasę i przeznaczyć ją na POTĘŻNA PLEJKE, bundle z Silent Hill, MGS i pilotem wjedzie DAY ONE :banderas:

Opublikowano
24 minuty temu, Michał102 napisał:

Prędzej bym się przyznał do wiedźmy w rodzinie, niż do takiego znajomego :dynia:

Czytając te twoje ciotowskie posty to bym bardziej obstawiał że wielu znajomych nie masz. 

W ogóle się doyebali do mendrka że teoretyzuje a sami tu siedzą od rana. Sobota - wolne i a ci zamiast grać to napierdzielaja w forum. 

Z drugiej strony mając tlyko xboxa to faktycznie można miec kompleksy i chęć do wylewania żalów oraz obsmarowywania innych jest większa. BotLife.

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Klapy, nie wstyd Wam, że macie w swych szeregach takiego idiote jak liść? 

Typ w sumie grać nie musi, bo w realu jest komandosem, wojownikiem, kierowcą wyścigowym, podróżnikiem i zdobywcą nowych światów. 

Przez to, że gier nie ogrywa, to chuja o nich wie i za wiele Wam w batalii CW nie pomoże. Jedynie co, to pierdoli jakieś dla niego tylko zrozumiałe kocopoły.

Miejcie resztki godności i pogońcie toto w pizdu. 

Opublikowano
1 minutę temu, Michał102 napisał:

Klapy, nie wstyd Wam, że macie w swych szeregach takiego idiote jak liść? 

Typ w sumie grać nie musi, bo w realu jest komandosem, wojownikiem, kierowcą wyścigowym, podróżnikiem i zdobywcą nowych światów. 

Przez to, że gier nie ogrywa, to chuja o nich wie i za wiele Wam w batalii CW nie pomoże. Jedynie co, to pierdoli jakieś dla niego tylko zrozumiałe kocopoły.

Miejcie resztki godności i pogońcie toto w pizdu. 

Michaś ty jesteś tak głupi że nawet CW nie ma skali. 

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Michaś ty jesteś tak głupi że nawet CW nie ma skali. 

I tylko tyle jesteś w stanie napisać? 

Strasznie zaniżasz klaperskie standardy. 

Takiego Schabka, Mendrka czy Yetiego nawet szanuje, bo czasem napiszą coś z sensem. 

Ty natomiast pierdolisz takie farmazony, że szkoda nawet stolca na ciebie oddać. Takiego idioty, to jeszcze w tym temacie nie było. 

Opublikowano

Michaś, kolejna pissda gamingu w zielonym świecie. Pan wiatrówka ma takie konto jak poniżej. Czyżbyś nie chciał czegoś ujawnić pizdeczko?

Nawet nie będe z tobą więcej prowadził dyskusji bo jestes żałosny. I nie cytuj mnie wiecej leszczu bo ci zajebie ignora. 

Rak gamingu. 

dcbb7a3f89ae56a1gen.jpg

Opublikowano

Nie mam się czym chwalić, to się nie chwalę. Ty natomiast chwalisz się co chwilę, ale jak przychodzi co do czego, to nagle gierki są be i ty wolisz w realu pykać. 

Opublikowano

Co ty pierd.....? Napisałem tak tylko o samochodówkach. Ty zrobiłeś z tego jakiś rakowy przekaz. Idz sie lecz chłopie. 

Opublikowano
8 minut temu, LiŚciu napisał:

Co ty pierd.....? Napisałem tak tylko o samochodówkach. Ty zrobiłeś z tego jakiś rakowy przekaz. Idz sie lecz chłopie. 

Bo na każdym kroku szkalujesz ten gatunek jakbyś na nim zjadł zęby i wszystko o nim wiedział. To jest chujowy symulator, tamto jest chujowe arcade dla ulungów. 

W inych gatunkach też jesteś taki obeznany? 

Jesli tak, to chłopaki z forum pewno chętnie zagrają z tobą jakiś meczyk w Halo czy inne gyrosy. Ja się tego nie podejmę, bo w takie gry jestem cienki i brak mi doswiadczenia. 

Póki co to jesteś teoretyk, który z gęby dupe robi i tyle. 

Edytowane przez Michał102

Opublikowano
1 godzinę temu, Wredny napisał:

Ale ten plastik od XSX też niewiele lepszy - byle dotknięcie i się "palcuje". 

Tyle dobrego, że czarny, więc brudu nie widać, ale poza tym też lipa. 

Tak, tylko, że to da się przetrzeć ściereczką. Ujebanego, a bardziej bym powiedział przypalonego plastiku już nie wyczyścisz zwykłą ściereczką. Widać, że konsola ma problem z chłodzeniem co się objawia właśnie takimi kwiatkami.

Opublikowano

O cholerka, Lena nie będzie po polsku! No to sobie pograliście klapy yebane  :(

Opublikowano

Ten plastik na xsx pierwszego dnia poczuł mój zły dotyk tłustymi paluchami i kurde czyściłem, ale tą plamę ciągle widzę.

Może jakiś domestos?

Opublikowano

Najlepsze do czyszczenia najpotężniejszej konsoli świata XSX są łzy klapów.

Opublikowano
19 minut temu, Michał102 napisał:

W inych gatunkach też jesteś taki obeznany?

To jest janusz gierkowy 

Opublikowano

Przypominam, że mopsiu na początku tej edycji CW woził się wszem i wobec jaki to z niego weteran plejstejszyn, znawca gejmingu i rozperdalator eksów na Sonkę. Gdy zieloni koledzy ujawnili jego profil okazało się, że nawet nie grał w największe sztosy z PS4. No więc mopsiu stworzył kolejną bajkę, w której owe sztosy ograł na wakacjach u kolegi, a wokoło latały smoki i grała kapela cygańska.

Tak więc mówimy o takim kalibrze mitomana, konfabulanta i TEORETYKA GEJMINGU :shieeet:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.