Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Hmmm dobrze to wygląda, aż można się spuścić na pada z wrażenia. :) 

Śmiało, nie krępuj się xd

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

ratchet xd

60

kena xd

_3183313.png

macie tam jakieś gierki dla doroslych w ogole czy same spierdoliny dla upośledzonych kamilków lat 14?

Opublikowano
1 hour ago, bluber said:

Z dobrego źródelka wiem, że w tym miesiącu Schabek jest w top zdobywców GS w tym miesiącu i ogrywa takie hity jak Ryse, Forza Horizon 2 m.in niesamowite ile trzeba mieć wolnego czasu żeby ogrywać takie stare gówna, ale nie wiem może u Schabka za regałem jak w Interstellarze czas płynie inaczej 

Też ogrywam Ryse i zrobiłem ponad 4k GS w lutym :D

Opublikowano

O cię...klapy mają czelność coś pisać o okradaniu korpo przez cebulę GP a nie pamiętają co działo się w zrzutach?

Proszę ustawić się w w kolejce który z was nigdy nie kupił używanej gry albo żadnej nie sprzedał jak to tak okradać kochane Sony?

U mnie jest tak...yebac korporacje. Jedna, druga czy trzecia. 

Jakbym nie miał ps4 to od premiery ps5 wszystkie exy już bym skończył i przyszłoby grać w multiplatformy. 

Dorosłe chłopy walczą o kawałek znaczka na konsoli. 

Opublikowano
11 minut temu, PanKamil napisał:

halo xd

Halo Infinite looks like classic Halo, for better or worse - Polygon

Wciąż mam koszmary jak widzę ten screen, nie wiem jak mogli coś takiego opublikować.

Na szczęście teraz gra wygląda znacznie lepiej

Opublikowano
1 godzinę temu, bluber napisał:

Z dobrego źródelka wiem, że w tym miesiącu Schabek jest w top zdobywców GS w tym miesiącu i ogrywa takie hity jak Ryse, Forza Horizon 2 m.in niesamowite ile trzeba mieć wolnego czasu żeby ogrywać takie stare gówna, ale nie wiem może u Schabka za regałem jak w Interstellarze czas płynie inaczej 

:nosacz:

Akurat to o niczym nie swiadczy poza tym ze jakas zielona rura rozprula sie na psach 

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał:

Wciąż mam koszmary jak widzę ten screen, nie wiem jak mogli coś takiego opublikować.

Na szczęście teraz gra wygląda znacznie lepiej

Nie wiem o co Ci chodzi, mogłeś nie mieć oczekiwań to byś się nie zawiódł. :) 

Opublikowano

Teraz gra wygląda tak i jest w otwartym świecie, porównywani to do tego Returnala, który jest korytarzem to tylko klapy potrafią xD

Zdjęcie

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

Teraz gra wygląda tak i jest w otwartym świecie, porównywani to do tego Returnala, który jest korytarzem to tylko klapy potrafią xD

Zdjęcie

Skąd teraz pomysł, że gra jest w otwartym świecie? 

Opublikowano
6 minut temu, Soul napisał:

Teraz gra wygląda tak i jest w otwartym świecie

No to już spierdolili to do końca xD

Opublikowano
1 minutę temu, Soul napisał:

To nie pomysł a fakt. 

Boże :( Te boty to nawet nie wiedzą jak to halo będzie wyglądać xdddd otwarty świat hahaah.  Teraz nie wiem czy się zlitować i wytłumaczyć botowi czy pozwolić aby żył w niewiedzy i dalej pierdolił bzdury.

Opublikowano

No będzie coś pomiędzy na tyle ile pokazali, mamy do czynienia z otwartą przestrzenią, wiem, że będą też zamknięte lokacje jak w każdym Halo ale póki co chwalą się otwartym światem. 

Opublikowano
6 minut temu, Soul napisał:

No będzie coś pomiędzy na tyle ile pokazali, mamy do czynienia z otwartą przestrzenią, wiem, że będą też zamknięte lokacje jak w każdym Halo ale póki co chwalą się otwartym światem. 

Nie ma, że coś pomiędzy. Będą normalne plansze do wyboru(można wracać do poprzednich bo będzie zablokowany np. jakiś obszar do czasu boostu postaci). Z opisów wynika, że będzie to coś na zasadzie dragon age inkwizycja. 

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
55 minut temu, easye napisał:

A będzie ten multiplayer, bo parę razy pisali, że wyrobią się jedynie z singlem.:facepalm:

200.gif

Opublikowano
4 minuty temu, Soul napisał:

A ten cykl dnia i nocy to dla picu :reggie:

A co ma piernik do wiatraka? W DA:I też by się przydał cykl dzień i noc bo w tym jebanym zaziemiu szło spędzić z 20% gry.

Opublikowano

A to ma, że jak się taki coś już robi, to po coś w tym przypadku, stawiam, że w nowym Halo dużo czasu spędzimy na otwartych terenach, mają być posterunki z wieloma opcjami podbicia więc... 

Edytowane przez Soul

Opublikowano
2 godziny temu, dee napisał:

Kolega Mendrek wygrywa konsolowe życie ze sztosami na Sonkę

Zielony przegryw płacący 7 bomb rocznie za wypożyczanie gier z poprzednich generacji, wypomina komuś granie w zakupione gry poprzednich generacji (w sumie jeden to remaster).

Nikt tak się nie orze jak bot ;)

Opublikowano
2 minuty temu, Soul napisał:

A to ma, że jak się taki coś już robi, to po coś w tym przypadku, stawiam, że w nowym Halo dużo czasu spędzimy na otwartych terenach, mają być posterunki do z wieloma opcjami podbicia więc... 

Otwarte tereny brzmią już z sensem. Nowe halo to żaden open world.

Opublikowano
Cytat

"The simple answer is that it takes place in a huge world that is open and expansive," Crocker said in response to an inquiry about Halo Infinite's world structure. "We have a storyline that pulls you through it, which is effectively unlocking certain areas. But, as you progress through it, you have the ability to backtrack and explore to your heart's content. There is a lot to find out in the world."

zamknij ryj kamilek

Opublikowano

Kamilek kolejny teoretyk? Czego się tu dziwić po gosciu który się wstydzi pokazać w co gra xD.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.