Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Boty przestańcie się tak panoszyć jak wiejskie głupki na dozynkach. Na razie wasza konsola gowno pokazuje. Z kolei Sonka jak zwykle w gazie. To tworzenie iluzji z waszej strony jeszcze bardziej obnaża wasze beznadziejne oczekiwania co docelowo doprowadza do politowania skierowanego w zielona stronę. Wiem co mówię wiec nie rozprawiającej o ignorach tylko się postarajcie bo zaniżacie poziom. Jedyny ignor jaki aktualnie się należy to ten na wasze marne byty.

Podrrowionka dla dee/durr-a

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Z kolei Sonka jak zwykle w gazie.

chyba zagazowana tymi pierdami cewek

Opublikowano
6 minut temu, krzysiekp392 napisał:

chyba zagazowana tymi pierdami cewek

Cewki nie wydzielają gazu. Powinieneś to wiedzieć w końcu sweg czasu walnąłeś elaborat w dziale awaryjność ps5:kaz:

Opublikowano
11 minut temu, messer88 napisał:

ignor nie smakuje tak dobrze co banik dla takiej picy czy innego kamilka 

No i jak zwykle w przypadku bota kończy się na fantazjach xd

Opublikowano
16 minut temu, LiŚciu napisał:

Podrrowionka dla dee/durr-a

Nie znam typa, co to za gościu ten dee?

Opublikowano
31 minut temu, dee napisał:

Myśląc w ten sposób to trzeba całe klaperstwo poblokować, bo nie został już chyba żaden z rozumem i godnością człowieka. 

Polecam mieć silną psychę i nie używać opcji ignoruj :xboss:

Silna psychika u botów? Hahaha poblokowali się i pouciekali jak szczury :D

Opublikowano

Generalnie Spencer powinien został człowiekiem roku(nawet paru lat) tygodnika "Time" za wynalezienie betonu o nazwie "bot" którego nie da się skruszyć:obama: Jebany geniusz 

Opublikowano
10 minut temu, PanKamil napisał:

Generalnie Spencer powinien został człowiekiem roku(nawet paru lat) tygodnika "Time" za wynalezienie betonu o nazwie "bot" którego nie da się skruszyć:obama: Jebany geniusz 

Bot to skruszony klap, który nie wytrzymał i w końcu spierdolił z tej tonącej łajby zwanej PlayStation. 

PSX - chyba konsola żyćka

PS2 - dalej super sprzęt z masą genialnych gier. Jest już jednak świetny makaron, pojawia się też gacek i klocek - inteligentni ludzie mają wybór i urozmaicenie. 

PS3 - zaczyna się chujnia i inteligentni ludzie szukają czegoś lepszego i znajdują to w obozie zielonych. 

Klap jak to klap - klapy na oczach, hurr durr szabelka zginę za plejstejszon. 

Opublikowano

Nie no niektóre boty też głupie w chuy xD jak można było się kisić na xboxie one podczas poprzedniej generacji? CHORE

Opublikowano

Ta Kena to prawie jak DLC, gierka jest na 5-6 h xD

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Nie no niektóre boty też głupie w chuy xD jak można było się kisić na xboxie one podczas poprzedniej generacji? CHORE

Xbox One? 

A cóż to takiego? 

Ja nie znam :dynia:

Opublikowano

Wystarczyło wtedy wskoczyć ma zielony podkład od premiery XOX i było CUDOWNIE :banderas:

Opublikowano
9 minut temu, Soul napisał:

Ta Kena to prawie jak DLC, gierka jest na 5-6 h xD

Kolosy to moja topka życia a gierka na 7h więc:notbad: Dzisiaj niestety twórcy wiedzą, że przeciętny gracz na kalkulatorze dzieli długość gry przez złotówki.

Opublikowano
9 minut temu, dee napisał:

Wystarczyło wtedy wskoczyć ma zielony podkład od premiery XOX i było CUDOWNIE :banderas:

Miałem w sumie taki plan, ale wybrałem wtedy niestety ten jebany odrzutowiec zwany PS4 Pro. 

Jednak może i dobrze się stało, bo teraz mam sprzęt o kilka klas lepiej wykonany i kupę zaległości do ogrania :)

Opublikowano

Panowie jak widać klapą do szczęścia wystarczą DLCki i gry na 5-6h godzin :yao:

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

Noe zapominaj o magii i pieprzu. Tego nigdzie indziej nie dostaniesz. 

Opublikowano
13 minut temu, Soul napisał:

A te ninja gaideny do których walisz wszędzie to jak długie są?

Opublikowano
4 minuty temu, PanKamil napisał:

A te ninja gaideny do których walisz wszędzie to jak długie są?

Ale NG to Pan szanuj i na pewno nie są na 5-6 godzin xD, raczej na 10-12.

Opublikowano
18 minut temu, Soul napisał:

A xbotĄ co trzeba do szczęścia? Bo na pewno nie znajomości polskiej pisowni :turned:

Opublikowano
1 minutę temu, cotek napisał:

Ale NG to Pan szanuj i na pewno nie są na 5-6 godzin xD, raczej na 10-12.

Ja nigdzie nie obrażam gry przecież a z serią nie miałem kontaktu. Jestem tylko ciekawy ile gra musi mieć godzin aby się nią jarać.

Opublikowano

No wybacz, poniosło mnie xD Nawet takie pierwsze przejście NG to blisko 20 godzinek :D

Opublikowano

Albo 100 godzin jak ktoś przyzwyczajony do samograjów z wychylaniem gałki do przodu. Niektórym tutaj soulsy sprawiają problemy a IMO Ninja Gaiden jest o wiele trudniejszą grą.

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

a IMO Ninja Gaiden jest o wiele trudniejszą grą.

Te zdania widzę mocno podzielone i IMO tak nie jest. Bo gdyby NG był trudniejszy od Soulsów to by sprawił mi więcej problemów niż Soulsy, a nie było tak nawet w 50% także nope. Ale wierze, że dla niektórych tak może być :P

Opublikowano

Ja wolę krótką ale dobrą grę niż gówno rozwleczone na 100h. Mad maxa to 3 lata przechodziłem bo urozmaicenia zero. Na szaraku to się łykało gry na raz bez karty pamięci.

Edytowane przez PanKamil

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.