Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

Boże, chyba lepiej sobie oczy wydlubac niż czytać jak bot usprawiedliwia przed samym sobą zapierdalanie setek kilometrów po konsolke xd

Ale co w tym złego?

Kolejny który siedzi na forum o tematyce która go nie interesuje czy jesteś alterem Liścia a może jego kolega z wakacji?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
8 minut temu, Wieslaw napisał:

Z innej beki - odpaliłem DIRT5 w GPU... Zatkało mnie jakie to łajno. Porównywanie tej odsłony do którejkolwiek części Forzy Horizon to nawet nie jest żart.

Tej grze bliżej jest do indyków niż do racerów AAA. Chyba jakieś studenciaki to robiły żeby się przyuczyć silnika graficznego od EA.

jak pomysle sobie, że wołali za to ŁAJNO ponad 300 zł, to aż mnie skręca

Opublikowano
9 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Ale co w tym złego?

Kolejny który siedzi na forum o tematyce która go nie interesuje czy jesteś alterem Liścia a może jego kolega z wakacji?

Ciekawi mnie tylko czemu bot nie zamawia konsoli w kraju w którym jest. Udało mi się zamówić ps5 najbardziej deficytowy towar nie wychodząc z domu xd

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

Ciekawi mnie tylko czemu bot nie zamawia konsoli w kraju w którym jest. Udało mi się zamówić ps5 najbardziej deficytowy towar nie wychodząc z domu xd

Brak dostępności Xboxa i PlayStation jest do dzisiaj, miałem pre order, odebrałem go dopiero w styczniu.

Opublikowano
4 godziny temu, schabek napisał:

Knurzysko to niech przestanie w koncu psuc rynek bo to juz podchodzi pod piractwo. Wszystkie jego dzialania sa bezposrednio wymierzone w graczy ktorzy chca miec gierki na wlasnosc

Każdy choć troszkę mądrzejszy wie, że chodzi o mechanizm tzw. "strzyżenia owiec". Coś co banki praktykują na co dzień. Ot wabisz kogoś do swojego banku, oferujesz tu gratis, tam grosze za różne usługi. A jak już się oswoi, to JEB KURWA WIBRATOREM PO ODBYCIE. Bo spora część z przyzwyczajenia pogodzi się na to ruchańsko.

No ja się tam nie mogę doczekać gdy boty obudzą się z ręką w nocniku, związani abonamentem i bez gier na własność. Od dawna zbieram popcorn na ten moment, ale nie wiem czy go starczy ostatecznie gdy dupy botów wystrzelą jak fajerwerki na 4 lipca w USA ;)

Opublikowano
12 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Brak dostępności Xboxa i PlayStation jest do dzisiaj, miałem pre order, odebrałem go dopiero w styczniu.

Przestan kurwa w koncu klamac

Opublikowano
8 minut temu, Mendrek napisał:

No ja się tam nie mogę doczekać gdy boty obudzą się z ręką w nocniku, związani abonamentem i bez gier na własność.

NIEWINNY_URBAN.gif

Opublikowano
47 minut temu, Wieslaw napisał:

innej beki - odpaliłem DIRT5 w GPU... Zatkało mnie jakie to łajno

Byli tu tacy co porównywali ją, a nawet stawiali wyżej, od Godrizona :pawel: 

Ten brak dostępności konsol to może 3 miesiące temu, teraz na luzaku kupisz i XSX i PS5.

Opublikowano
22 minuty temu, schabek napisał:

Przestan kurwa w koncu klamac

www.argos.ie

www.currys.ie

www.gamestop.ie

www.smythstoys.ie

Zrzut ekranu 2021-03-3 o 19.47.06.png

Zrzut ekranu 2021-03-3 o 19.47.30.png

Zrzut ekranu 2021-03-3 o 19.48.32.png

Opublikowano

Na luzaku PS5. :pawel: 

Opublikowano

W Polsce jasne ze tak, kto chciał to już dawno kupił i Xboxa i PlayStation.

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Co drugi dzień wpadają jakieś oferty na sprzedaż konsoli. Czasem lepsze czasem gorsze bundle, ale można normalnie ją kupić.

No super, tak się da bez problemu kupić że jak klikam w ofertę niedługo po jej zobaczeniu to produkt niedostępny jest. xD

Już pomijam że te bundle są chujowe i za drogie bo nie o to się rozchodzi. 

Opublikowano

KnurPass

Hihi hi hi

Kiedy jakas gierka co zatrzyma gracza na dluzej niz 2h z grafika nextgena i zajebistym  gameplayem wyjdzie/wyszla only for xbox series? 

Dopóki taka gra nie wyjdzie/wyszla zalecam nie udzielanie sie wyznawca Spencera w tym temacie. 

Bedziecie mieli o czym pisac to piszcie bo na dzien dzisiejszy to gruby sci-fi to co piszecie i jakie macie wyobrażenie. Normalnie jakbym Lema czytal. 

Edytowane przez sajmon34

Opublikowano
7 godzin temu, Soul napisał:

Wiecie ile jest wart Dualsens i granie na nim w NBA, żeby poczuć nowe doznania? 

4zł na KNURPASSA xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

1.jpg

Sprzedawać najlepszą nextgenową wersje NBA z dualsensem by sobie pograc w wersje z pastgenow? Bez sensu!

Jaranie się gorszą wersją NBA tylko dlatego, że jest za darmo w abonamencie? no też gardzę....

Opublikowano

Klapy teraz już nie tylko w przenośni będą mogły czuć kutasa Jima Ryana, ale również go poczuć.

AF755DB4-8B3C-4217-9CE1-6F57F84BF91A.jpeg

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

$ony rzuca banana dla swoich małp, normalny dzień.

Opublikowano
16 godzin temu, Soul napisał:

Ziomal a kto szanujący się w latach 90 nie kibicował MJ o numerze 23 :banderas:

Ja. Wkurwiała mnie ta ich dominacja, więc kibicowałem duetowi Stockton-Malone z Utah Jazz. 

Trochę z przekory, podobnie jak teraz z zakupem XBOXa :kaz:

Opublikowano
13 godzin temu, eX4cT_PL napisał:

Zapraszam do Białej. W każdym sklepie rtv stoi od listopada po dziś po kilka XSX i XSS :thumbsup:

Opublikowano
16 minut temu, Emet napisał:

Zapraszam do Białej. W każdym sklepie rtv stoi od listopada po dziś po kilka XSX i XSS :thumbsup:

W dużych miastach są pustki. W Trójmieście ciężko dostać jest XSX na miejscu, a ws umie to nawet nie widziałem żadnego od miesięcy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.