Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Soul napisał:

Póki co jest bo devkity działają w tym samy  środowisku co PS4, natomiast MS z devkitami zmienił i devi muszę poznać je na nowo.

Mam nadzieję, że znowu nie zejdzie im na to 7 lat.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jo92KJL.png

TAKI WASZ OBRAZ

DUPSKA WYPIĘTE? PLEJSRAKA 4.5 JUŻ W PRZYSZŁYM TYGODNIU.

ALE BĘDZIE ŚMIECHU.

Opublikowano
6 minut temu, Rozi napisał:

Mam nadzieję, że znowu nie zejdzie im na to 7 lat.

Tam to nie było komu robić tych gier :nosacz3:

Opublikowano

Ależ lecą bomby prawdy w temacie Demon's Souls. A taki miał być fajny, nextgenowy :kaz:

Opublikowano

Bo na wcześniejszych gameplayach naprawdę to chyba było podkręcone. Teraz gdy wyszło, jest już całkiem zwyczajne 

Opublikowano

Serio to mi szkoda tych kurierów i pracowników marketów jak się zwierzęta na nich rzucą, bo nie dostaną swojego plejstejszyn na czas albo nie daj Boże anulują. Gotowi jeszcze jakiś marsz pod siedzibę microsoftu w Warszawie urządzić. 

7 minut temu, drozdu7 napisał:

Bo na wcześniejszych gameplayach naprawdę to chyba było podkręcone. Teraz gdy wyszło, jest już całkiem zwyczajne 

Podkręcone, niemożliwe, ech czasy motorstorma i killzone 2 nic ich nie nauczyły. Ostatnio tlou2, gow i to o tych motorkach z zombie też to samo było. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Mam nadzieję, że te Soulsiki będą w jakimś bundelku z PS5 na święta. :wub:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

Mam nadzieję, że te Soulsiki będą w jakimś bundelku z PS5 na święta. :wub:

Tego nie wiem ale na pewno będą niedługo na pchlim. 

Opublikowano
21 minut temu, drozdu7 napisał:

pewnie śmigały na PC bo było widać że Sony w ostatniej chwili zaklepało grę tylko dla PS5

Opublikowano

No to czekamy na prawilniaka na PC:)

Opublikowano

I dla roziego na ps4, bo on nie jest "grafikarzem" (czy jak ten młot siebie określił) :yao:

Opublikowano

Zieloni który to już raz jest ogrywana Forza i gyrosy? Gierki z GeJm Pass ograne w nowej jakości? Wystarczy na sonke trailer The last of us 3.. I całe forum zaorane. Zresztą daleko nie szukać, ile jest aktywnych użytkowników w dziale gajem Pass, a ile w sonce. Który to nadal czeka, co sam ze sobą pisał w statkach na zielone szambo?

Opublikowano
Godzinę temu, drozdu7 napisał:

Bo na wcześniejszych gameplayach naprawdę to chyba było podkręcone. 

Identyko jest.

Opublikowano

Xbox praktycznie od początku leci na gyros, Forza i halo.. Co było po drodze? Sunset, quantum.. I jakieś indyki na 9. Niech mają nawet 50 tera fanków... Ale po co? Po to aby w grach na obie konsole mieć więcej liści na drzewie? Zero czegoś nowego, kupowanie graczy GeJm passem za 4 zł, bo doskonale wiedzą, że nigdy nie będą mieć takiej innowacji, jeżeli chodzi o nowe IP jak sonka. Bawcie się dalej w swojej chorej nadzieji.. Widać ten sam eko system co gracze PC.. W (pipi) gier, ale nic nowego, zero zaskoczenia

Opublikowano

co sonka to sonka, dziesiąty god of war czy gran turismo, piętnasta część ratcheta  czy kolejna ubigame w postaci spidera czy horizona

Opublikowano
25 minut temu, czeskimaster napisał:

Wystarczy na sonke trailer The last of us 3.. I całe forum zaorane.

no jak sobie przypomne co sie działo po premierze tlou2 to jest możliwe xD

Opublikowano
29 minut temu, czeskimaster napisał:

Wystarczy na sonke trailer The last of us 3.. I całe forum zaorane

:dynia:

No radze poczytać opinie o tym guwnie The last of us 2 zanim się napisze takie farmazony

Opublikowano

Klapu hipokryci śmią wypominać ile to części było Gearsów, czy Forzy, a sami czekają z wywieszonym jęzorem na kolejnego God of Wara. To chyba 8 częsć by była?

Opublikowano

t01qlpE.png

ZIELONE ROBAKI DO BUDY :banderas:

Opublikowano

wśród ślepców jednooki królem

Opublikowano
4 godziny temu, schabek napisał:

Tak trzeba zyc :) 

9JgXnXp.png

Spróbował by tak stanąć na pudełku z PS5 XDDDDDD

Opublikowano
16 minut temu, Rozi napisał:

t01qlpE.png

ZIELONE ROBAKI DO BUDY :banderas:

Kiedy wrzucasz na forum jakś dowód ukończenia DS na PS5 :shieeet:?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.