Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Zawsze mówiłem, że Schabek to ukryta opcja bociarska i jak Konrad Wallenrod rozpyerdala obóz niebieskiego robactwa od wewnątrz :xboss:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

po trójwymiarowych drzewach widać, że wał

Opublikowano

Swoją drogą na foto jest piękne c63 w204 z kozag gurwa rykiem silnika v8, czaicie FH5 z C63 W206 ? ELEKTRYCZNY ŚWIST JAK CEWKI W PS5 XD

Opublikowano

schaboszczakowi już nawet obciąganie Ryanowi nie pomaga w ciężkich czasach braku gier na śmieciarce 4.5  :kaz:  na osłodę pogra sobie w god of war i inne paździerze sony w najlepszej jakości na PC  :) 

Opublikowano

WMMhK4t.png

wesoło tam na tej sonce macie :)

Opublikowano

He may not be able to control himself 2021.

Opublikowano

jakieś alterkonto Mendrka

Opublikowano

Dzisiaj wleci prawilnie Demon's Souls w najlepszej jakości, niestety elektorat pana Spencera będzie się nabijać z samych siebie, myśląc że na XSXd wszystko jest za darmo. Eh, pięknie jest mieć PS5, jedyny prawilny sprzęt do grania, obok Switcha teraz. 

Opublikowano

Płacić za grę która ma 11 lat to trochę jak płacić żonie za sex, dobre z was wariaty.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
5 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Płacić za grę która ma 11 lat to trochę jak płacić żonie za sex, dobre z was wariaty.

Jeżeli 11 letnia gra wygląda lepiej od każdego tytułu na xsx to współcczuje botom wyboru tego sprzętu jako jedynego do grania. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Przecież to boty się trzepią, że mają mocniejszą konsolę do netflixa i "KiedyśWyjdzieGirsy&Halo" :dunno:

Opublikowano

Już widzę jak teoretycy gejmingu masowo ogrywają Demon's Souls. Dla nich ta gra jest za trudna nawet na YT :reggie:

Opublikowano
6 godzin temu, schabek napisał:

God of war? Wszystkie czesci ograne, te z psp rowniez ale to zaden wyczyn bo to zajebista gierka i mnostwo osob tutaj ogralo. Kolejna mocna strona tej serii jest ekskluzywnosc, stanowcze NIE dla zielonego robactwa zawsze i wszedzie. Wracac do gearsow. Elo

Grałem we wszystkie części God of War (do dzisiaj mam PS3 i Gow3, God of War: wstąpienie, oraz PSP i God of War: Łanuchy Olimpu), oprócz tej na PS4. Krótko: Gears of War > God of War.

Opublikowano
17 minut temu, Shago napisał:

Grałem we wszystkie części God of War (do dzisiaj mam PS3 i Gow3, God of War: wstąpienie, oraz PSP i God of War: Łanuchy Olimpu), oprócz tej na PS4. Krótko: Gears of War > God of War.

Ja rowniez krotko: chuja prawda

Opublikowano
2 godziny temu, Nemesis napisał:

Dzisiaj wleci prawilnie Demon's Souls 

Witamy w 2009 roku. 

Opublikowano

Zdanie schabka sie liczy, bo nie grał w najwieksze hity ostatnich 20 lat i nie ma punktu odniesienia. shago ma rację gow z xboxa >>> gow z ps

Opublikowano
44 minuty temu, suteq napisał:

Witamy w 2009 roku. 

Wtedy jeszcze Xbox coś znaczył, prawda?

Opublikowano

A im dalej dupa pęka o te demony :D a

teraz sobie wyobraźcie jakby na start XSX wyszedł jakimś Remake Gearsow albo Halo to te pajace gamingu by się spuszczały na lewo i prawo :D

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Ale to już się zdarzyło i nikt się nie spuszczał nad Gears of War UE albo kompletnie odnowionym Halo 2. Tylko klapy się podniecają 10-letnimi gierkami po liftingu. 

Opublikowano
5 minut temu, suteq napisał:

Ale to już się zdarzyło i nikt się nie spuszczał nad Gears of War UE albo kompletnie odnowionym Halo 2. Tylko klapy się podniecają 10-letnimi gierkami po liftingu. 

Zdarzyło ale nie na XSX :D 

teraz elektorat pisowsko xboxowy jest zdrowo pojebany, dawać za konsole tyle kapusty i zero nowych next genowych gier i perspektyw na lata. Usługa nie konsola :D retro granie albo Tetris w 4K. Ze spadającymi klatkami, rwącym obrazem w oczekiwaniu na narzędzia od MS, do kurwy ciasnej minęło 4 miesiące od premiery i chuja widać nie lepszy horyzont dla xśmiecia.

Z chęcią kupię Xboxa ale żeby choć JEDNA porządna next genowa gra wyszła :/

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 godzinę temu, Shago napisał:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ja rozumiem CW, prowokacje, trolling, ale to już jest kurwa wyższy stan bezguścia, masakra.

Opublikowano
9 minut temu, Rozi napisał:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ja rozumiem CW, prowokacje, trolling, ale to już jest kurwa wyższy stan bezguścia, masakra.

Bezgusciem to jest Twoje latanie z pianą w pysku po całym forum i robieniem CW gdzie się tylko da, bo ktoś nie uważa szrota 5 za cud techniki :)

Opublikowano

@Daddy stara rozjebunda jeszcze dobrze brody po spencerze nie wytarl a juz ktorys dzien minusuje w cw XDDDDDDDDDDD HHAHAHAHAHAHAHHAAHA od premiery xsmieciary nadworny kundel Spencera tak gacie obsrane ze wstydu ze gamingowy kal podchodzi juz pod pepek a durr jeszcze dolewa :/ Ehhh ci fekalni wariaci. Spokojnie burek, spencer wypusci wam kiedys dobre gearsy a nie ten sam szrot od prawie 20 lat XDDDDDDDDDDDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.