Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Katowice też :)

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Jestes już e-D O J E C H A N Y :) 

Nie sądzę ;)

Opublikowano

TR1 bardzo fajny, dwójka średnia, trójkę zaorać.

Przeszedłem wszystkie 3. 1 i 2 na premierę. 3 w GP.

Mam nadzieję, że pomogłem.

Opublikowano
2 godziny temu, LiŚciu napisał:

Pierwszy TR (z tej listy) uważam że lepszy od U 1-3. Ale U4 rozpierdala wszystko:)

Nie no bądźmy poważni, Uncharted to tylko druga część, totalny przygodowy rozpierdalator. A nie te pitu pitu o życiu i smęty z czwórki. 

Tomb Raider 2013 bardzo dobrze wyszedł

Opublikowano

Fajne gry, ale stawianie ich powyżej Uncharted to czysty trolling.

Opublikowano

są tak samo wujowe. mam nadzieje, ze pomogłem.

Opublikowano

Do U4 żadna z części TR nie ma startu. 

Opublikowano
9 minut temu, Donatello1991 napisał:

Co tam Xboxowcy? Dalej w bańce?  Fuck Xbox.

Ponoć Deathloop POMIMO zakupu Bethesdy nie wyjdzie za szybko na Xa, na razie Ex PS5 i PC i dobrze bo na xboxa byłoby znowu jak w innych grach czyli spadki do 25 klatek i reset do dasha

Opublikowano

Paolo szykuj się na Tour De Pologne, także uważam, że nowy TR jest gorszy od Uncharted.

Opublikowano

U4>U2>TR2013>SotTR>RotTR>>>>>>>U3>>>>>>>>>U1

Opublikowano

Nie no panowie, każdy Uncharted jest lepszy od każdego Tomb Raidera, nawet najgorszy U3 jest lepszy od najlepszego Tomb Raidera.

Opublikowano

Porownywanie TR do Uncharted jest niesmaczne i niesmieszne. Lara nie jest nawet godna wychlapac dupska Panu Drakeowi, Panu Sullivanowi i Panu Druckmannowi. W najlepszym razie to moze rywalizowac o miano najlepszej przygodowki na xboxa z Indiana Jonsem ale to dopiero w 2025.

A najlepsze ze podobno ND smazy Uncharted Chronicles Edition. Wszystkie 4 czesci + gowno obesrane Golden Abyss z vity ale jak Bogowie naprawia to bedzie jak zwykle TOP. Wszystkie oczywiscie podkrecone tak zeby pokazac moc bestii. Jakby sie potwierdzilo to :banderas:

Opublikowano

Jest mendrek z jego saints row>gta  i jest wezyr z tomb raiderem kochany forumek <3

Opublikowano

04182F8D-6FEA-42FD-A502-9A868C8478BC.thumb.jpeg.eec6abffd5cb26af2b8c2b5a0cd7db13.jpeg

Zwruszajonce zdjecie, wielki moment branzy. Pan Rezyser Neil Druckmann dzieli sie swoim doswiadczeniem i tlumaczy jak robic dobre gry osobie odpowiedzialnej za exy na xboxa :) 

Opublikowano

o kurwa, sony dron schabek jara się na myśl o remasterze starych gier za 350zł

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Jakie 350? 5 nowych gier bo tak je zamierzam traktowac jezeli nad nimi przysiada to wychodzi 70zl za wybitny tytul. Biorac pod uwage ze w erze ps3-ps4 one kosztowaly +250zl to nalezy sie zastanowic czy sony faktycznie podwyzszylo czy jednak obnizylo ceny gier. Fakty. 

Opublikowano

Sony serio robi remastery remasterow Uncharted 1-3? Te klapy naprawdę połykają z godnością wszystko, co im Sony zaaplikuje :obama:

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

A jeszcze kilka dni temu pisał że te gry są "zbyt idealne żeby coś w nich poprawiać" a dziś po jednej plotce jest gotów wyrzucić 3 i pół bomby za remastery. Jeśli to nie jest postawa niewolnika marki to nie wiem co nią jest

Opublikowano

To ja jednak wolę darmowe patche + magię cudotwórców od wstecznej FPS BOOST, a jeszcze trochę i będą podbijać rozdziałkę ML :xboss:

Opublikowano
Teraz, ASX napisał:

A jeszcze kilka dni temu pisał że te gry są "zbyt idealne żeby coś w nich poprawiać" a dziś po jednej plotce jest gotów wyrzucić 3 i pół bomby za remastery. Jeśli to nie jest postawa niewolnika marki to nie wiem co nią jest

Cofam tamto

Opublikowano

Schabek, ale te remasterki to pewnie na PC. Ochłoń trochę.

Opublikowano

Chuja tam na pc. Blacharze ograja 5 lat po mnie jak ja juz dawno zapomne

Opublikowano

Jak na PC to i na Xboxie przez chmurkę. Ależ podwójny nokaut dla niewolników dzielących kolor z zomo :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.