Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
6 minutes ago, Hum said:

Jak tam klapki po wczorajszym dniu? Żyjecie?
Pograliście w Starefielda? Pograliście w Dooma? Pograliście w Wolfa? Pograliście w TES? Pograliście w Preya? Pograliście w The Evil Within? Pograliście w Dishonored?

No, to już nie pogracie, bo jesteście jednoplatformowymi amebami xD

12.03.2021 r. Obraz klapów, koloryzowane:

15 GIFs For When Your Life is a Mess but You're Pretending It's FINE | This  is fine dog, Memes, This is fine meme

Tak jakies 4-5 lat temu xD poza tym wszystkie te gry od dawna sa w PS NOW

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, Il Brutto napisał:

Tak jakies 4-5 lat temu xD poza tym wszystkie te gry od dawna sa w PS NOW

Jakbyś nie zauważył, ja pisałem o czasie przyszłym.

Wszystkie powiadasz? Dobry ten Starfield?

Opublikowano

Do tych gierek bethesdy to wystarczy najtańszy series s do ogrania jak coś. Konsole można już kupić za cenę dwóch trzech nowych gierek na ps5. 

Opublikowano
4 minuty temu, Ma_niek napisał:

Do tych gierek bethesdy to wystarczy najtańszy series s do ogrania jak coś. Konsole można już kupić za cenę dwóch trzech nowych gierek na ps5. 

No i elegancko. Czuję, że XSS wystrzeli jeszcze jak z procy.

Opublikowano
4 minutes ago, Ma_niek said:

Tu nie chodzi o cenę sprzętu, to jest problem ślepego przywiązania i braku przekonania o tym, że można inaczej. To coś jak kobieta, która żyje z mężem alkoholikiem od 20 lat i cieszy się z każdego dnia, w którym nie dostała w pysk. Mogłaby odejść, spróbować poznać kogoś innego, ale odrzuca ten pomysł nie wierząc, że możliwe jest inne życie.

Opublikowano

Ja tam kupiłem sobie series s do gamepassa i exow Microsoftu. Gram już sporadycznie i nie przywiązuje wielkiej wagi do kwestii technicznych. Do czasu wyjścia gier które mnie interesują na ps5 starczy mi ta konsolka . Później combo series s i ps5 spokojnie starczy mi na kilka lat. Tym bardziej że z obecnych exow Microsoftu przypadła mi do gustu tylko Forza.

Opublikowano
11 minut temu, Ma_niek napisał:

Pięknie Spencer to rozegrał. Tak właśnie kruszy sie klaperski beton.

"Wiem, że nie chcecie mojej konsoli, ale na pewno chcecie moje gry. Macie tutaj sprzęt dla biedaków i sobie grajcie."

:banderas:

Opublikowano

O jezu ale się Rozi zesrał w statusach xDDDDDDDDDDDDD

Jeszcze to zaoranie przez @XM. :dynia: 

Opublikowano

Klapy dalej w szoku jak im Spencer zajebał młotem w łeb, ładna beczunia, większość widzi tylko doom 93, nawet nie wiedzą co wczorajsza konfa oznacza dla klapów w najbliższych latach XD 

Najpierw 

spacer.png

Teraz wyparcie XD

spacer.png

Trzeba przyznać że Spencer robi to dobrze, szykują się piękne lata dla zielonych braci.

spacer.png\

GamePass? najlepsze co mogło spotkać graczy od czasów PSX-a

Opublikowano
1 godzinę temu, balon napisał:

Czarek ty się nie ciesz. Ms ostatnio przestaje lokalizować w PL swoje gry, więc przygotuj się na granie w TES6 czy nowego Fallouta ze słownikiem na kolanie.

Zagrałem w ten sposób tj ze słownikiem na kolanach w Yakuzę 4 (warto było!!) to i ze Skajrimem sobie poradzę:lapka:

Opublikowano

Lepszy TES 6 ze słownikiem na kolanach na XSX niż na chińskim badziewiu wyjącym jak czołg T-34 podczas forsowania Bugu i krztuszącym się przy 1080p w 30fps :notbad:

Opublikowano

Jeden bot wmawia drugiemu ze klapow boli dupa bo nie ograja 30 letniego dooma, starych wolfow i reszty szamba od bethujni. Przyklaskuja sobie, smieja sie, zadowoleni ze od 2027 to juz xbox rozjebie jakby zapominali ze do tego czasu pustka, a po crapach od bethujni dozywotnia beka. Z czego wy sie cieszycie przyglupy jak od wczoraj staliscie sie jeszcze wiekszym posmiewiskiem branzy? Was chyba trzeba zaczac traktowac jak niepelnosprawnych :/  

Za kazdym xboxowym razem

B5698695-84DA-499D-B7C2-7DBEB61E3B47.thumb.jpeg.26751b8d4055dc35b1d194343f30d6c2.jpeg

Opublikowano

Dzień dobry.

Bardzo mnie cieszą wczorajsze Pana Spencera o ekskluzywności gier bietesdy jak i pękające dupy zatwardziałego elektoratu PiS.

Ten oto memik mam nadzieję się spełni

In-the-end-there-can-be-only-one-console

I wypierdolą tą korporacyją kurwę jima Mattrick ryana na zbity pysk, a dadzą do rządzenia taką osobistość jak  szanowany Yosp :lapka:

vbn4na30jz441.jpg

Pozdro dla prawdziwych graczy z pominięciem tych co na kolanach u kolegi grają

Z Fartem

Opublikowano
7 minut temu, schabek napisał:

Was chyba trzeba zaczac traktowac jak niepelnosprawnych :/ 

Niepełnosprawna, to jest Wasza reakcja xD

Opublikowano

Roziemu totalnie odjebało: statusy jeden za drugim, w dziale Xboxa wyśmiewanie chyba każdego posta odnośnie Bethesdy... Wariat, po prostu wariat :yao:

Opublikowano
24 minuty temu, MYSZa7 napisał:

O jezu ale się Rozi zesrał w statusach xDDDDDDDDDDDDD

Jeszcze to zaoranie przez @XM. :dynia: 

to już trzy statusy w ciągu kilku godzin, widać jak duży ma dystans i jak bardzo go to nie rusza xd

Opublikowano

POGRAM SOBIE JUTRO W FALLOUTA 4, JEDNA Z NAJLEPSZYCH CZĘŚCI W SERII, POTEM ODPALĘ MORROWINDA? NIE SŁYSZAŁEŚ? HIT Z 2002 ROKU. POTEM POSTRZELAM SOBIE W DOOMIE Z 1993 ROKU, DZIĘKUJĘ CI SPENCER ZA GAME PASS SUPER USŁUGA, WŁAŚNIE PO TO KUPOWAŁEM NAJPOTĘŻNIEJSZĄ KONSOLE NA RYNKU JEZU DZIĘKI GAME PASS, ALE SUPER

EaEqusmWsAINHal.png

Opublikowano

O kurwa, ale pękło.

Opublikowano

Jak długo jestem na tym forum, tak równie wielkiego huku nigdy nie było.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.