Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

ah ten dystansik

image.thumb.png.aaa67e57c181cd673aec418aa993b02e.png

Weź Ty się chłopie lecz, to tylko gierki xD

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, Shago napisał:

Jak długo jestem na tym forum, tak równie wielkiego huku nigdy nie było.

Był przy zapowiedzi XO nawet większy bo więcej aktywnych użytkowników było:lapka:

Opublikowano

PANOWIE TAKIEGO HUKU JESZCZE NIE BYŁO

ee6.jpg

Opublikowano

Ciekawe czy Rozi dalej jara się Deathloopem?

Opublikowano

@izon

Granie w chmurze nigdy nie będzie tym czym odpalenie gry na konsoli, testowałem Xclouda i to fajny bajer w drogę ale żebym  miał się czym takim katować w domu gdzie obok stoi konsola, która odpali mi to natywnie? :)

@YETI

Ale kumasz, że nawet grając na TV w Xclouda korzystają z GP kasa trafia do Phila?  :)

@schabek

Czaisz klapie, że te 20 gier to taki gratis na dzień dobry, a to co najlepsze dopiero przed nami :xboss:

Opublikowano
2 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Ciekawe czy Rozi dalej jara się Deathloopem?

A Deathloop stworzyła Bethesda, czy Arkane?

Czy Red Dead Redemption stworzyło Take Two, czy Rockstar?

Opublikowano

kto powie Roziemu że Arkane i marka Deathloop jest teraz własnością Xboxa?

Opublikowano
4 minuty temu, Rozi napisał:

A Deathloop stworzyła Bethesda, czy Arkane?

Czy Red Dead Redemption stworzyło Take Two, czy Rockstar?

A Dooma stworzyła Bethesda czy id Software?

A Wolfa stworzyła Bethesda czy MachineGames?

Co za różnica, wszystko należy obecnie do Microsoftu.

Opublikowano

Zastanawiałem się ostatnio na czym wzorował Micro$oft wygląd swojej nowej konsoli i już wiem. Zbieranie badań dotyczących jego posiadaczy przez lata opłaciło się:

p4lyo9slzf441.png

Opublikowano
3 minuty temu, Soul napisał:

@izon

Granie w chmurze nigdy nie będzie tym czym odpalenie gry na konsoli, testowałem Xclouda i to fajny bajer w drogę ale żebym  miał się czym takim katować w domu gdzie obok stoi konsola, która odpali mi to natywnie? :)

Z jednej strony się zgadzam, też wolę ten feeling grania na konsoli i posiadania gry na własność. Tylko w dobie powszechnie dostępnego, dobrego internetu czym się to różni od gamepassa, gdzie też nie masz gierek na właśność? Dla mnie niczym: jedna usługa to Netflix "on-line", a druga Netflix, gdzie ściągasz gierkę na dysk konsoli.

Opublikowano

Rozi powiedz jak tam Skyrim za którego wyjebałeś ostatnio 70 zł mając go w GP.

Boli dupa, że sztosy jak i średniaki od Bethesdy są za darmo w najlepszym ekosystemie na świecie. 

Opublikowano
46 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Klapy dalej w szoku jak im Spencer zajebał młotem w łeb, ładna beczunia, większość widzi tylko doom 93, nawet nie wiedzą co wczorajsza konfa oznacza dla klapów w najbliższych latach XD

NIC?

Opublikowano

Rozi powiedz jak tam Skyrim za którego wyjebałeś ostatnio 70 zł

czy to skyrim na SWITCHA?

Opublikowano

Bo rozi to głupiec i nie rozróżnia bethesda softworks od bethesda game studios

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

czy to skyrim na SWITCHA?

Sonka, tylko Sonka.

Opublikowano
4 minuty temu, izon napisał:

Z jednej strony się zgadzam, też wolę ten feeling grania na konsoli i posiadania gry na własność. Tylko w dobie powszechnie dostępnego, dobrego internetu czym się to różni od gamepassa, gdzie też nie masz gierek na właśność? Dla mnie niczym: jedna usługa to Netflix "on-line", a druga Netflix, gdzie ściągasz gierkę na dysk konsoli.

Dobry internet to póki co jest tylko w domu, przecież nikt Ci nie broni kupić sobie tej gry na własność :) 

Opublikowano

Ten zapach zagłady niewolników marki o poranku :banderas:

9eab958f0a8ae81fcfb685de563b405e.jpg

Opublikowano

Boli dupa, że sztosy jak i średniaki od Bethesdy są za darmo w najlepszym ekosystemie na świecie. 

giphy.gif

Opublikowano

Boty kurwa dalej nie skumali sedna swoich klopotow.

Jakies przybledy ostatnio sie smialy ze ogram sobie kolekcje Uncharted jak wyjdzie na ps5. Oczywiscie ze ogram bo uwielbiam ta serie ale rozumiem ze sa klapy ktore sraja na nawet w pelni zremasterowane gry z ps3 ktora wykorzystaja pelna moc bestii. Ok spoko. Z tym ze te klapy maja do wyboru dziesiatki nowych gier jak nie chca remastera.

Boty? Maja do wyboru jedynie czy tlusty kutas z redmond zaparkuje w ich odbytach czy ustach. Brak, totalny brak nowych gier i planow a zaraz bedzie rok od premiery konsoli. Zamiast tego maja stare nawet nie podciagniete gry z ostatnich 30lat. Boty, czy wy wogole wiece co to jest godnosc gracza?

Opublikowano

Rozi to po prostu taki typ co myśli ze jak nienawidzi niemieckich samochodów i kupi Skodę to jest zwycięzca.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.