Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Tej indyk z flasha będzie pewnie lepszy niż większość  wszystkich gier bugsthesdy :-)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

ej dobra chłopaki, rozi mówi, że MS kupił tylko bethesde a więc dostaniecie co najwyżej skyrima. Cała reszta jak Wolf, Dishonored albo Doom to gry Arkane, Machine i iD software więc multiplatformy. Co ten Spencer za bubla kupił :/

Opublikowano

Dawaj phil from software tera

Opublikowano
2 godziny temu, messer88 napisał:

zaraz indyk RETURNAL za 340zł wszystko rozjebie 

I nowy Abe, Kena, Ratchet, Ghost Wire, Deathloop itd.

Piękny rok w Królestwie Niebieskim, a boty trzepanie, bo za 50zl miesięcznie zagrają w Dooma z 93r dostępnego na przeglądarkach internetowych. 

:pawel:

Ale będzie piękne podsumowanie po roku od premiery Nadkonsoli 5 i x-sraczki bez gier :fsg:

Opublikowano
Teraz, YETI napisał:

I nowy Abe, Kena, Ratchet

Kto w takie gówna będzie grał xD

Opublikowano

Cebula Xszrot Team uhahany bo będą mogli pograć za 4 zł na kontach miesięcznych. Przecież to się tylko i wyłącznie o to rochodzi. Wakacje w brazylii.

Opublikowano

1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Na pewno nie Rozi :kaz:

Opublikowano

No nawet jak Yeti chciał by to obecnie nie ma na czym xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
9 minut temu, Donatello1991 napisał:

Xboty to taka grupa gimbusów patusów, którzy wyśmiewają w szkole tych najmądrzejszych. Potem życie weryfikuje.

No i pięknie zostali zweryfikowani od premiery do teraz, na razie żyją marzeniami i obietnicami a my gramy w najlepsze :)

Opublikowano

Zobaczcie... do knurpasa wpadło kilka starych gier, a klapy takiej cieczki połączonej ze sraczką dostały, że zaraz się w tym utopią. 

Ta zazdrość niesamowicie im ryje psychikę. Co to będzie, jak król :xboss:dorzuci te nowo powstające sztosiwa. 

Wyniki FH4 dodatkowo deptają te niebieskie robactwo. 

Opublikowano

Nie ilość a jakość na wiosnę wystarczy nam Halo i FH 5:xboss:

Opublikowano
1 minutę temu, Soul napisał:

@Rozi

Mam nadzieję, że to pomoże.

Soul, skoro ta lista taka długa to czemu od 4 miesięcy na xboxie była tylko JEDNA premiera nowej gry?

Opublikowano

Pomyśleć, że jeszcze w zeszłym tygodniu byłem bliski kupna PS5 jako dodatek do XSX. Dobrze, że niebieskie community wybiło mi ten pomysł z głowy :obama: Nadal czekanko na slimke. 

Opublikowano
3 minuty temu, Soul napisał:

@Rozi

Mam nadzieję, że to pomoże.

Ale co ty mi tu pierdolisz, jak ja Xśmiecia mam i mogę to gówno odpalić już zaraz? XD

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Soul, skoro ta lista taka długa to czemu od 4 miesięcy na xboxie była tylko JEDNA premiera nowej gry?

Sony sie wysra do wakacji ze wszystkiego a MS po wakacjach zacznie bombardowanie :xboss:

Opublikowano

O kurcze, ale dzisiaj nabiło stron w CW. :obama: W sumie klapom się nie dziwię, bo gdyby to Sony kupiło Zenimax sytuacja byłaby lustrzana. Zwyczajnie zbyt wielki kaliber aby taki nabytek nie wywołał poruszenia wśród osób postronnych.

a mówię postronnych bo w następnego DOOMa czy TES to sobie na YT możecie zagrać a nie na plejce karaluchy :) 

Opublikowano
10 minut temu, 20inchDT napisał:

No na pewno nie posiadacze x-śmiecia, bo oni przez najbliższe lata Medium i doom z 93. xDDDD

Opublikowano
Teraz, Rozi napisał:

Ale co ty mi tu pierdolisz, jak ja Xśmiecia mam i mogę to gówno odpalić już zaraz? XD

No żebyś wiedział kto i co wydaje i nad kim MS trzyma piecze. 

Opublikowano

Gdyby to Sony kupiło Bethesde, powiedziałbym, no ciekawy ruch, trzeba będzie zakupić plejke szybciej niż planowałem. Ale dla niebieskiego karalucha kupno xboxa jest nie do pomyślenia, masakra jak można być takim klapem. 

Opublikowano
Czaicie siedziec na sprzecie na ktory nie wyjdzie juz nigdy zaden elder scrolls albo fallout? Smuteczek
Jaka ulga :obama:

ca2d192dff25020a459a7c42810f343d.jpg

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.