Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Z nowym xboxem jest tak jak z tv. Kupujesz nowego superwypasionego oleda 4k i ogladasz na nim rmvb i xvidy. Taki wlasnie jest nowy xbox. Producenci wypuszcza juz tv 8k a Spencer bedzie tylko obiecal i obiecal. 

Kurwa jakby pracodawca od 2 lat obiecal mi podwyżkę i z miecha na miecha tylko obiecanki i siedzial bym dalej w tej robocie - no pierdolniety. Tacy wlasnie sa bociarze. Ruchani w dupcie przez Spencera az milo. 

Co nie znaczy ze Sony tez jest swiete. Bo nie jest i tez ma swoje odpaly ale nie obiecuje nie wiadomo co i nie wypuszcza sprzetu ktory jest bezużyteczny. 

Edytowane przez sajmon34

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
4 minuty temu, Faka napisał:

Znacie jakieś alternatywne polskie forum o grach, gdy już to forum padnie (oby nie)? 

Jeśli kochasz forumek to podrzucisz drogę gracza gdy już umrze. Ugh już mną telepie jak pomyślę że mam pisać gdzieś indziej z jakimiś randomowymi klapami  :(

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał:

Jeśli kochasz forumek to podrzucisz drogę gracza gdy już umrze. Ugh już mną telepie jak pomyślę że mam pisać gdzieś indziej z jakimiś randomowymi klapami  :(

No, właśnie mi się nie chcę pisać na żadnym nowym forumie i oswajać z nowym klimatem, bo to jednak i tak już będzie chujnia z patatajnią. A wrażenie o grach to już chyba nigdzie nie będzie można przeczytać, bo ufać reckom, to jakby rękę stracić od pierwszego akapitu. 

Opublikowano
1 godzinę temu, LiŚciu napisał:

Połowa bgotów nie ma xboxa nowej generacji.

Proszę o podanie nicków którzy z koneserów gamingu nie wybra najlepszej obecnie platformy do grania jaka jest Sexiki? 

Jak chcesz da rade przygotować liste klapow którzy wysrali się na Sony i ich cudo techniki po pokazach na koniec roku. A lista będzie długa. 

I to jaranie się DS...przeciez przez te 15 lat gry soulsowe się rozwijały. No ale ważne że ładnie się świeci xD

Japonce pakujom wam te małe kutance a wy krzyczycie ze wgl nie czuc ale jest cieplutko i ładujom mocniej :/

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Spokojnie z tym zamykaniem foruma. Ja to bym najpierw poszukal oszczednosci i skasowal caly dzial xboxa bo tam i tak chuj sie dzieje i po co to komu utrzymywac.

Opublikowano

Niech poproszą spencera, żeby im dawał % z gamepassa

Opublikowano
7 minut temu, Szymek napisał:

Proszę o podanie nicków którzy z koneserów gamingu nie wybra najlepszej obecnie platformy do grania jaka jest Sexiki? 

Jak chcesz da rade przygotować liste klapow którzy wysrali się na Sony i ich cudo techniki po pokazach na koniec roku. A lista będzie długa. 

I to jaranie się DS...przeciez przez te 15 lat gry soulsowe się rozwijały. No ale ważne że ładnie się świeci xD

Japonce pakujom wam te małe kutance a wy krzyczycie ze wgl nie czuc ale jest cieplutko i ładujom mocniej :/

To jest właśnie grube teoretyzowanie. Zdecydowanie gra się w te Soulsy jak we współczesna grę, Bossowie robią niesamowite wrażenie, jeszcze w połączeniu z tym jak działa dualsense. Nie chodzi właśnie tylko o grafikę, choc ta jest cudowna ale o calosciowy efekt wow.

Opublikowano
9 godzin temu, Shago napisał:

Nie grałem zarówno w Dishonored jak i Prey. Kończę Medium i Wreckfest i wiem co następne, dzięki Spencer :xboss:

Coooooo. Przecież to są takie sztosy, że głowa mała. Nie wiem jak Dis dzisiaj, ale lata temu gra była cudowana. Prey to już w ogóle sztos i moje GOTY 2017 

26 minut temu, izon napisał:

To jest właśnie grube teoretyzowanie. Zdecydowanie gra się w te Soulsy jak we współczesna grę, Bossowie robią niesamowite wrażenie, jeszcze w połączeniu z tym jak działa dualsense. Nie chodzi właśnie tylko o grafikę, choc ta jest cudowna ale o calosciowy efekt wow.

Przeszedłem wszystkie gry od From z wyjątkiem Sekiro, ale jak widzę po raz 1000 to machanie mieczykiem to mnie skręca. Już w remaku pierwszego DS miałem dość. Genialna seria, ale za dużo Panie, za dużo. 

Opublikowano

Prey spoko, ale imo z ilością przeciwników to kogos tam ostro poyebalo - pod koniec gry to nie dało się w to grać wszędzie było tyle tego. W doomie by mnie takie ilosci wkurwialy, a co dopiero tu z tym chujowym gunplayem to już w ogóle.

I jeszcze ten turbo chujowaty design przeciwników. Po stokroć wolałbym sequel og wersji z 2006 roku.

Opublikowano

Imo dishonored nic się nie zestarzał, dalej super giereczka i dlatego nie rozumiem czemu nie mam kompletnie ochoty grać w dwójkę bo w jedynce podobał mi się gameplay i świat gierki xD 

Opublikowano

No niezłe wariaty z tych klapów. Przez ostatnie 200 stron fantazjuja o nowych sztosach jakie to rzekomo ogrywaja na sonce, a jak przychodzi chwila prawdy to się okazuje że te głąby wciąż maja na mysli Demon's Souls i próbę pokonania pierwszego bossa. Co za niewolnicy bez honoru i rozumu, a do tego zwyczajni kłamcy:xboss:

Opublikowano
1 minutę temu, XM. napisał:

Prey spoko, ale imo z ilością przeciwników to kogos tam ostro poyebalo - pod koniec gry to nie dało się w to grać wszędzie było tyle tego. W doomie by mnie takie ilosci wkurwialy, a co dopiero tu z tym chujowym gunplayem to już w ogóle.

I jeszcze ten turbo chujowaty design przeciwników. Po stokroć wolałbym sequel og wersji z 2006 roku.

:[ czy ty poważny jesteś? Prey miał rewelacyjny wygląd maszkaronów.

Opublikowano

No własnie tego preya sciagnałem. Poczekam na fps boo:/st i się ogra na zaległościoboxie. 

Miałem to na liście życzeń bo trial był niezły ale nigdy nie zatrybyło żeby kupić - zwłaszcza że tani był. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Prey? Czy to ten najlepszy bioshock od czasu bioshock 1? A dwójeczka będzie exem na xboxika więc klapy OBESRANE

Opublikowano

Smutno się czyta jak na nextgenach wszyscy nagle czekają na FPS Boost do jakos staroci, które na najtańszych kartach graficznych chodza na ultra w 100 fpsach... 

Opublikowano

Ja to czekam na Dishonored 60 fps, nigdy jeszcze nie miałem styczności z serią tej gry, więc wleci miło gierka. 

Opublikowano

Zaleglosciobox xD niezwykle trafiona nazwa dla smieciarza, spencer powinien rozwazyc

Opublikowano

Jak zapłaci za wymyślenie nazwy to kupię tym botom - przegrańcom jakiegoś exa. A niech mają troche życia w tym więzieniu umysłowym. 

Opublikowano

W pierdolstejszyn też takie cuda wydziwiają, tylko że rozpierdalają wam dupy za 350 zł, a tu za 4 zł i darmowe efpees busty xd

Opublikowano
15 minut temu, Hubert249 napisał:

:[ czy ty poważny jesteś? Prey miał rewelacyjny wygląd maszkaronów.

Symbiot ze spiderman rewelacyjnym wyglądem? :rotfl: rewelacyjny to był, w prey 2006

prey-2006-1.jpg

Opublikowano

Do dziś jestem ciekawy jak wyglądałby "prawdziwy" prey 2 :pechowiec:

Opublikowano

https://www.gamingbible.co.uk/news/playstation-playstation-5-is-the-fastest-selling-console-in-us-history-20210313?source=facebook&fbclid=IwAR3KTcHw5CKnuyW_xsqo6aLBgecld0E7Ci9JDSBWC3In11sXZV7jpLaB9XE

Ps5 rozbija xsmiecia na jego wlasnym podwórku. Amerykański konsument to dojrzały, ceniący sobie jakość i next genowe gierki klient, więc wybiera Ps5. A na fpe banda kmiotów cieszy sie morrowindem xd

Opublikowano

Niesamowite!? Czy dzięki temu PS5 przestało być technicznym bublem i badziewiem, na które nie ma nowych gier?

vcd.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, easye napisał:

Smutno się czyta jak na nextgenach wszyscy nagle czekają na FPS Boost do jakos staroci, które na najtańszych kartach graficznych chodza na ultra w 100 fpsach... 

no w dniu premiery tych gier na bank xD.

Opublikowano
1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

no w dniu premiery tych gier na bank xD.

w sumie sporo gierek tak xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.