Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, dee napisał:

Ale łykać trollowe twitty troll-kont to już za wiele. Klapy, proszę was, ogarnijcie się.  Jeszcze i dla was zaswieci giereczkowe słońce :reggie:

Tak tak, troll konta z podlasia

BKUqRXs.gif

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Schabek mówił ze to koniec Gierek na Xboxa w gamepassie w tym miesiącu a tu znów Spencer zesral mu się na ryj cała wspaniała obfitością tej usługi.

Opublikowano
Cytat

Tak tak, troll konta z podlasia

To Dzik, nie troll :dunno:

Edytowane przez dee

Opublikowano
24 minuty temu, Whisker napisał:

Tego za darmo dorzucanego do LG G1? No w kwietniu i publicznie go młotem rozjebie i zaleje Whiskey i nagram na YouTube 

Za darmo za 11,5 k? Aha. 

Opublikowano

Granie we Wreckfest na PS5? Trochę  p r o w o k a c y j n e

Opublikowano

Ta udawana podjarka botow bo dostali port ze switcha robiony na kolani zawsze bawi. Kurwa bo za darmo! 

Jak widac taktyka spencera na odwracanie uwagi bociarzy od realnych problemow dziala :reggie:

Natomiast swiadomy gracz widzi brak eksow, niwosci i gamechangerow

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Szczerze - ja już mam tego dosyć. Mam smyczpasa na ponad 2 lata i nie wiem jak to dalej będzie. Tęsknię za czasami z PlayStation. Kupić używaną grę, przejść, sprzedać. Kiedyś to było - wolność. Wolność wyboru, decydowania. Teraz jestem uwiązany z retroboxem bez gier. Co po tych 37 grach dodanych w abonamencie (za 4 zł) w tym miesiącu. Albo same sportówki (ale brakło np. piłki ręcznej, siatkowej, badmintona - co z fanami tych sportów?), albo stare gowna (np. Outriders), albo japońskie bajki dla nikogo (Octopath Traveler). I co do samej konsoli. Czemu ona jest taka cicha? Gram sobie np. w  Forza Horizon i muszę co chwilę sprawdzać czy konsola włączona. A u Sony? Delikatny dźwięk ceweczek nie pozostawia wątpliwości, że wszystko ok. 

Opublikowano

#pieklograczy :(

Opublikowano
Godzinę temu, Figuś napisał:

No nie wiem

Idealne podsumowanie zielonej klienteli..

Opublikowano
31 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Spoczko, możemy udawać, że w pół miesiąca XGP nie zjadł dotychczasowego dorobku plusa na śniadanie. :) 

Oho narkotyki weszły mocno pod wieczór. Odstaw forum Pawełku na chwilkę bo pierdolisz :)

Opublikowano

Czaicie, ze w 2021 mozna miec XSS za 1350zl i gamepassa na 3 lata za jakies grosze dzieki konwersji, ktora oferuje MS, a na forum GRACZY sa ludzie wciaz korzystajacy z ps3. Szalenstwo.

Opublikowano

No to teraz te 12 terafanków, machinelearningów, vrrów, dlssów oraz pozostałe chuje muje dzikie węże asaxa się spocą - do marnościopassa  wjeżdza OCTOPATH TRAVELER.

Zarzynacz systemów, morderca wiatraków, wypalacz oledów. Gra która już kilka razy pokazała że na TAKIE COŚ nie jesteśmy gotowi.

Dziękuje Ci Panie Spencer - znowu się dowiedziałem po co napierdalam boty po ich pustych łbach:xboss:

Opublikowano

Dokladnie oferta raczej malo widowiskowa. Ja nawet jezeli cos ogram to raczej z braku laku i nawet nie bede sie specjalnie jakos cieszyl. Jeszcze ten Nier tylko na pc :yao:

Opublikowano

Nie bez powodu ta usługa jest powoli nazywana Smiecpassem, wrzucają tam dosłownie wszystkie odpady. Niby masz duży wybór: rpg, wyścigi, strzelanki itd. szkoda, ze większość tych gier to trupy wyjmowane z szafy albo gierki na 6, gora 7..No ale „darowanemu” koniu się w żeby nie zagłada co nie bociaki?

Opublikowano

Zero godności, wieczne odwracanie kota ogonem, zero honoru napisać jak jest i przyznać się do błędu, eh klapy :/

Opublikowano

Wysrywy teoretyków gamingu to jednak kopalnia nieskonczonej beki :reggie:

Octopath Traveler, Yakuza 6 czy Undertale to średniaki i trupy. Tak może napisać tylko ktoś kto nie gra w gry :xboss:

Co za janusze growe, hanbią marke Playstation do reszty

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Opublikowano

Tak kurwa wybacz ze nie ucze sie gier z gamepassa na pamiec i nie znam na wyrywki calej listy. Jest ich za duzo wiec ciekawe kurwa czy ktos poza asaxem zna ich chociaz polowe. Faktycznie jest i git graj i nie pierdol w takim razie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.