Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Chyba takie jest założenie tych abonamentów: że w każdej chwili możesz nadrobić zaległości, ale tylko jeden z nich oferuje mnóstwo nowości na start i gwarantuje wsparcie największego 1st party w branży. ;) 

a pinatki mieszcza się w opisie poniżej :lapka:

7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

zaznać niesamowitości i unikatowości RARE? Ci weterani mają nie tylko klasyki, ale i nowe hity

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

PS PLUS COL najlepszy zestaw gier na start (już dawno ograny na PS4 ale CIIIIIIIII)

GPU  same starcie już każdy ma je ograne co to w ogóle ma być (350 gier i wszystkie ostatni gry od MS w usłudze)

:dafuq:

Tego pierdolenia i hipokryzji Izonka, żal czytać....

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

PS PLUS COL najlepszy zestaw gier na start (już dawno ograny na PS4 ale CIIIIIIIII)

GPU  same starcie już każdy ma je ograne co to w ogóle ma być (350 gier i wszystkie ostatni gry od MS w usłudze)

:dafuq:

Tego pierdolenia i hipokryzji Izonka, żal czytać....

To daj w ignora i przestań płakać;)

Opublikowano

To nie podstawówka plus lubię wiedzieć z kim mam do czynienia :) 

I w tym przypadku to Tobie powinno zależeć aby coś z tym zrobić, bo tak każdy tu na te Twoje wypociny puszcza z góry cienkiego sika. 

No ale masz też swoją widownie, Kamilek, Donattelo :obama:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Totalny brak pewności siebie i boty rozkminiają czy tym ruchem xbox wreszcie zdominuje rynek konsol? Czy tym razem moja ukochana marka zajmie po raz pierwszy w historii miejsce nr. 1 w growym świecie? Czy inni odkryją w sobie miłość do tego wspaniałego ekosystemu? Spokojnie, w 2025 roku zaczną wychodzić gry i może wreszcie się uda zbliżyć do czołówki sony, nintendo i steam:obama:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

To nie podstawówka plus lubię wiedzieć z kim mam do czynienia :) 

I w tym przypadku to Tobie powinno zależeć aby coś z tym zrobić, bo tak każdy tu na te Twoje wypociny puszcza z góry cienkiego sika. 

Właśnie widać, jak puszczasz tego sika skoro masz potrzebę komentować każdy mój post ;)  Ale rozumiem to, łatwiej się "przypierdalać" niż samemu napisać coś innego niż  postawienie przecinka w dyskusji. Bierz przykład z Paolo, jeszcze wczoraj próbował mnie atakować i pisać jakieś bzdury, a dzisiaj chłopak piszę bardzo fajne, humorystyczne posty :)

Opublikowano

Widzisz jedno nie wyklucza drugiego ale to za dużo na raz jak dla Ciebie, rozumiem, że odpisanie na dwa teraz 3 post = każdy? 

Wytykam Ci hipokryzję i to, że gadasz takie bzdety, że mimo tego cienkiego sika sam się prosisz, no ale EOT bo faktycznie i tak za dużo czasu poświęciłem na te twoje bzdety. 

Opublikowano
49 minut temu, schabek napisał:

E54C557B-EA72-48E0-B0F0-B98FEA577B5E.thumb.jpeg.0a7d750dbd5d318b2047dfd3767b9a0d.jpeg

100% funu

100% konkretow

0% indykow dla hipsterow

0zl wyciagane od graczy

TEJ

SILY

JUZ

NIE

POWSTRZYMACIE

to trochę zabawne jak schabek spuszcza się nad tym zestawem gierek z lat 2013-2018, a jednocześnie krytykuje Gamepassa gdzie nie dość że gier jest po prostu więcej to jednocześnie regularnie wpadają tam nowości w dniu premiery

Opublikowano

Ci to wiedzą jak swoich użytkowników nazywać xD

Opublikowano

zapięty poeta xDDD Nie ma to jak roochanko klapa na kasę

Opublikowano

Zapewne algorytm wyczuwa spoconą łapę i nieświeży oddech  bota i takie propozycje generuje z automatu.

Opublikowano

Sony ma chyba jakieś niesamowite SI:obama: typek tęczowa flaga na twitterku i sony sugeruje "zapięty poeta":kaz:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Pan Kamil Maczuga? Witamy 

Opublikowano

Mówiłem, że klapy żyją w dwóch wymiarach i niestety miałem rację. Gorzej, te niebieskie robale poddały się bez walki i po kolejnym nokaucie jaki zafundował im Spencer nie opuszczają już swojego świata urojeń i halucynacji.

Przecież jak czytasz wysrywy tych niewolników marki, to czarno na białym widać, tu nie ma co dyskutować, tu trzeba hospitalizować. 

Dobrze że na forum zostało już +/- około pięciu klapów, czyli to nie jest zaraźliwe :obama:

Opublikowano

No teraz to ostatnie niebieskie małpy z gatunku więc nacieszmy się widokiem jak rzucają w siebie gównem bo niedługo przyjdzie Pan spencer i powiesi ich truchła nad kominkiem :)

Opublikowano

5 aktywnych klapów?

COMMUNITY PAYSTATION JESZCZE NIGDY NIE BYŁO TAK SILNE WY ZIELONE KURVY :shotgun:

Opublikowano
43 minuty temu, ASX napisał:

to trochę zabawne jak schabek spuszcza się nad tym zestawem gierek z lat 2013-2018, a jednocześnie krytykuje Gamepassa gdzie nie dość że gier jest po prostu więcej to jednocześnie regularnie wpadają tam nowości w dniu premiery

Asx mówimy o jakości (psplus) a nie ilości (gp). 

Fajnie ze niedługo kupujesz pleyke. Wyjmiesz głowę z anusa - będzie fajnie, zobaczysz. :)

Opublikowano

Liczę że Ryan poza flaszką trzyma jakiegoś Ada w rękawie dla sonki 5 bo teraz to mega nierówna walka z potęgą xboxa

Opublikowano

Myśle ze Xbox to na razie próbuje odrobić straty - wygrzebać się z gowna. Nie odklejajmy się mówiąc o jakiejkolwiek potędze. Na razie to gonią peleton ekologo pupcio. 

Opublikowano

To jest dopiero odklejenie. Mówienie o potędze marki, która od 2014 jest synonimem porażki. OK M$ teraz prężnie działa i próbuje nawiązać walkę, ale do potęgi to jeszcze daaleekaa droga

Opublikowano

Tylko Switch, konsola totalna. Na PS5, czy Xa, zanim coś konkretnego się pojawi miną 2 lata. A na Switcha, wierzę że Ninny ma coś w zanadrzu na te Święta.

Edytowane przez zdrowywariat

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.