Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Wizjoner, człowiek orkiestra, pół Bóg, to on stworzył sektę wyznawców która zajmuje 1/8 rynku gier, na szczęście :) 

E0B0983F-A489-4848-8326-56E44A296647.jpeg

Opublikowano

dawno nie widziałem takiego meltdownu jak ten Whiskera

ściana tekstu płaczu  o tym dlaczego xbox, game pass,Phil Spencer i wszyscy posiadacze xboxa są źli i niszczą branżę od wyznawcy plejstejszyn.

proponuje trochę ochłonąć i przestać tak bardzo przejmować się sprzętem i grami które cię nie interesuje. Po prostu ciesz się swoim małżem i tym Asasynem którego ogrywasz 

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

dawno nie widziałem takiego meltdownu jak ten Whiskera

ściana tekstu płaczu  o tym dlaczego xbox, game pass,Phil Spencer i wszyscy posiadacze xboxa są źli i niszczą branżę od wyznawcy plejstejszyn.

proponuje trochę ochłonąć i przestać tak bardzo przejmować się sprzętem i grami które cię nie interesuje. Po prostu ciesz się swoim małżem i tym Asasynem którego ogrywasz 

Ależ ja się cieszę :) a nawet xboxa bym szanował jak wyjdzie coś wartego uwagi

Opublikowano

ściana desperackiego tekstu pisana o konsoli której nawet posiadasz, w środku nocy z piątku na sobotę, gdy normalni ludzie grali sobie w tym czasie na konsolach, to dosyć dziwna forma okazywania szczęścia z posiadania małża, ale ok jak chcesz.

Opublikowano

a ja się dziwię, że służba zdrowia nie wyrabia

Opublikowano

Czy ktoś zna Łiskera prywatnie? Poważnie pytam, bo jeśli tak to najwyższa pora podać mu pomocną dłoń, albowiem jednostka ta stacza się coraz bardziej i bardziej w opary oderwania i odklejenia od rzeczywistości, a spowodowane to jest narastającą chorobą alkoholową :( Chyba każdy, nawet najmniej kumaty użytkownik forum zauważył, że szczególne nasilenie Jego wysrywów ma miejsce w okolicach weekendu (dla Niego: łyk-ędu). Pokaz degrengolady umysłowej spowodowanej konkretną fizyczną przyczyną tj alkoholem (jak śpiewa Nocny Kochanek w przeboju pt. "Piątunio" - wóda, browar i whisky).

Czas bić na alarm w Jego przypadku! Tam ginie człowiek!:frog:

Opublikowano

No dobrze, przyznaję, najlepsza opcja to: PS5 + Switch, albo Xbox + Switch. Czyli Nintendo jak zwykle wygrywa :obama:.

Opublikowano

Pece? Super do roboty i czytania kabaretowych wystąpień niebieskich oderwańców...

Opublikowano
15 minut temu, Czezare napisał:

Nocny Kochanek w przeboju pt. "Piątunio" - wóda, browar i whisky).

Znam tylko dziewczynę z kebabem. Reszta tez dobra?

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Znam tylko dziewczynę z kebabem. Reszta tez dobra?

Znakomita. Jedna z najlepszych, a na pewno najfajniejszych polskich kapel. Piątunio poniżej. Jednym z tych gości może być Whisker:

Wyimek z tekstu: "Łisker posrał się w gacie, schabek rzyga zgięty w pół!":dynia:

Opublikowano

Dajecie pożywkę alkoholikowi,  a potem macie temat jaki jest. Zero pomyślunku.

Opublikowano
52 minuty temu, Faka napisał:

Dajecie pożywkę alkoholikowi,  a potem macie temat jaki jest. Zero pomyślunku.

Zgadza się, zero pomyślunku. Widziałeś gdzieś alkohol?

Opublikowano

Jakie bomby pospadały :obama: wytresowane zniewolone boty maja już tak wyprane mózgi, że Pan Spencer musi podejmować decyzje w co zagrają te karakany:xboss:@ASX już tak oczarowany, że codziennie rano sprawdza twitterka, żeby sprawdzić czy Pan Spencer po śniadaniu nie miał przypadkiem luźnego stolca :obama:

Opublikowano

Spencer to rano wstaje i wie ze ma tyle pieniędzy ze Kamilek mógłby mu podłogę myć językiem ale przez to ze jest tak wspaniały pozwala mu żyć normalnie.

Opublikowano

Oo ten widzę wyjebał pół piwa i do dzisiaj najebany :dynia:zyeby juz marzą aby robić dobrze philowi:obama: to się nazywa patologiczna relacja korpo-bot.

Opublikowano

Co to za wysrywy czytam z rana, że na plejke najlepszym exem jest Valhalla? Słychać tylko ból rozrutych dup klapersów, kiedy wjeżdża Gamepass za kody z pringelsow :daddy:

IMG_20210320_132329.jpg

Opublikowano
10 minut temu, Czoperrr napisał:

Co to za wysrywy czytam z rana, że na plejke najlepszym exem jest Valhalla? Słychać tylko ból rozrutych dup klapersów, kiedy wjeżdża Gamepass za kody z pringelsow :daddy:

IMG_20210320_132329.jpg

Piękne samozaoranie. Toz to nie gracze, a cebularze!

Edytowane przez izon

Opublikowano

To nie pierwszy raz kiedy Kamil bulwersuje się że wrzucam ciekawe kąski dotyczące naszej branży, tak jakbym robił coś złego.

Oczywiście rozumiem że jeżeli ktoś jest związany emocjonalnie z marką PlayStation (współczuję) to ostatni zalew pozytywnych informacji dotyczących konsoli Microsoftu może wzbudzać u niektórych emocje w rodzaju zazdrości czy nawet złości. Ale nie ma sensu wyżywać się na mnie, ja jestem tylko posłańcem który kopiuje linki. 

Opublikowano

Świat wg ostatnich pieciu forumowych klapów:

-Hehe, boty MUSZĄ grać w te 300 gier które im daje spencer, czyli zero wyboru, bo wiadomo że na xboksa gry nie kupisz, kazdy to wie, boty zaorane, oooch jak oram boty na forumie!!111

-Pleyka to jest wybór panie. Możesz grac w moralesa, mozesz w soulsy, mozesz w astrobota, sackboya, valhalle. Jeszcze nigdy  gracze nie mieli takiego wyboru, kocham być niewolnikiem marki, dochodzeeee !!

Niby spoko, kazdy ma prawo do swojej opinii, ale obawiam się że niebieskie robale troche bładzą :notbad:

Opublikowano
7 minut temu, ASX napisał:

To nie pierwszy raz kiedy Kamil bulwersuje się że wrzucam ciekawe kąski dotyczące naszej branży, tak jakbym robił coś złego.

Denerwuje się na quality content który wstawiasz, ale na podstawie wyssanej z dupy grafiki Manhunta z PS2 liczy że dmuchanie w pada wróci do łask dzięki DualSensowi. :dynia:

Typ goscia który zachwycałby się fakturą wibracji w dupie gdyby do DualSensa dodawano wibrator.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.