Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
39 minut temu, schabek napisał:

Heavy Rain :banderas: Oj kiedys to bylo. I ta limitka z oregano i lzami botow GOTY

20100227-heavyrain.jpg

Dalej mam to origami. :fsg: 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Jak Heavy Rain miało premierę to nie było mnie jeszcze na świecie, potem próbowałem na PS4 ale XDDDDD Detroit >> gówno obesrane >> Heavy Rain

Detroit było spoko i faktycznie jak próbowałeś Heavy Rain dopiero w czasach PS4 to się po części nie dziwię:) Z drugiej strony ja w takiego Farenhaita grałem laaataa po przemierze  i super mi się grało.

Opublikowano

Jakoś nie przekonał mnie ten klimat i przyznam, że pomimo tego, że mam wyrobioną pewną tolerancję na brzydki gry to szaro-bura kolorystyka i potężne ilości bloomu skutecznie mnie zniechęciły. Nie pomógł też fakt, że wiem kto jest mordercą z origami, więc to i tak po ptokach. :nosacz2:

Opublikowano

Cage'a gry sie kocha albo nienawidzi - ot co.

Lepiej niech mi ktos powie ocb z tą emotką -> :asax:

Bo nie jestem na bieżąco z lore o ASAXie.

edit.

a dobra, juz cofnąłem pare stron :klapek:

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Ulany od pringelsow żyd Aron Greenberg psychofanboj i pracownik w dziale xboxa. 

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jakoś nie przekonał mnie ten klimat i przyznam, że pomimo tego, że mam wyrobioną pewną tolerancję na brzydki gry to szaro-bura kolorystyka i potężne ilości bloomu skutecznie mnie zniechęciły. Nie pomógł też fakt, że wiem kto jest mordercą z origami, więc to i tak po ptokach. :nosacz2:

No z tą wiedzą to gra traci cały sens:D

Opublikowano

Chciałem odpalić sobie PS4, ale pad rozładowany, a kabel za krótki, żeby grać z kanapy jak zwierze. Co za gówno pierdolone.

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

Chciałem odpalić sobie PS4, ale pad rozładowany, a kabel za krótki, żeby grać z kanapy jak zwierze. Co za gówno pierdolone.

Acha

Opublikowano

Nie ma co odpalać sprzętu sony bo człowiek tylko się wkurwia  :/

Opublikowano

Już kurwa naładuje tego pada, bo trzeba platynke wbić w spiderku, ale te wbudowane akumulatorki to jest żart.

Opublikowano

Kurwa, a ja to muszę Ghost of Tsushimę ruszyć w tym PS4, bo się zatrzymałem w połowie drugiej wyspy, ale jak pomyślę o wiatraku i napierdalaniu jumbo jeta, to się odechciewa grać, gdy taki sexowny sexik jest cichutki. Potem ciężko się przyzwyczaić do sraki ps4 pierdolonej jebanej w dupę za te hałasy. Gówno, nie sprzęt.

Opublikowano

Ostatnio też miałem wątpliwą przyjemność korzystać chwilę z ds4 korwa to jest dramat po używaniu na co dzień padzika od :xboss:

Ciekawe o ile faktycznie lepszy jest ten haptyczny cud techniki i czy nie ma przy nim wrażenia trzymania chińskiego dziadostwa zamiast komfortowego i premium wykonanego pada. 

Opublikowano

Po Dualsensie nie chcesz już grać na innych padach. Do kompa mam ten od Xboxa One i to bardzo dobry kontroler ale jednak inna liga.

Opublikowano

Tak, tak. To samo słyszę co generację jeżeli chodzi o kontrolery do plejkurwy.

Opublikowano

nie wiem czy też macie takie wrażenie, ale ten temat prezentuje ostatnio wyjątkowo niski poziom, nawet jak na standardy CW.

Kiedyś można było tu pogadać  tu czasami pogadać trochę o branży, grach i sprzętach, oczywiście w specyficznej "wojenkowej" atmosferze, a dziś odkąd temat ten opanowały nowe pokemony, wszystko zostało sprowadzone do osobistych wycieczek i nieudolnych pocisków, zrobiła się z tego taka gorsza kopia starej bluzgownicy

Opublikowano
11 godzin temu, Whisker napisał:

Wtf? Gry Cage’a to perełki co ty gadasz, tez zaliczyłem HR, Beyond i Detroit i każda z nich trzymała poziom (nieco gorzej Beyond)

Lmao, miałem styczność tylko z HR i takiej jebanej grafomanii to by się chyba nawet chińczyk powstydził. Już nawet nie wspominając że ciężko ten pseudofilmowy syf nazwać grą.  

Edytowane przez japco

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

nie wiem czy też macie takie wrażenie, ale ten temat prezentuje ostatnio wyjątkowo niski poziom, nawet jak na standardy CW.

Kiedyś można było tu pogadać  tu czasami pogadać trochę o branży, grach i sprzętach, oczywiście w specyficznej "wojenkowej" atmosferze, a dziś odkąd temat ten opanowały nowe pokemony, wszystko zostało sprowadzone do osobistych wycieczek i nieudolnych pocisków, zrobiła się z tego taka gorsza kopia starej bluzgownicy

Dzięki między innymi tobie.

Opublikowano
13 minut temu, ASX napisał:

dałem małpkom nową emotkę to się rozbujały 

Opublikowano
34 minuty temu, Ins napisał:

Tak, tak. To samo słyszę co generację jeżeli chodzi o kontrolery do plejkurwy.

W życiu bym  nie porównał kontrolera z PS4 do tego z X One - ten drugi wygrywa w przedbiegach. Natomiast w tej generacji, role się odwróciły.

21 minut temu, ASX napisał:

OK, czekamy na jakąś próbkę elokwentnego dialogu z lekką nutką pieprzu :)

I tak skończy się na :asax::xboxssie: bo to idealne podsumowanie tego całego tematu;)

Edytowane przez izon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.