Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Przyczyny doszukiwałbym się raczej tutaj:

Pokaż ukrytą zawartość

image.png.8c1299c8db73e0de4eca852503b88cbb.png

Bardziej widzę problem w tym jak jeden gość pisze 3/4 postów tutaj. Zgadnij kto:)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Sorki izon, ale to nie tak działa: nim się pojawiliście w temacie to tutaj było ładnie punktowane listami exów, przeróbkami z hitlerem, doświadczeniami z gier i opluwaniem tychże. Temat żył i tętnił życiem i takie CW większość z nas pamięta (a uwierz mi, że temat ten i poprzednie jego iteracje były dla mnie solą tego forum). Mnóstwo z tego wyklętego tematu przenikło w formie żartów na resztę forum.

Potem znikąd pojawiły się jakieś randomy twojego pokroju i zaczęły pisać coś o gazowaniu botów, kijasz w dupie, ruchaniu przez spencera etc. Nie wnieśliście tutaj nic nowego, a niesamowicie zaniżyliście poziom. Ilość moich postów nie ma tu znaczenia, bo pisałbym tak samo, ale wasza obecność niestety już tak.

Opublikowano
13 minut temu, Pupcio napisał:

Whiskacz, Liściu i puzon zaczęli tak nazywać użytkownika Dee bo ich masakrował A oni wymyślili ten MEGA dowcip i teraz o nim piszą od miesiąca i dają sobie reakcje haha bo tylko ich to bawi. Lore na poziomie exów sony

no to niezły żarcik

Opublikowano
38 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Gorsze od nieposiadania Switcha jest tylko przyznanie się rodzicom, że jest sie gejem gdy stanie się już jego posiadaczem.

Etam, granie gejem, czy lezbą, nie oznacza wcale, że od razu jest się lgbt.

Opublikowano

Comingout usera dee ze jest parkingowym wyszło jak jednej niedzieli napisał ze jest w pracy i wali latarka po kratach, wiec to nie jest żart. 

Mówienie ze ten nudny typ masakruje niebieskich to jak mówienie ze pupcio ma XsX, wezyr zna się na grach a daddy to miły i kulturalny fan Xboxa, także ten...

Opublikowano

Powiedziałem że masakruje waszą trójkę A nie niebieskich :xboxssie:

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Sorki izon, ale to nie tak działa: nim się pojawiliście w temacie to tutaj było ładnie punktowane listami exów, przeróbkami z hitlerem, doświadczeniami z gier i opluwaniem tychże. Temat żył i tętnił życiem i takie CW większość z nas pamięta (a uwierz mi, że temat ten i poprzednie jego iteracje były dla mnie solą tego forum). Mnóstwo z tego wyklętego tematu przenikło w formie żartów na resztę forum.

Potem znikąd pojawiły się jakieś randomy twojego pokroju i zaczęły pisać coś o gazowaniu botów, kijasz w dupie, ruchaniu przez spencera etc. Nie wnieśliście tutaj nic nowego, a niesamowicie zaniżyliście poziom. Ilość moich postów nie ma tu znaczenia, bo pisałbym tak samo, ale wasza obecność niestety już tak.

No to faktycznie wysoki poziom:)

Przykro mi ale jak pierwszy raz od dawna wszedłem do tego wątku miałem zupełnie odwrotne wrażenie. Bawi mnie to, ze razem z uzytkownkiem ASX próbujesz moralizować innych i ustawiasz się w pozycji "tego lepszego" w cw kiedy sami nie proponujecie nic ponad: "plejkurwę". Jeżeli pojawiają się jakiekolwiek merytoryczne posty to albo na nie nie odpowiadacie albo piszecie tak bardzo z dupy, ze nie da się tego czytać, najczęściej robiąc prywatne podjadzy albo szukając na użytkowników haków z innch tematów lub z psn id/gamertagów. Nie wspominam o tym, ze robicie to nawet nie posiadając konsol, których tak bardzo bronicie.

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wezyrek teksty o ruchaniu, niewolnictwie i tym podobny rynsztok to zieloni bez prądu. Słabe w cholerę to takie kreowanie. Wszystko jest tutaj zapisane - nie rób głupich fikołków.

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

No to faktycznie wysoki poziom:)

Przykro mi ale jak pierwszy raz od dawna wszedłem do tego wątku miałem zupełnie odwrotne wrażenie. Bawi mnie to, ze razem z uzytkownkiem ASX próbujesz moralizować innych i ustawiasz się w pozycji "tego lepszego" w cw kiedy sami nie proponujecie nic ponad: "plejkurwę". Jeżeli pojawiają się jakiekolwiek merytoryczne posty to albo na nie nie odpowiadacie albo piszecie tak bardzo z dupy, ze nie da się tego czytać, najczęściej robiąc prywatne podjadzy albo szukając na użytkowników haków z innch tematów lub z psn id/gamertagów. Nie wspominam o tym, ze robicie to nawet nie posiadając konsol, których tak bardzo bronicie.

Izon, o prywacie to nie powinineś nawet słowa pisnąć, bo chociaż inch przesadził ostatnio z liśiem to takie teksty od Ciebie to już tutaj standard. Nie wybielajcie się spierdoliliście CW po całości. Nikt Cię tu nie zapraszał.

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Wezyrek teksty o ruchaniu, niewolnictwie i tym podobny rynsztok to zieloni bez prądu. Słabe w cholerę to takie kreowanie. Wszystko jest tutaj zapisane - nie rób głupich fikołków.

Zaraz przyjdzie deepthroat i nakaże pewnie aborcję niebieskich. Tak dla przeciwwagi gazowania botów :rofl:

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Izon, o prywacie to nie powinineś nawet słowa pisnąć, bo chociaż inch przesadził ostatnio z liśiem to takie teksty od Ciebie to już tutaj standard. Nie wybielajcie się spierdoliliście CW po całości. Nikt Cię tu nie zapraszał.

:reggie: Zastanawiam się kiedy w końcu po prostu przestaniesz płakać. Lekiem na depresję na pewno nie jest CW. Nie pasuje Ci to wiesz co:)

Edytowane przez izon

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie wybielajcie się spierdoliliście CW po całości. 

A może ty już masz po prostu za dużo tego tematu w krwiobiegu?

Opublikowano

najlepsze są te teksty że jestem pseudoobiektywny, bo nie interweniuje kiedy daddy czy inch palnie jakąś głupotę, a kim ja jestem żeby się za nich tłumaczyć? Ja mogę odpowiadać tylko za swoje słowa

Dajcie mi moda to będę interweniował :shotgun:

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

Comingout usera dee ze jest parkingowym wyszło jak jednej niedzieli napisał ze jest w pracy i wali latarka po kratach, wiec to nie jest żart. 

Mówienie ze ten nudny typ masakruje niebieskich to jak mówienie ze pupcio ma XsX, wezyr zna się na grach a daddy to miły i kulturalny fan Xboxa, także ten...

Zawsze o tym marzyłem być parkingowym przed jakimś dobrym hotelem. I przejechać się każdą furą choć te 20m :obama:.

Po co ta zazdrość? Ode mnie pozytywne zazdro :).

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

to dee jest parkingowym czy nie?

Opublikowano

@LiŚciu Może, chociaż zdania jestem że goście którzy pojawili się znikąd i nie znają tego tematu od podszewki nie mają pojęcia że w przypadku CW faktycznie "kiedyś to było".

Chociaż uczciwie przyznam, że z całej szajki wojenkowego narynku ty ze szkrabkiem prezentujecie najwyższy poziom.

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

najlepsze są te teksty że jestem pseudoobiektywny, bo nie interweniuje kiedy daddy czy inch palnie jakąś głupotę, a kim ja jestem żeby się za nich tłumaczyć?

Dajcie mi moda to będę interweniował :shotgun:

Nie ma już potrzeby. Mamy użytkownika Paolo, który wierzę, że w nowej roli będzie obiektywnie strofował każdego kto w jego ocenie zachowuje się nie tak jak trzeba ;)

Opublikowano
Teraz, MYSZa7 napisał:

to dee jest parkingowym czy nie?

Nie wiadomo. Wiadomo natomiast, że PlejStajszon to stara niedźwiedzica, co siada na butlę od Vanisha.

Opublikowano

Błagam, przestań odpisywać na KAŻDY mój wpis w tym temacie. Zastanów się kto rozwala ten temat. Nie możemy o niczym pogadać, z niczego się pośmiać bo zaraz przybiega Pani Nauczyciel Paolo i rozstawia wszystkich po kątach. :sapek:

No kurwa jaki Nemesis mi się trafił:)

Edytowane przez izon

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

Błagam, przestań odpisywać na KAŻDY mój wpis w tym temacie. Zastanów się kto rozwala ten temat.

image.thumb.jpeg.31fefcc44fb101bc409c2118fdb6d2a6.jpeg

Paweł i Izotonik

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
W dniu 21.02.2021 o 20:00, dee napisał:

Ja się wam serio dziwię, że się tak spuszczacie nad moimi postami skoro są głupie, niegrzeczne, obrażają wasze uczucia religijne :xboss: Co jest z wami nie tak, klapy? Lisciu już chyba dziesiąty też grozi że będzie mnie ignorował, no i coś biedakowi nie wychodzi. Wystarczy krótkie kijem po kratach i już wpada spocony, rozjuszony, z pianą na pysku. 

Najlepsze jest to, że ja do 22 siedzę w robocie na popołudniowce, a te niebieskie robale cała niedzielę w wolnym czasie mi się odszczekiwać próbują. Co za PRZEGRYWY :reggie:

UWAGA wyjasniam genezę permanentnej menstruacji klapów w tym temacie. To właśnie z tego posta powyżej. Czaicie że te przegrywy cała niedzielę gryzły z pianą na pyskach kraty po których waliłem kijem? Jebaniutkie przegrywy cała swoja niedziele spędziły na forum walcząc o pleykę.

"no hej, dee, to z ciebie tez kawał przegrywa, że tak niedziele spędzasz" powie ktoś

No nie, miałem popołudniówkę w robocie, duuuzo wolnego czasu, więc czy może być cos lepszego niż anihilacja przygłupich klapów w CW gdy jeszcze ci za to płacą. A że w czterobrygadówce pracuję, to pisałem nie raz, żadna tajemnica dla znawców forumowego LORE :shotgun:

No więc te przygłupy wydedukowały, że nie mozliwe sa takie cuda w pracy, bo z pracy to oni znają jedynie świadczenie usług seksualnych, odporwadzanie wózków na parkingu przed Biedrą i stanie w kolejce przed MOPS po zasiłek :reggie:

A że prości ludzie kierują się w życiu prostymi rozwiązaniami, to sobie nieszczęśnicy wymyślili, że jedyna możliwa praca to parking. No nie głuptaski. Trzeba sie było uczyć, to też zostalibyście doskonale opłacanymi PROFESJONALISTAMI, spędzającymi czas w pracy na forumingu :xboss:

Generalnie lubie te ksywę, bo zawsze przypomina mi te legendarna orkę, jak okazało się, że przegrywy potrafią CAŁĄ niedzielę spędzic na forum w obronie konsoli.

Pizdon to jeszcze rozumiem, mieszka z mamą, zero obowiązków, z pszyrki zadanie zrobione, kolegów brak to co tu robic jak nie ma w co grać. Ale taki MOPS ma ponoć dzieci! czaicie, typ zamiast zająć sie w niedziele dziećmi cały dzien odszczekiwał sie w CW.

No trochę przegryw, nie da się ukryć.

Najgorsze że te niebieskie robale nie uczą się. Zadnego progresu, żadnego luzu w forumingu, żadnych dobrych punchy, żadnych wartych zapamiętania podjazdów. Smętny foruming smętnych ludzi.

Edytowane przez dee

Opublikowano
3 minuty temu, dee napisał:

"no hej, dee, to z ciebie tez kawał przegrywa, że tak niedziele spędzasz" powie ktoś

Dokładnie :reggie:

Opublikowano

No ale niżej masz wyjaśnienie - rozwinięcie, nic dziwnego, że nie kumasz co się do Ciebie piszę, skoro czytasz co drugie zdanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.