Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
18 minutes ago, Paolo de Vesir said:

W marcu oczywiście grane będzie to C U D O:

To audio, ten movement i klimat. :banderas: Szacunek do korzeni, ale w nowoczesnym wydaniu, a do tego Day1 w XGP.

no i oczywiście nowy crash którego to ostatnio kupił @schabek (dzięki mordko, od dawna chciałem ograć :lapka: ) 

Crasha raczej nie będzie, w GPU nie było żadnej gry Activision (mogę się mylić, pewnie kolega @ASX będzie mógł potwierdzić).

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Acti są tak pazernymi siurami, że nie dziwne, że taki bobby kotick aka cockmen dostanie 200 mln odprawy, a dla własnych pracowników jakieś ochłapy XD

Opublikowano

Jak to mówili Liściu za darmo to i ocet słodki. 

Opublikowano

Sony raz na dekadę wrzuca paczkę indorów za darmo i klapy mówią, że sony daje za darmo a ms bierze za to pieniądze xd

Opublikowano

Nie da się wytłumaczyć, kogoś kto jest chory psychicznie i dla, którego wszystkie gry w GP to indory, zwyczajnie szkoda czasu. tfuu

Opublikowano

Już byłem na dobrej drodze by wziąć Xa, bo tak ładnie się uśmiecha do mnie i puszcza oczko. Niestety uświadomiłem sobie, że nie mam wypasionego OLEDa z 4k i HDRem :(.

A tak bardzo chciałem dołączyć do brygady BB (bojowników botów), heh.

Opublikowano

Children of morta:fsg: jedyny naprawdę dobry indyk tej generacji który faktycznie mnie wciągnął.  

Opublikowano
2 minuty temu, zdrowywariat napisał:

Już byłem na dobrej drodze by wziąć Xa, bo tak ładnie się uśmiecha do mnie i puszcza oczko. Niestety uświadomiłem sobie, że nie mam wypasionego OLEDa z 4k i HDRem :(.

A tak bardzo chciałem dołączyć do brygady BB (bojowników botów), heh.

Do gier na x-a wystarczy jakiś 15 letni crt. Max LCD hd ready. Bierz śmiało - poplywasz w indykach.

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał:

OLED do xboxa? Lol to tak jak spodenki do marynarki XD

Obsługuje Xbox w ogóle takie technologie jak Oled czy wychodzi mleko w grach? Bo słyszałem ze większość to na HD Ready jedzie

Opublikowano

Na PS5

- brak VRR

- brak wsparcia dla 1440p

- brak Dolby Vision

- można by powiedzieć ze brak 4K tez xD

Ale za to klapy pierwsze do wypowiadania się o technikaliach Xboxa xD

co za ameby.

Opublikowano

Wystarczy, że Xbox ma mieć DV ficzer, ma VRR, ma wszystko, czego w XXI powinna oferować konsola, a nie sparciała i wysrana z 1.5 rdna pierdolstejszon 5.

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Obsługuje Xbox w ogóle takie technologie jak Oled czy wychodzi mleko w grach? Bo słyszałem ze większość to na HD Ready jedzie

Podłączyłem XoX kiedy do OLED, ale było mleczko i to te 3 procentowe. Zresztą w sklepie nawet mi zalecano podłączyć Xboxa to HD ready. 

Opublikowano

No fajne takie technologie jak vrr tylko szkoda, że na konsoli nigdy nie widziałem rozrywania się obrazu :dynia: boty tradycyjnie idioci którzy łykają wszystko jak leci. 

Opublikowano

VRR XD Boty nie wiedzą, że jak ma się stałe 60fps to takie coś jest zbędne? A nie czekaj czekaj. Przecież na XSX są spadki z 60fps hahahahhahahaha

KURA jakie pociski ja yebie jedziemy z nimi!!!

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Warto dodać, że banda ameb nie wie, że TV musi to obsługiwać :dynia: widziałem już przypadki jak boty waliły do vrr jak dobrze działa na tv które nie obsługują vrr :dynia:

Opublikowano
9 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Na PS5

- brak VRR

- brak wsparcia dla 1440p

- brak Dolby Vision

- można by powiedzieć ze brak 4K tez xD

Ale za to klapy pierwsze do wypowiadania się o technikaliach Xboxa xD

co za ameby.

Serio PS5 tego nie obsługuje? Co za pierdolony, technologiczny śmieć. :dynia: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.