Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, zdrowywariat napisał:

10 lat czekałeś na The Last Guardian, czy 7? na GT5, więc bądź cierpliwy ;).

Czyli przyznajesz, ze cos nie tak z Nintendo, skoro porownujesz je do slimakow z Polyphony Digital. ;) Wlasnie takie Nintendo sie ostatnio stalo. Moje PSN nie jest ukryte. Na wymienione przez Ciebie tytuly nie czekalem i nie gralem.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
40 minut temu, Lukas_AT napisał:

Czyli przyznajesz, ze cos nie tak z Nintendo, skoro porownujesz je do slimakow z Polyphony Digital. ;) Wlasnie takie Nintendo sie ostatnio stalo. Moje PSN nie jest ukryte. Na wymienione przez Ciebie tytuly nie czekalem i nie gralem.

Czy ja wiem, większość gier zapowiadają 3 miechy przed premierą, wyjątkiem jest tu Zelda i Metroid Prime, z tym że Metroidem sami się wkopali, bo trochę olali na początku markę.

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Marzenie gracza?

Ukryj zawartość
  • PS5 w salonie
  • PC w sypialni
  • Nintendo w śmietniku

Do gracza pasuje najbardziej punkt 1. Janusze w pkt1 by zapisali Xboxa:xboxssie:

Opublikowano
2 godziny temu, zdrowywariat napisał:

Czy ja wiem, większość gier zapowiadają 3 miechy przed premierą, wyjątkiem jest tu Zelda i Metroid Prime, z tym że Metroidem sami się wkopali, bo trochę olali na początku markę.

Bayonetta 3 też legancko zapowiedziane 3 miechy przed premierą :nosacz3: ale niechbsobie żyje to nintendo, ktoś musi golić idiotów na kartony i awaryjny sprzęt, jak nie oni to kto inny wykorzysta te chore dzieci  :(

Opublikowano

Dziś konfa, tylko indyki a i tak klapy będą zaorane, marny ich los.

Opublikowano

no klapy znowu będa pisać że beka bo tak obiecywali a żadnych AAA xD

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

Bayonetta 3 też legancko zapowiedziane 3 miechy przed premierą :nosacz3: ale niechbsobie żyje to nintendo, ktoś musi golić idiotów na kartony i awaryjny sprzęt, jak nie oni to kto inny wykorzysta te chore dzieci  :(

Mówiłem o grach od Nintendo. Wiadomo jak jest z PlatinumGames, chyba za dużo czasem mają na głowie, jeden projekt skasowali na Xa. Dla dziecka nie ma lepszej opcji jak Mario, Mario Kart, Luigi itd., ale to są gry, w które dorośli też się świetnie bawią.

Opublikowano

boty już od rana damage control:obama: ale dobre wytresowane pieski bo wiedzą, że każda konfa ms konczy sie tak samo:xboss:

Opublikowano

w razie czego o 17:00 będę w Pubie

Opublikowano
4 minutes ago, zdrowywariat said:

Mówiłem o grach od Nintendo. Wiadomo jak jest z PlatinumGames, chyba za dużo czasem mają na głowie, jeden projekt skasowali na Xa. Dla dziecka nie ma lepszej opcji jak Mario, Mario Kart, Luigi itd., ale to są gry, w które dorośli też się świetnie bawią.

wariacie, dzieci chcą grać w GTA Online, a nie biegać wąsatym pedofilem.

Opublikowano

Możemy być tylko pewni że nie będzie gorzej niż na stare of play bo to jest fizycznie niemożliwe 

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

16, nie śledziłeś twittera? W Ameryce jeszcze zegarków nie przestawili.

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał:

wariacie, dzieci chcą grać w GTA Online, a nie biegać wąsatym pedofilem.

To prawda, dziś liczą się tylko 4 gry: Fortnite, GTA, FIFA i Minecraft. Ale mówisz o dzieciach bardziej w przedziale 8+ lat, a przecież dobrze sobie już radzą z graniem w wieku 5 lat, więc tu najlepszym wyborem będzie Nintendo ze swoim na przykład Super Mario 3D World, czy Luigi's Mansion 3, wiem z autopsji.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

16, nie śledziłeś twittera? W Ameryce jeszcze zegarków nie przestawili.

szczerze mówiąc, przyznaje się że nie śledziłem,

Ogólnie spodziewam się cringe'owego formatu pełnego pseudocelebrytów w stylu jakiś streamerów i jutuberów. Wolę chyba obejrzeć jakieś podsumowanie i wyłapać co najciekawsze gamepassowe kąski niż tracić czas na oglądanie tego na żywo

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

szczerze mówiąc, przyznaje się że nie śledziłem,

Pan Philu w tym momencie:

Spoiler

no i co kolego, cała premia za ten miesiąc się rypła? :xboxssie:

Opublikowano
12 minut temu, ASX napisał:

W Bełchatowie?

Opublikowano
4 minutes ago, zdrowywariat said:

To prawda, dziś liczą się tylko 4 gry: Fortnite, GTA, FIFA i Minecraft. Ale mówisz o dzieciach bardziej w przedziale 8+ lat, a przecież dobrze sobie już radzą z graniem w wieku 5 lat, więc tu najlepszym wyborem będzie Nintendo ze swoim na przykład Super Mario 3D World, czy Luigi's Mansion 3, wiem z autopsji.

Czyli potwierdzasz, że stare chłopy tutaj podniecające się Mario i Animal Crossing dla 5+ to umysłowi wykolejnicy? Tak ich widzę:

https://cdn3.whatculture.com/images/2015/04/Adult-baby-Tumblr-600x338.jpg

Opublikowano

Stalker bez nowego materialu, bez daty premiery, kolejna gra widmo na kurwe series x

Bociarze zajarani jebanymi indykami jak psychonauts 2 xddddddddddddd co wyscie uczynili z ta branza

I to ich pierdolenie NIE MIEJMY OCZEKIWAN to sie nie zawiedziemy xd no tak jak mozna oczekiwach fajnych, duzych gier skoro xbox to w koncu sprzet do poszerzania dziury w waszych dupach. Kompromitacja.

Xbox to najgorsze co wymyslil czlowiek od czasow legii warszawa i prawa i sprawiedliwosci

Opublikowano
3 minuty temu, schabek napisał:

I to ich pierdolenie NIE MIEJMY OCZEKIWAN to sie nie zawiedziemy xd

To nie wszyscy tylko ASX, ja mam oczekiwania, a że indyki zeszłej generacji siadły mi bardziej niż jebane w dupę open-worldy i cinematiki? To już tylko wina sku,rwiałej branży co miłość do gier zmieniła na kalkulacje w Excelu.

PIXELE SIADAJCIE MI NA MORDZIE, BO KOCHAM

Opublikowano

Na 3 miesiace tego roku ms mial juz dwa eventy co do ktorych NIE MOZNA MIEC OCZEKIWAN XD

Zalosne, niewymagajace niczego community to i niczego nie dostaje od 2 generacji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.