Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, zdrowywariat napisał:

10 lat czekałeś na The Last Guardian, czy 7? na GT5, więc bądź cierpliwy ;).

Czyli przyznajesz, ze cos nie tak z Nintendo, skoro porownujesz je do slimakow z Polyphony Digital. ;) Wlasnie takie Nintendo sie ostatnio stalo. Moje PSN nie jest ukryte. Na wymienione przez Ciebie tytuly nie czekalem i nie gralem.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
40 minut temu, Lukas_AT napisał:

Czyli przyznajesz, ze cos nie tak z Nintendo, skoro porownujesz je do slimakow z Polyphony Digital. ;) Wlasnie takie Nintendo sie ostatnio stalo. Moje PSN nie jest ukryte. Na wymienione przez Ciebie tytuly nie czekalem i nie gralem.

Czy ja wiem, większość gier zapowiadają 3 miechy przed premierą, wyjątkiem jest tu Zelda i Metroid Prime, z tym że Metroidem sami się wkopali, bo trochę olali na początku markę.

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Marzenie gracza?

Ukryj zawartość
  • PS5 w salonie
  • PC w sypialni
  • Nintendo w śmietniku

Do gracza pasuje najbardziej punkt 1. Janusze w pkt1 by zapisali Xboxa:xboxssie:

Opublikowano
2 godziny temu, zdrowywariat napisał:

Czy ja wiem, większość gier zapowiadają 3 miechy przed premierą, wyjątkiem jest tu Zelda i Metroid Prime, z tym że Metroidem sami się wkopali, bo trochę olali na początku markę.

Bayonetta 3 też legancko zapowiedziane 3 miechy przed premierą :nosacz3: ale niechbsobie żyje to nintendo, ktoś musi golić idiotów na kartony i awaryjny sprzęt, jak nie oni to kto inny wykorzysta te chore dzieci  :(

Opublikowano

Dziś konfa, tylko indyki a i tak klapy będą zaorane, marny ich los.

Opublikowano

no klapy znowu będa pisać że beka bo tak obiecywali a żadnych AAA xD

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

Bayonetta 3 też legancko zapowiedziane 3 miechy przed premierą :nosacz3: ale niechbsobie żyje to nintendo, ktoś musi golić idiotów na kartony i awaryjny sprzęt, jak nie oni to kto inny wykorzysta te chore dzieci  :(

Mówiłem o grach od Nintendo. Wiadomo jak jest z PlatinumGames, chyba za dużo czasem mają na głowie, jeden projekt skasowali na Xa. Dla dziecka nie ma lepszej opcji jak Mario, Mario Kart, Luigi itd., ale to są gry, w które dorośli też się świetnie bawią.

Opublikowano

boty już od rana damage control:obama: ale dobre wytresowane pieski bo wiedzą, że każda konfa ms konczy sie tak samo:xboss:

Opublikowano

w razie czego o 17:00 będę w Pubie

Opublikowano
4 minutes ago, zdrowywariat said:

Mówiłem o grach od Nintendo. Wiadomo jak jest z PlatinumGames, chyba za dużo czasem mają na głowie, jeden projekt skasowali na Xa. Dla dziecka nie ma lepszej opcji jak Mario, Mario Kart, Luigi itd., ale to są gry, w które dorośli też się świetnie bawią.

wariacie, dzieci chcą grać w GTA Online, a nie biegać wąsatym pedofilem.

Opublikowano

Możemy być tylko pewni że nie będzie gorzej niż na stare of play bo to jest fizycznie niemożliwe 

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

16, nie śledziłeś twittera? W Ameryce jeszcze zegarków nie przestawili.

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał:

wariacie, dzieci chcą grać w GTA Online, a nie biegać wąsatym pedofilem.

To prawda, dziś liczą się tylko 4 gry: Fortnite, GTA, FIFA i Minecraft. Ale mówisz o dzieciach bardziej w przedziale 8+ lat, a przecież dobrze sobie już radzą z graniem w wieku 5 lat, więc tu najlepszym wyborem będzie Nintendo ze swoim na przykład Super Mario 3D World, czy Luigi's Mansion 3, wiem z autopsji.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

16, nie śledziłeś twittera? W Ameryce jeszcze zegarków nie przestawili.

szczerze mówiąc, przyznaje się że nie śledziłem,

Ogólnie spodziewam się cringe'owego formatu pełnego pseudocelebrytów w stylu jakiś streamerów i jutuberów. Wolę chyba obejrzeć jakieś podsumowanie i wyłapać co najciekawsze gamepassowe kąski niż tracić czas na oglądanie tego na żywo

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

szczerze mówiąc, przyznaje się że nie śledziłem,

Pan Philu w tym momencie:

Spoiler

no i co kolego, cała premia za ten miesiąc się rypła? :xboxssie:

Opublikowano
12 minut temu, ASX napisał:

W Bełchatowie?

Opublikowano
4 minutes ago, zdrowywariat said:

To prawda, dziś liczą się tylko 4 gry: Fortnite, GTA, FIFA i Minecraft. Ale mówisz o dzieciach bardziej w przedziale 8+ lat, a przecież dobrze sobie już radzą z graniem w wieku 5 lat, więc tu najlepszym wyborem będzie Nintendo ze swoim na przykład Super Mario 3D World, czy Luigi's Mansion 3, wiem z autopsji.

Czyli potwierdzasz, że stare chłopy tutaj podniecające się Mario i Animal Crossing dla 5+ to umysłowi wykolejnicy? Tak ich widzę:

https://cdn3.whatculture.com/images/2015/04/Adult-baby-Tumblr-600x338.jpg

Opublikowano

Stalker bez nowego materialu, bez daty premiery, kolejna gra widmo na kurwe series x

Bociarze zajarani jebanymi indykami jak psychonauts 2 xddddddddddddd co wyscie uczynili z ta branza

I to ich pierdolenie NIE MIEJMY OCZEKIWAN to sie nie zawiedziemy xd no tak jak mozna oczekiwach fajnych, duzych gier skoro xbox to w koncu sprzet do poszerzania dziury w waszych dupach. Kompromitacja.

Xbox to najgorsze co wymyslil czlowiek od czasow legii warszawa i prawa i sprawiedliwosci

Opublikowano
3 minuty temu, schabek napisał:

I to ich pierdolenie NIE MIEJMY OCZEKIWAN to sie nie zawiedziemy xd

To nie wszyscy tylko ASX, ja mam oczekiwania, a że indyki zeszłej generacji siadły mi bardziej niż jebane w dupę open-worldy i cinematiki? To już tylko wina sku,rwiałej branży co miłość do gier zmieniła na kalkulacje w Excelu.

PIXELE SIADAJCIE MI NA MORDZIE, BO KOCHAM

Opublikowano

Na 3 miesiace tego roku ms mial juz dwa eventy co do ktorych NIE MOZNA MIEC OCZEKIWAN XD

Zalosne, niewymagajace niczego community to i niczego nie dostaje od 2 generacji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.