Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Chcesz grać w nowe gry, kup Xboxa, klapy znowu na kolanach z pełnymi ustami. :xboxssie:

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Tymczasem u klapów w domu :reggie:

Schowek01.jpg

Opublikowano

Jak widać poza mechanika są tez i lokacje które graficznie się zbytnio nie zmieniły przez 12lat.

Opublikowano

Ale sobie zielone pokraki ssą pałę nawzajem.

Jak widać wciąż aktualne:

29-Xbox-Players-Meme-1-1.jpg

Opublikowano
19 minut temu, dee napisał:

Tymczasem u klapów w domu :reggie:

Schowek01.jpg

Ten screen to jakis bullshit bez hdr i na ledzie 720p. Ta lokacja tak slabo nie wyglada. 

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

Ale sobie zielone pokraki ssą pałę nawzajem.

Schowek01.jpg

Opublikowano

Czy to jest to słynne walenie byka na krzyżaka?  :) klap= gej i to jest okej chłopaki, u nas na forum wszyscy są mile widziani. No oprócz takich odpadów jak spermatello bo on jest zwyczajnym oblechem 

Opublikowano
26 minut temu, dee napisał:

Schowek01.jpg

:yao:

Napisal dee ktory razem z deep throatem i wezyrem wyszarpuja sobie z pyska kutasa asaxa do tego stopnia ze chlopak niedlugo bedzie musial pomyslec o przeszczepie skory. Zielonych odklejencow juz totalnie pojebalo od ogrywania tych sztosow z 2011 roku!!!!

Opublikowano

Fakty vs gejowskie fantazje klapów. Who will win? :reggie:

Opublikowano

Na pewno nie xbox jebany zrogowacialy smiec co straci zaraz jedynego exa bo medium juz sie szykuje na plejke i dualsensa + brak loadingow:kaz: :xboxssie:

Przypominam rowniez ze juz jutro zieloni rozjebani jak lineup xboxa na ten rok gdyz wjezdza zapowiedz gier do plusa :banderas:

Opublikowano

Jestem tak leniwy, ze nie chce mi sie nawet dodac tego darmowego raczeta do konta. Warto zawracac sobie tym glowe czy chujnia jak pozostale gierki na playstona?

Opublikowano

Ja go chyba nawet skończyłem ale był tak porywający ze nie wiem czy faktycznie go skończyłem.

Opublikowano

Inch troluje bo i tak nie ma czasu na ratcheta, gra w hades z twitta od asaxa

Opublikowano

Kupiłem i chyba z 5 razy do tego podchodziłem. No gówno obesrane jak większość exów na plejśmiecia.

Opublikowano

Właśnie dostałem mejla, że sklepik ps3 zamykają xDDD Dobrze, chociaz teraz wiem na ktorego maila zalozyłem konto, bo nie chciało mi sie szukac.

Opublikowano

Inch obejrzy fabułke ratcheta na jutubku i wystarczy :nosacz3:

Opublikowano

Historia o szczurku i wiaderku śrubek nie może być gorsza od tej sraki kOJIMY :kojima:

Opublikowano

To chyba nie grałeś w TLOU 2

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
1 godzinę temu, dee napisał:

Schowek01.jpg

sprawdzaj następnym razem

statusy roziego, nero czy schabka i sprawdź wtedy kto daje sobie reakcje xDDDD

Opublikowano
Godzinę temu, schabek napisał:

Na pewno nie xbox jebany zrogowacialy smiec co straci zaraz jedynego exa bo medium juz sie szykuje na plejke i dualsensa + brak loadingow:kaz: :xboxssie:

Przypominam rowniez ze juz jutro zieloni rozjebani jak lineup xboxa na ten rok gdyz wjezdza zapowiedz gier do plusa :banderas:

349 PLNów pół roku po premierze  vs day one w usłudze z  320 innymi tytułami? Super deal schaboszczak :bye2:

Opublikowano

Przeciez to indyk i crap wedlug wielu wiec nikt za to pelnej ceny nie krzyknie. 

Pol roku po premierze? Wy lata po premierze dostaniecie deathloopa i zadowoleni :) 

Opublikowano
3 minuty temu, schabek napisał:

Przeciez to indyk i crap wedlug wielu wiec nikt za to pelnej ceny nie krzyknie. 

Pol roku po premierze? Wy lata po premierze dostaniecie deathloopa i zadowoleni :) 

Medium jest dobra grą. Jestem już blisko finału i szczerze polecam. Świetny klimat, doskonała muzyka i ciekawa historia. Oprawa też niczego sobie. 

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

kiedy CW siada na psyche tak mocno, że musisz ukrywać swój profil xd 

W sumie jak zauażyłem, to większość betonowych obrońców zielonego xgniota nie chwali się tu gamertagami, łącznie z cytowanym tu miłośnikiem nudy na morzu. No ale jakbym grał w gry tylko ze smyczpassa, to też bym się w sumie nie chwalił...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.