Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
8 godzin temu, MYSZa7 napisał:

Granie z płyty, co jeszcze? Może pada na kablu macie?

Jebane klapy :/

Może jeszcze paluszków używają? Co za neandertalczycy

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Tylko Nintendo @zdrowywariat mnie nawrócił na jedyną słuszną drogę. Jebać te wszystkie teraflopy, dualsense, quick resume i wsteczną. Włączyłem SM Odyssey i ostatni raz tak dobrze bawiłem się przy.... SM64 na N64. Ta konsola i te gry są magiczne.

Wiadomo nadkonsola PS5 jako uzupełnienie ale po co komu Xbox? :gayos:

Opublikowano
15 godzin temu, MYSZa7 napisał:

hipokryzja klapów cz. 2137

Forza Horizon 4 z ulepszeniami na XSX? HAHAHAHAHA DAJCIE COŚ NOWEGO

Gears 5 z ulepszeniami na XSX? PFFFFF, PUDZIANY PO RAZ 14243 ILE MOŻNA

Death Stranding z ulepszeniami na PS5?

ŁOOOO KURWA DAWAĆ MI TO TEN OPÓR NA SPUSTACH, CÓŻ ZA INNOWACJA

I widzisz Death Stranding to taki dodatek jako jedna z nielicznych gier gdzie ktoś pogra, ktoś wróci itd, Dania główne inne czekają a to co wymieniłeś na Xa (to się nazywa samozaoranie) jest GŁÓWNYM DANIEM

1 minutę temu, WisnieR napisał:

Tylko Nintendo @zdrowywariat mnie nawrócił na jedyną słuszną drogę. Jebać te wszystkie teraflopy, dualsense, quick resume i wsteczną. Włączyłem SM Odyssey i ostatni raz tak dobrze bawiłem się przy.... SM64 na N64. Ta konsola i te gry są magiczne.

No Xbox aktualnie jest przegrany we wszystkim ale może kolejna ich konsola? Anakonda czy inny Boa dusiciel portfeli matek?

Opublikowano

Panowie znowu ktoś się spierdział, Whisker coś napisał? Jebie przeokrutnie.

Opublikowano
15 godzin temu, eX4cT_PL napisał:

Mozna CW zamykać.

Nic tak klapom nie smakuje jak kutas Ryana.

No lepiej zapłacić za jakość niż stać pod biedronką i „dej pan 4zł”

Teraz, MYSZa7 napisał:

Panowie znowu ktoś się pierdział, Whisker coś napisał?

A myślałeś że dziś nie będziesz jechany?

14 godzin temu, Soul napisał:

Najlepszy pad na świecie?

Elite Series 2 :xboss:

Chciałbyś ;) może kiedyś był ale po premierze Dual Sense to już nikt nie ma wątpliwości i recenzenci i użytkownicy. 

00C3BECD-C2C5-4D71-90B7-1D267703D203.jpeg

62770F0E-2202-4773-A424-4F8FA1C371DD.jpeg

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

To co pisałem o poprawie formy CW nie dotyczyło whiskera jakby co.

#Fakty i #Argumenty i zielona psychika rozjechana walcem

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Kurwa, czemu ja wiedziałem, że uaktywnią się we dwójkę, jeden po drugim? Nie ma przypadków, są tylko znaki.

Opublikowano
3 minutes ago, Donatello1991 said:

Disco Elysium już na PS5, a na XSX dalej nie. Nawet jak wyjdzie to pewnie zaś dropy.

Typie każdy już ograł tą grę na laptopie z biedronki. Ty nawet w to nie zagrasz bo ściana tekstu przytłacza takiego intelektualnego ulunga z zalanym padem.

Opublikowano

O i już wyzwiska ze strony neandertalczyków zielonych. Żadnych argumentów. Gears tactics z opóźnieniem na xbox, MS latacz to samo, teraz jeszcze multiplatformy. Żenada/

Opublikowano

Widzę u Pawła psycha przeżarta przez CW, że aż sam ze sobą toczy jad

image.thumb.png.faf9ae10c298e6a3770c76ff369b247d.png

Opublikowano

Któryś admin mógłby sprawdzić ip z jakiego pisze Spe... Donatello i Whisker? @Colin:lapka:

Opublikowano

W sumie wole ten autystyczny i głupawy flow Pizza4SeryDonatello niz cringe i bezbeczność liscia i whiskera

Opublikowano

whisker od rana na karetce jeździ to raczej nie pisze z dwóch kont, natomiast puzon z mamą mieszka więc jak najbardziej

Opublikowano

Alkus i pizza mają zamiłowanie do słowa cwel, jeden nazywał drugiego "legendą" po spuszczeniu się na pada i hajpował to wydarzenie jako coś niesamowitego, zawsze jak jeden jest ignorowany pojawia się drugi... tak tylko mówię.

Opublikowano
46 minut temu, WisnieR napisał:

Zostaw. To poważni gracze. Prawdziwi mężczyźni. Taki nie będzie ratował księżniczki pedziem w czerwonej czapeczce, z którą nie połączy go nic więcej, poza przyjaźnią.

Mimo całej zajebistości SMO, poczekaj aż zagrasz w bardziej klasyczne SM3DW lub zakręcone SMG4D :obama:.

Opublikowano
6 minut temu, Czoperrr napisał:

whisker od rana na karetce jeździ to raczej nie pisze z dwóch kont, natomiast puzon z mamą mieszka więc jak najbardziej

Byle do wieczora, wtedy odpalę ps5 i już nie będę pisał :D dam im odpocząć bo widzę że już się gotują od fali na Xa

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Mówisz, że whisker ma swoje alter ego na forum gdzie może uprawiać bezwstydny autyzm?

Nie mówię, że nie jest to niemożliwe.

Opublikowano

Bociarscy na tropie spisku xDDDDDD wy moze lepiej zbadajcie sprawe braku nextgenow na xsmiecia jak macie takie ciagotki detektywistyczne 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.