Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minute ago, LiŚciu said:

Zważ najpierw switcha lite a później switcha razem z dockiem. Zobaczysz który jest leżejszy. Nie wiem kurwa czego znowu nie rozumiesz. 

Kumasz, że nazwa SWITCH nawiązuje do tego, że konsolę można używać jako stacjonarkę lub handheld? SWITCH - ZMIANA. Przy Switch Lite zmienisz jedynie to do której kieszeni w gaciach ją wsadzisz, a i tak musisz mieć duże kieszenie bo ta konsola jest duża.

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

Kumasz, że nazwa SWITCH nawiązuje do tego, że konsolę można używać jako stacjonarkę lub handheld? SWITCH - ZMIANA. Przy Switch Lite zmienisz jedynie to do której kieszeni w gaciach ją wsadzisz, a i tak musisz mieć duże kieszenie bo ta konsola jest duża.

JPRDL, w prima aprillis czytanie ze zrozumieniem ci siadło? To był sarkazm/żart/cokolwiek nie na serio. Pewnie twój napęd w xboxie też miał już ciebie dość:)

Opublikowano

Jednak nie doceniłem xboxa i ta potężna konsola wyląduje juz dzisiaj u mnie w domu aby ogrywać nowe AAA z game pass

Spoiler

Prima aprilis zielone przegrywy. Nie będę pod dachem trzymał tego truchła co gry dostanie w 2025. Krzyż na drogę zielone śmierdziele i trzymajcie się z tymi pastgenowymi indorami ze smyczpassa żeby wasz wewnetrzy gracz nie zdechł z głodu do 2025.

Opublikowano

Qrwa co za czasy, nie dość że ludzie liczą piksele, to niebiescy już marzą o PS5 PRO.

Opublikowano
1 minutę temu, zdrowywariat napisał:

Qrwa co za czasy, nie dość że ludzie liczą piksele, to niebiescy już marzą o PS5 PRO.

Piksele to grafika, więc liczą tak jak grafika się liczy. :) Pisanie, że kiedyś było inaczej to kłamstwo prawie tak wielkie jak nazywanie Switcha konsolą przenośną.

Opublikowano

Będzie klasyczna forma jak przy PS3 Slim i PS4PRO. Sony po sprawdzeniu jak bardzo nacharać można fanom na mordy wymyślną i "piękną" bryłą swoich konsol wraca do klasycznych, konsolowych kształtów. :) Za 10 lat PS5 będzie na szczycie każdej topki najbrzydszych konsol w historii.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Piksele to grafika, więc liczą tak jak grafika się liczy. :) Pisanie, że kiedyś było inaczej to kłamstwo prawie tak wielkie jak nazywanie Switcha konsolą przenośną.

Liczy się, ale chyba nigdy w historii nie wygrała najmocniejsza konsola, więc liczą się też inne aspekty, a najbardziej gry.

Więc zieloni powinni zacząć się martwić :obama:.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
1 minute ago, zdrowywariat said:

Liczy się, ale chyba nigdy w historii nie wygrała najmocniejsza konsola, więc liczą się też inne aspekty, a najbardziej gry.

no całkiem dobre są te porty gier z PS3.

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

no całkiem dobre są te porty gier z PS3.

Nie wiem co masz na myśli, ale z czego wiem: NES, SNES, Game Boy, DS, 3DS, PSX, PS2, Wii nie były najsilniejszymi konsolami, a patrząc na wyniki można by rzec, że wygrały z konkurencją. Wyjątkiem jest PS4, ale myślę że Switch ją prześcignie.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
14 minut temu, zdrowywariat napisał:

No ale co to ma do rzeczy? Mówimy o liczeniu pikseli, ja mówię, że to od zawsze było ważne, a ty wyskakujesz jak filip z konopii że nigdy nie wygrała najmocniejsza konsola.

CO TO K,URWA MA DO RZECZY? :dynia: X 100

14 minut temu, zdrowywariat napisał:

Wii nie były najsilniejszymi konsolami, a patrząc na wyniki można by rzec, że wygrały z konkurencją

Wii się nie liczy. Najbardziej rakowa konsola w historii.

Opublikowano

Wii nie szkaluj bo to fajna zabawka z ciekawymi grami (nie licząc około dwóch tysięcy gównogierek) i rozmazaną grafiką. Mam Wii ale wolę grać na emulatorze bo jakość obrazu na LCD nawet po Componencie jest nieakceptowalna.

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No ale co to ma do rzeczy? Mówimy o liczeniu pikseli, ja mówię, że to od zawsze było ważne, a ty wyskakujesz jak filip z konopii że nigdy nie wygrała najmocniejsza konsola.

CO TO K,URWA MA DO RZECZY? :dynia: X 100

Wii się nie liczy. Najbardziej rakowa konsola w historii.

To ma do rzeczy, że to chyba jakaś klątwa, więc możesz zacząć się bać, że nowy X znowu będzie na trzecim miejscu. Na pierwszym oczywiście Switch2 :).

Opublikowano
4 minuty temu, zdrowywariat napisał:

więc możesz zacząć się bać, że nowy X znowu będzie na trzecim miejscu.

Nieszczególnie mnie interesuje - dopóki sprzedaż nie będzie na poziomie Gacka czy pierwszego Xboxa to XSX ma zagwarantowane mocnewsparcie i 1st i 3rd party.

Opublikowano

XSX jest moja pierwsza konsola kupioną na premierę. Rozważałem PS5, ale obawa przed brakiem jakości oraz ułomna kultura pracy zaważyły o takim wyborze. Dodatkowo brak gier na Xboxie był bardziej kuszący niż HITY zapowiedziane przez Sony. Poprzednie zabawki (tylko PlayStation) kupowałem kilka lat po starcie - z różnych powodów. Z PS5 czakam aż wydadzą wersie (Slim, Pro, V2 - nieważne) w której ogarną wygląd (po PS4 pro jestem pewien, że odpowiednik piątki będzie piękny) i tą nieszczęsną kulturę pracy. Nie może być tak, że jedni coś słyszą (cewki, wentylator), a inni szczęśliwcy nic. Nowe wydanie ma napier***** tak, żeby nie było złudzeń. Czemu z forum ktoś ma mieć lepiej i trafić lepszą sztukę?

Opublikowano

Przecież ps4 pro to najbrzydsza konsola na świecie. No poza plejsraką 5 ofc 

Opublikowano

Chłopaki powyżej widzę rzadko spoglądaja w lustro.

Opublikowano

Xbox One, Prosiak i PS5 z napędem IMO 3 najbrzydsze konsole ever

Opublikowano

Nie ma wiekszej chujowizny w wygladzie niz xsx. Jebany kasztan o ktorym nikt nie bedzie pamietal. W dodatku te wymiary xddddddddd jak ktos ma tv na nozce albo nisko zawieszony nad polka jak u mnie to nie da sie smieciarza wepchnac pod tv bo jest jebanym klocem. Trzeba stawiac w pionie i szukac miejsca po boku. Absolutna kompromitacja designersko-technologiczna ktora jest przestroga dla wszystkich w branzy.

Opublikowano

Dałbym jeszcze ostatni model ps3

Opublikowano
24 minuty temu, Pupcio napisał:

Przecież ps4 pro to najbrzydsza konsola na świecie. No poza plejsraką 5 ofc 

Postawił bym na równi ich brzydotę  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.