Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 937 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minute ago, LiŚciu said:

Zważ najpierw switcha lite a później switcha razem z dockiem. Zobaczysz który jest leżejszy. Nie wiem kurwa czego znowu nie rozumiesz. 

Kumasz, że nazwa SWITCH nawiązuje do tego, że konsolę można używać jako stacjonarkę lub handheld? SWITCH - ZMIANA. Przy Switch Lite zmienisz jedynie to do której kieszeni w gaciach ją wsadzisz, a i tak musisz mieć duże kieszenie bo ta konsola jest duża.

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

Kumasz, że nazwa SWITCH nawiązuje do tego, że konsolę można używać jako stacjonarkę lub handheld? SWITCH - ZMIANA. Przy Switch Lite zmienisz jedynie to do której kieszeni w gaciach ją wsadzisz, a i tak musisz mieć duże kieszenie bo ta konsola jest duża.

JPRDL, w prima aprillis czytanie ze zrozumieniem ci siadło? To był sarkazm/żart/cokolwiek nie na serio. Pewnie twój napęd w xboxie też miał już ciebie dość:)

Opublikowano

Jednak nie doceniłem xboxa i ta potężna konsola wyląduje juz dzisiaj u mnie w domu aby ogrywać nowe AAA z game pass

Spoiler

Prima aprilis zielone przegrywy. Nie będę pod dachem trzymał tego truchła co gry dostanie w 2025. Krzyż na drogę zielone śmierdziele i trzymajcie się z tymi pastgenowymi indorami ze smyczpassa żeby wasz wewnetrzy gracz nie zdechł z głodu do 2025.

Opublikowano

Qrwa co za czasy, nie dość że ludzie liczą piksele, to niebiescy już marzą o PS5 PRO.

Opublikowano
1 minutę temu, zdrowywariat napisał:

Qrwa co za czasy, nie dość że ludzie liczą piksele, to niebiescy już marzą o PS5 PRO.

Piksele to grafika, więc liczą tak jak grafika się liczy. :) Pisanie, że kiedyś było inaczej to kłamstwo prawie tak wielkie jak nazywanie Switcha konsolą przenośną.

Opublikowano

Będzie klasyczna forma jak przy PS3 Slim i PS4PRO. Sony po sprawdzeniu jak bardzo nacharać można fanom na mordy wymyślną i "piękną" bryłą swoich konsol wraca do klasycznych, konsolowych kształtów. :) Za 10 lat PS5 będzie na szczycie każdej topki najbrzydszych konsol w historii.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Piksele to grafika, więc liczą tak jak grafika się liczy. :) Pisanie, że kiedyś było inaczej to kłamstwo prawie tak wielkie jak nazywanie Switcha konsolą przenośną.

Liczy się, ale chyba nigdy w historii nie wygrała najmocniejsza konsola, więc liczą się też inne aspekty, a najbardziej gry.

Więc zieloni powinni zacząć się martwić :obama:.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
1 minute ago, zdrowywariat said:

Liczy się, ale chyba nigdy w historii nie wygrała najmocniejsza konsola, więc liczą się też inne aspekty, a najbardziej gry.

no całkiem dobre są te porty gier z PS3.

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

no całkiem dobre są te porty gier z PS3.

Nie wiem co masz na myśli, ale z czego wiem: NES, SNES, Game Boy, DS, 3DS, PSX, PS2, Wii nie były najsilniejszymi konsolami, a patrząc na wyniki można by rzec, że wygrały z konkurencją. Wyjątkiem jest PS4, ale myślę że Switch ją prześcignie.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
14 minut temu, zdrowywariat napisał:

No ale co to ma do rzeczy? Mówimy o liczeniu pikseli, ja mówię, że to od zawsze było ważne, a ty wyskakujesz jak filip z konopii że nigdy nie wygrała najmocniejsza konsola.

CO TO K,URWA MA DO RZECZY? :dynia: X 100

14 minut temu, zdrowywariat napisał:

Wii nie były najsilniejszymi konsolami, a patrząc na wyniki można by rzec, że wygrały z konkurencją

Wii się nie liczy. Najbardziej rakowa konsola w historii.

Opublikowano

Wii nie szkaluj bo to fajna zabawka z ciekawymi grami (nie licząc około dwóch tysięcy gównogierek) i rozmazaną grafiką. Mam Wii ale wolę grać na emulatorze bo jakość obrazu na LCD nawet po Componencie jest nieakceptowalna.

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No ale co to ma do rzeczy? Mówimy o liczeniu pikseli, ja mówię, że to od zawsze było ważne, a ty wyskakujesz jak filip z konopii że nigdy nie wygrała najmocniejsza konsola.

CO TO K,URWA MA DO RZECZY? :dynia: X 100

Wii się nie liczy. Najbardziej rakowa konsola w historii.

To ma do rzeczy, że to chyba jakaś klątwa, więc możesz zacząć się bać, że nowy X znowu będzie na trzecim miejscu. Na pierwszym oczywiście Switch2 :).

Opublikowano
4 minuty temu, zdrowywariat napisał:

więc możesz zacząć się bać, że nowy X znowu będzie na trzecim miejscu.

Nieszczególnie mnie interesuje - dopóki sprzedaż nie będzie na poziomie Gacka czy pierwszego Xboxa to XSX ma zagwarantowane mocnewsparcie i 1st i 3rd party.

Opublikowano

XSX jest moja pierwsza konsola kupioną na premierę. Rozważałem PS5, ale obawa przed brakiem jakości oraz ułomna kultura pracy zaważyły o takim wyborze. Dodatkowo brak gier na Xboxie był bardziej kuszący niż HITY zapowiedziane przez Sony. Poprzednie zabawki (tylko PlayStation) kupowałem kilka lat po starcie - z różnych powodów. Z PS5 czakam aż wydadzą wersie (Slim, Pro, V2 - nieważne) w której ogarną wygląd (po PS4 pro jestem pewien, że odpowiednik piątki będzie piękny) i tą nieszczęsną kulturę pracy. Nie może być tak, że jedni coś słyszą (cewki, wentylator), a inni szczęśliwcy nic. Nowe wydanie ma napier***** tak, żeby nie było złudzeń. Czemu z forum ktoś ma mieć lepiej i trafić lepszą sztukę?

Opublikowano

Przecież ps4 pro to najbrzydsza konsola na świecie. No poza plejsraką 5 ofc 

Opublikowano

Chłopaki powyżej widzę rzadko spoglądaja w lustro.

Opublikowano

Xbox One, Prosiak i PS5 z napędem IMO 3 najbrzydsze konsole ever

Opublikowano

Nie ma wiekszej chujowizny w wygladzie niz xsx. Jebany kasztan o ktorym nikt nie bedzie pamietal. W dodatku te wymiary xddddddddd jak ktos ma tv na nozce albo nisko zawieszony nad polka jak u mnie to nie da sie smieciarza wepchnac pod tv bo jest jebanym klocem. Trzeba stawiac w pionie i szukac miejsca po boku. Absolutna kompromitacja designersko-technologiczna ktora jest przestroga dla wszystkich w branzy.

Opublikowano

Dałbym jeszcze ostatni model ps3

Opublikowano
24 minuty temu, Pupcio napisał:

Przecież ps4 pro to najbrzydsza konsola na świecie. No poza plejsraką 5 ofc 

Postawił bym na równi ich brzydotę  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.