Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Inaczej. PS4Pro jest po prostu brzydka. PS5 to cholerne bezguście, estetyczny koszmarek, taki designerski jelen na rykowisku.

Ten seksowny skurczybyk nie ma sobie równych:

330x0x1.jpg

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 937 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Series w porównaniu z sony wygląda o klasę wyżej. Zgrabne industrialne pudełko. 

A u sonego co? Wygięte na imadle dwie płaty plastiku z pcv.

Opublikowano

A A ale futurystyczne ledy z Castoramy za 5 ziko :frog:

Opublikowano

Xbox Series X to wspaniały design wpasowujący się idealnie w każdy, nowoczesny salon stawiający na skandynawski minimalizm i industrialne elementy dekoracyjne.

Natomiast PS5 najlepiej wygląda w takim otoczeniu:

https://i.redd.it/biapn1xw88061.jpg

Opublikowano
4 minuty temu, oFi napisał:

Series w porównaniu z sony wygląda o klasę wyżej.

Za to jest o klasę niższy. Cud inżynierii elektronicznej, nie konsola.

Opublikowano

Microsoft stworzył kompaktowy, napakowany nowinkami technologicznymi inzynieryjny cud, a PS5? Toyota Corolla po wiejskim tuningu.

Najgorsze, że niektórzy nieironicznie mówią, że to jest jakieś osiągnięcie w kwestii designu. :dynia: 

Opublikowano

A ja znowu trochę pomarudze, niby taki napakowany nowinkami technologicznymi a wpięcie działającego napędu przerosło MS.

Opublikowano

U NAS DZIAŁA :nosacz3:

Opublikowano

Ale ma ledy! Więcej ledów w następnych wersjach! Szkoda, że X nie ma ledów. PS nawet w ledach lepsze. 

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał:

Natomiast PS5 najlepiej wygląda w takim otoczeniu

plejśmieć w swoim naturalnym środowisku

Opublikowano

Nie idźmy tą drogą. Jakiekolwiek oświetlenie w pc, konsolach, czy szeroko pojętej elektronice :sick:

Światełka to są dobre na choince. I to nie przez cały rok.

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Microsoft stworzył kompaktowy, napakowany nowinkami technologicznymi inzynieryjny cud, a PS5? Toyota Corolla po wiejskim tuningu.

Najgorsze, że niektórzy nieironicznie mówią, że to jest jakieś osiągnięcie w kwestii designu. :dynia: 

"Przynajmniej będziemy pamiętać o designie ps5!!1" chuy że jako najbrzydsza konsola ever no ale ważne żeby pamiętać xD

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Światełka na PC to moje guilty pleasure. Nawet peryferia kupiłem od jednego producenta aby synchronizować efekt tęczy. 

Kierwa u mnie też swiatełka na wentylatorach + mocny świecący led na GTXie robią robote i nie kojarzą się z choinką. Chociaż na początku jako stary blacharz miałem stosunek ambiwalentny.

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Brawo. Zielone Knury już nie mają czego się czepiać to jebanko z wyglądu wklejając zdjęcia memy z Listopada. Szorujecie po dnie Panowie. A gier jak nie było tak nie ma. Gdzieś tam hen hen na horyzoncie.

Opublikowano

Spencerowski beton już klaszcze nawet na kasztana xsx który wygląda jak najnudniejszy pc na świecie. Dzięki bogu xbox sperydala z rynku konsol i nie będzie już zatruwał tego pięknego konsolowego powietrza:fsg: zielone karaluchy walczyć ze steam i google play :dynia:

Opublikowano

Znany temat znowu dostacza

Cytat

Przypomina mi się film pod tytułem Z Księżyca spadłeś? w którym główny bohater - obcy z innej planety zostaje przysposobiony w ludzkie ciało i ma misję zapłodnienia kobiety na Ziemi lecz... dysponuje brzęczącym/terkoczącym, niedopracowanym kutangiem. I to jest właśnie ta kosmiczna  UFO technologia PS5

emoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

Opublikowano

Kim jest użytkownik ciwa22 i dlaczego za życiowy cel obrał sobie krucjatę przeciwko xboxowi? Oczekuję poważnych odpowiedzi:

obraz.png.9db804190b0296416a5fef7ce6740534.png

Typ minusuje każdy zakup Xboxa od listopada. Może niech wejdzie tutaj do ringu co :daddy:

Opublikowano

Już Ci tłumaczę:

Jest to forma apelu, swego rodzaju manifestu, który pragnę skierować do poczucia gustu, klasy, estetyki wizualnej każdego z użytkowników - niegdysiejszych orędowników otoczki oraz atmosfery. Czy dzisiaj naprawdę liczy się jedynie w co gramy, a nie na czym? Kiedyś użytkowanie komputerów (bez) klasy pc miast np Playstation 1 było passe,  słusznym powodem do wstydu i wiedział to każdy koneser elektronicznej rozrywki zajmujący miejsce na szczycie gamingowego łańcucha pokarmowego. A dziś? Kupujemy jakieś procesory czy coś tam? Lecą plusiki. Kupujemy konsole, które nie tylko działają ale nawet wyglądają jak pecety (tak, to ten nowy obrzydliwy xbox)? Lądują plusy. Przykro mi, ale nie mogłem pozostać obojętny na ten jawny, coraz bardziej postępujący w swym marazmie upadek konsolowych obyczajów. Moje wnętrze krzyczy kiedy patrzę na tabuny plusów pod fotką najbardziej obrzydliwej "konsoli" w historii, bo to coś już nawet nie wygląda jak konsola. Zatarła się tradycja, zatarły się ideały. Duch czasu, postęp zabił w nas te niegdyś będące naszą dumą cnoty. Nie jestem przeciwnikiem marki Xbox, chociaż muszę przyznać, że nie zawsze mi po drodze z konsolową polityką Microsoftu, jednak to co odtentegowali z aparycją najnowszej "konsoli" woła o pomstę, moi drodzy, oj woła o pomstę.

Mam nadzieję, że rozwiałem wszelakie wątpliwości dotyczące mojego stanowiska w tej sprawie. Pozdrawiam cieplutko oraz życzę wesołych świąt wszelakich bez nowego xboxa w pokoju, salonie czy innym widocznym miejscu. Proszę, zachowajmy resztki konsolowej godności. Przynajmniej raz na jakiś czas.

Edytowane 18 Grudnia 2020 przez ciwa22

Gość zwyczajnie pierdolnięty, ale do tego akurat nas klapy przyzwyczaiły już dawno.

Opublikowano

Cipa nie ma czasu na cw. Jest zajęty wbijaniem łatwych platyn na popieprzonej konsoli

Opublikowano

w sumie design xboxa bardzo pasuje do nowej odsłony marki. Nudny, bez charakteru, kieruje się w stronę pc i nie przykuwa na dłużej oka. Tak się robi właśnie sprzęt bez swojej tożsamości który stoi gdzieś obok tej całej inicjatywy ekosystemu która jest zwykłym niewypałem bo dopóki microsoft na swoim systemie nie wyda gry na steam to gra nie istnieje. Microsoft wszystko dokładnie przemyślał tworząc ten design.

Opublikowano

Niby ten tekst powyżej brzmi jak pasta z internetu, ale nie jestem taki w 100% czy to trolling, bo po wielu latach spędzonych na forumku widziałem większych odklejeńcow

a użytkownik ciwa22 nie łapie się chyba nawet to top3 fanatyków walczych aktywnie z marką xbox (dość przypomnieć autoklasyke z jego martwicą mózgu, czy kasiasa który z ręką na serduchu przysięgał wierność marce PlayStation czy Mendrka którego nawet nie trzeba nikomu przedstawiać)

Opublikowano

Oszalałeś - oczywiście, że to nie jest trolling xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.