Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

"DualSense jest rewolucją, kropka. a konsola którą pieszczotliwie nazywam bydleciątkiem jest po prostu magiczna."

xddd ale odklejka w temacie PS5

rewolucja bo brrum brumm w padziku, a konsola ma magiczne zdolnosci

Na ppe grucha napisał jak nie grasz w coda na PS4.5 to odejmij oczko od oceny xDDD

53 minuty temu, krzysiekp392 napisał:

może tak @Square by się ustosunkował do zarzutów, bo temat pewnie czyta, a nie prezentuje postawę "ja tu rządzę, i tak będę robił co chcę i w chu.ju was mam"

jeszcze przed premierą ps5 usunął mój lekko humorystyczny post na temat ps5, którego nikt normalny nie odebrałby jak post prowokujący wojenki

Ciekawe że Square do dziś nie ogarnął plejkowych trolli w temacie XSX. Chyba że nie miał czasu bo kręci kolejne tysiąc godzin w Horizon :kaz:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, krzysiekp392 napisał:

całkiem niezły ten ficzer z wydłużaniem gier na 8h :notbad:

a i padzika trzeba wtedy podlaczyc przez usb to i bateria nie taka najgorsza ;)

Opublikowano

Dlaczego forum nie ma moderacji i nikt normalny nie chciał wziąć tej roli?

Opublikowano

cirex zgłoś się, ode mnie dostaniesz głos

Opublikowano

Ten sam mobek nie zabije się sam po raz tysięczny! Daj mu spokojnie grindować nowe bronie. Jego ulubiony film to musi być "Dzień świstaka"

Opublikowano

Jaki trzeba mieć stopień upośledzenia, by grać Single player gierkę jak Horizon Zero Dawn przez 1000h?

Opublikowano
33 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

"DualSense jest rewolucją, kropka. a konsola którą pieszczotliwie nazywam bydleciątkiem jest po prostu magiczna."

xddd ale odklejka w temacie PS5

rewolucja bo brrum brumm w padziku, a konsola ma magiczne zdolnosci

No sorry tam lepsze teksty są np.

taki czysty obraz żyletkowy, który trochę przytłacza ilością detali które się wychwyca z łatwością.

Dalej - PAD. no rozwala mnie na łopatki to jak on działa, tak jakby wibracje miały kształt i cośtam w środku mieszkało i robiło takie wybrzuszenie, alien chestburster  tam chyba siedzi :rotfl: ciągle jakieś dodatkowe dźwięki idą z pada, to żyje. cały experience to jest taka kosa, że nie mogę tego przyswoić na raz, trzeba dawkować ten futuryzm 

Weźcie powiedzcie mi, że to nie na serio. 

Opublikowano
6 minut temu, C1REX napisał:

Jaki trzeba mieć stopień upośledzenia, by grać Single player gierkę jak Horizon Zero Dawn przez 1000h?

Spokojnie, przed premierą dwójki obowiązkowo jeszcze ze 150h żeby przypomnieć sobie ten niesamowity świat 

Opublikowano

Nie, to dzbany z forum psikstrim. Boże jak mi się źle robi jak czytam takie "kwieciste" posty.

Opublikowano

Gdyby mnie przytłaczał obraz ilością detali to zastosowałbym na sobie eutanazję, na serio. 

Normalnie jak, jakiś denisowianin odmrożony sprzed 100 tys. lat. Szok nie do opisania. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
18 minut temu, C1REX napisał:

Ja pier.dole jaki Ty jestes zalosny typie, kiedys byles błaznem to spoko, teraz pies ogrodnika i polaczek dobra rada, swoim zyciem sie zainteresuj czy co.

Opublikowano

Dlaczego aph nie jest juz na czerwono? Zawodzisz mnie forumku.

Opublikowano

Spermafusion808 i schabek jacy casuale xD chyba wszystkie fify ograł koneser.

Opublikowano
7 minut temu, 20inchDT napisał:

Dlaczego aph nie jest juz na czerwono? Zawodzisz mnie forumku.

Wyrobił się, jak i Listunio, ale ich szaleństwo spłynęło na schabka i roziego których poziom odklejki dawno sięgnął zenitu, ale nero nie daje za wygraną i dzielnie walczy w pierwsze miejsce na podium dałna.

Opublikowano

Wchodzę sobie ściągnąć darmowe gierki z rożnych sklepów na PC, a tu 3 "exclusivy" plejstejszyn są do kupienia. 
Człowiek czasem zapomina, że xy są dostępne na więcej, niż jedną platformę.

Spoiler

Przechwytywanie.png

Opublikowano

bydleciątko

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
Godzinę temu, C1REX napisał:

no, kto jak kto, ale jeżeli już rozmawiamy o jakimkolwiek upośledzeniu, to ty trochę powinieneś wiedzieć na ten temat, ci.pex

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano
1 minute ago, Ludwes said:

no, kto jak kto, ale jeżeli już rozmawiamy o jakimkolwiek upośledzeniu, to ty trochę powinieneś wiedzieć na ten temat, ci.pex

No siedzę na forum, obserwuję przypadki i faktycznie nabywam wiedzy na ten temat. 
Kiedyś tak nie było. Nie wiem. Może siedzący tryb życia? Dieta? Trudno powiedzieć, ale problem faktycznie rośnie.

Opublikowano
43 minuty temu, MYSZa7 napisał:

bydleciątko

W sumie ten japoniec obwą(pipi)acy plejke, aż tak daleko mentalnie nie jest od niektórych użytkowników forum 

Opublikowano

No i mamy pierwszą reklamację na forum PS5. Szybko poszło :)

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Wyrobił się, jak i Listunio, ale ich szaleństwo spłynęło na schabka i roziego których poziom odklejki dawno sięgnął zenitu, ale nero nie daje za wygraną i dzielnie walczy w pierwsze miejsce na podium dałna.

Ten jak kur.wa określa ludzi i segreguje. Zielony Frojd pie.rdol.ony xd Spójrz na siebie i na kolegów berliniarzy, którzy żałośnie walczą minusikami gdzie się da.

W CW od 3 stron oczywiście monolog zgniłych. Dupska pieką. Szkoda, że nie od siedzenia i grania na nowej konsoli w 5000 gier za 4 zł.

"Adminek zły. Pośmiejemy się z niego i mu dopieczmy!" Tfu. SZ T Y W N I U T K O coraz mocniej wchodzi. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.