Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 942,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nie chce być wredny ale bardzo przeciętna ta emotka. I nie jest to w żadnym wypadku wina mojego utalentowanego ekokegi myszy. Po prostu ta moczymorda ryan nie ma tego pieprzu  :(

Opublikowano
28 minut temu, Whisker napisał:

Dzisiaj testujemy filmy w 4K niby nie nowość ale jakos na PS5 smakuje najlepiej zwłaszcza korzystając z pilota PS5 (astro screen wrzucony żeby boty się zagotowały :D )

F51B32AA-6CD2-4E3D-85A0-E1D529C0D3A7.jpeg

Panie co to za Pixar na ekranie?

Opublikowano
16 minut temu, izon napisał:

Skoro coś było dobre 12 lat temu to po co to zmieniać?

Wypisz, wymaluj, motto Sony, które sprowadzi zagładę na tę firmę :xboss:

Opublikowano

Póki co ta zagłada to 6,5 mln sprzedanych konsol i pobite kolejne rekordy :)

Opublikowano

Pół roku od premiery, a Ci dalej w astrobota grają ahahahahahah

4 minuty temu, Pupcio napisał:

Nie chce być wredny ale bardzo przeciętna ta emotka. I nie jest to w żadnym wypadku wina mojego utalentowanego ekokegi myszy. Po prostu ta moczymorda ryan nie ma tego pieprzu  :(

image.png.feb49d028030672179f62e6e38fe34aa.png

Opublikowano

No tym mieczem to nie wojujcie bo większość posiadaczy XSX to pyka ale w gry sprzed 10-15 lat a nie pol roku ;)

rayan wyglada z ryja jakby zazdrościł, ze Phil ma tylu fanów którzy liżą mu rowa i pałkę..

Edytowane przez izon

Opublikowano
4 minuty temu, dee napisał:

Wypisz, wymaluj, motto Sony, które sprowadzi zagładę na tę firmę :xboss:

Tylko nintendo opacznie to zrozumiało XD 30lat ciągle to samo i nie zawsze w lepszej grafie.

Opublikowano

:cw:

Ej rzeczywiście jebane klapy dalej grają w astroastrobota xDDDD  chłopaki my tylko startujemy z tym pół rocznym tech demem już odpalicie chociaż  tego indyka returnala albo kene w 20fpsach

Opublikowano

Panowie a jakie nowości na Sexie? Outsiders miażdży?

Opublikowano
11 minut temu, Pupcio napisał:

:cw:

Ej rzeczywiście jebane klapy dalej grają w astroastrobota xDDDD  chłopaki my tylko startujemy z tym pół rocznym tech demem już odpalicie chociaż  tego indyka returnala albo kene w 20fpsach

Haha wiedziałem że się boty odezwą jak wstawię bait :D

Opublikowano

Jakie boty? xD chłopie ja miałem raz w życiu pada od xboxa w rękach. To tylko pokazuje jak w 2021 roku marka playstation upadła skoro wieloletni fan się od nich odwrócił. Zresztą wy też znacie prawdę tylko będziecie udawać że ps5 jest spoko bo pieniądze wydane to trochę słabo się nie jarać :) pozdro z fartem chłopaki 

Opublikowano
24 minuty temu, izon napisał:

Póki co ta zagłada to 6,5 mln sprzedanych konsol i pobite kolejne rekordy :)

a 365 Dni byl najchetniej ogladanym filmem na Netflixie, ludzie nie moga sie mylic.

Opublikowano
1 godzinę temu, izon napisał:

Niebiescy maja wyjebane na xsmiecia i co się tam dzieje w tym zielonym kurwidolku majac najlepsza konsole na rynku PlayStation 5.

A to nie ty się pucujesz  ostatnio w tematach Xbox?  Bez kitu już mi się nawet nie chce wchodzić do CW, bo zakłamane klaperkie mordy :[

Opublikowano
18 minut temu, Hubert249 napisał:

A to nie ty się pucujesz  ostatnio w tematach Xbox?  Bez kitu już mi się nawet nie chce wchodzić do CW, bo zakłamane klaperkie mordy :[

No i? Tak mam wszystkie next geny, wiec mam porównanie nie to co większość pseudo botów tutaj, którzy nawet nie maja xboxa ;)

Xbox śmieć pierdolony, a jeszcze gorszy jego pad chujowy :)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Niestety, jak ktoś sie januszem urodził to nie ogarnie dobrych gier nawet jakby usiadły mu na głowie.

Ty będzie wściekał się jebał Xboxa, a ja z końcem roku jak król życia teabaggował pokonanych w najlepszym arena shooterze na rynku - Halo Infinite. :banderas:Jeśli to multi będzie chociaz w połowie tak dobre jak wyśmienite Halo 5 to czuję, że 1K+ godzin pęknie lekką ręką. :fsg: 

Opublikowano

Po 6 latach grania na PS4 odkryłem, że jest muzyczka w menu, musiałem to wyłączyć zaraz po zakupie. Co za pieprz konsolowy :obama:

Opublikowano
28 minut temu, Hubert249 napisał:

No i o tym własnie mowa. Ponoć nie jesteście fanatykami? CW ma to do siebie że można się ponapierdzielać. WYpada jednak otrzepac buty i w regularnych tematach można pogadać na luzie. Ale sa tacy jak ty właśnie i kilku innych którzy się zesrali bo im konsole obrażajo więc biegają i po CW wyciągają różne rzeczy z innych miejsc. Do tego dochodza prywatne podjazdy, wyciąganie jakiś brudów, objeżdżanie po rodzinie. 

Ż A Ł O S N E

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

No i o tym własnie mowa. Ponoć nie jesteście fanatykami? CW ma to do siebie że można się ponapierdzielać. WYpada jednak otrzepac buty i w regularnych tematach można pogadać na luzie. Ale sa tacy jak ty właśnie i kilku innych którzy się zesrali bo im konsole obrażajo więc biegają i po CW wyciągają różne rzeczy z innych miejsc. Do tego dochodza prywatne podjazdy, wyciąganie jakiś brudów, objeżdżanie po rodzinie. 

Ż A Ł O S N E

Powiedz to Roziemu i schabkowi, co ciągle w statusach i postach piszą podobnie. Także, nie pierdol mi tu już.

Opublikowano

Statusy to takie dzwon na forum - nic złego. Ale pisanie że sie pucuje bo w topicu o xboxie się zainteresował konsolą która posiada? 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Tak, tak, zajebiste fikoły milordzie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.