Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, aph napisał:

mówisz pewnie o najnowszych geforcach ktore mają więcej TF do samego raytracingu niż gpu przecietnego gracza.

Nawet na 2,5 rocznej karcie na max detalach z RT gra wygląda lepiej niż na półrocznych konsolach. 

Opublikowano

Te reakcje xd widać że psycha ledwo się trzyma

Opublikowano
8 godzin temu, sajmon34 napisał:

Nie ma to jak wmawiac sobie ze czarne jest biale a biale czarne. 

Na x śmiecia nie ma ani jednej gry pokazujacej moc tego sprzetu. 

Retrokonsola za 2k

Haha.

To akurat jest....prawda. Z tym że dotycząca obu "next-genów".

Poki co nie ma gry która zbliżyłaby się do RDR2 ze starej generacji.

Opublikowano
2 minuty temu, Magik napisał:

To akurat jest....prawda. Z tym że dotycząca obu "next-genów".

Poki co nie ma gry która zbliżyłaby się do RDR2 ze starej generacji.

Szermujecie tym RDR2. A to w ogóle dobra gra jest? Ja tam zasnąłem w siodle nie raz...

Opublikowano
24 minuty temu, Czezare napisał:

Szermujecie tym RDR2. A to w ogóle dobra gra jest? Ja tam zasnąłem w siodle nie raz...

RDR2 jest trochę jak Death Stranding pod tym względem, że żeby czerpać przyjemność z takiej gry trzeba wiedzieć jak czerpać przyjemność z tak prozaicznych czynności jak niepośpieszne zwiedzanie świata.

Opublikowano

W RDR 2 przynajmniej masz dobrą fabułę, świat i postacie, a w DS? :kaz:

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Patrzcie Nintendo Switch na obrazku! Spencer przejmuje Nintendo!!!!! Oh Xszczury naiwne się nabrały.

Switch na półce Spencera odnosił się prawdopobnie do dokumentu o Nintendo w którym miał okazję wystąpić

https://www.videogameschronicle.com/news/xboxs-phil-spencer-appears-in-nintendo-documentary-still-doesnt-get-n64s-controller/

Opublikowano

Abandoned, jakaś gierka zrobiona przez dwie osoby z gotowych assetów na Unity a klapy myślą, że to niespodzianka Kojimy udającego nieznany team tak jak przy okazji P.T albo Phantom Pain? Masakra co za naiwniaki. 

Opublikowano

Jeśli ten Kojima zacznie robić dla Xboxa xdddd

Nie mogę się doczekać aż nagle Death Stranding okaże się średnią grą dla klapów.

Opublikowano
28 minut temu, Czoperrr napisał:

Abandoned, jakaś gierka zrobiona przez dwie osoby z gotowych assetów na Unity a klapy myślą, że to niespodzianka Kojimy udającego nieznany team tak jak przy okazji P.T albo Phantom Pain? Masakra co za naiwniaki. 

Patrzylem po komentarzach na PPE i zauważyłem pewna tendencje:

>Jeśli gra jest nowością, ale od razu widać że to multiplatforma to jaranko jest bardzo ograniczone, żeby nie powiedzieć - sceptyczne.

>Jak sytuacja wyglada jakjest tag PS5 only? „Nooo ciekawe” „potrzebowałem czegoś takiego, Sony znów robi dobrze”. Chociaż na podobne tytuły mówią śmieć do passa.

no co za zwierzęta te klapy to ja nawet nie :dynia:

48 minut temu, ASX napisał:

Switch na półce Spencera odnosił się prawdopobnie do dokumentu o Nintendo w którym miał okazję wystąpić

https://www.videogameschronicle.com/news/xboxs-phil-spencer-appears-in-nintendo-documentary-still-doesnt-get-n64s-controller/

Spermatello nie ogarnia, że takie zagrywki pod publiczkę służą też budowaniu relacji biznesowych, a nawet jeśli ktoś uzna to za śmieszne to owocuje to napływem na Xboxa wielu gier dotychczas tu niedostępnych.

Phil Spencer? Robisz to dobrze.

Opublikowano

F42B4132-7B05-438E-AE67-6BE97F72C441.thumb.jpeg.f70d7ee05bd61ee74e3b2906ee337b66.jpeg

Ahahahahahahhaahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha jebany xbox series smiec i jego mityczne 12 terafrankow nie radzi sobie w outriders XDDDD fizyka zarowki jak z jebanego ps2. Co my kurwa mamy 2003 rok?

Jak zwykle multiplatfromy lepsze na ps5 ale outriders tak czy inaczej to crap na poziomie gearsow, gowno lezy na dysku ale do dzisiaj nie odplalilem

Opublikowano

Klapy już się zesrały.

NÓŻ W PLECY

Opublikowano

Stab in the back xDDDD

Playstation czeka "death by million cuts". Takie rany jak mlb na xboxie i w gamepassie czy Kojimbe robiący eksa sprawią, że się w końcu wykrwawią.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

PROOOSZE NIEEEEE

Opublikowano

Dirty move xd

Dlaczego Kojima rozmawia z Xboxem, a nie z Sony? Ktoś mu zabronił?

Opublikowano

Mam wywalone na Kojimę totalnie, ale o matko, ale byłby piękny kwik :banderas:

Opublikowano
43 minuty temu, schabek napisał:

F42B4132-7B05-438E-AE67-6BE97F72C441.thumb.jpeg.f70d7ee05bd61ee74e3b2906ee337b66.jpeg

Ahahahahahahhaahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha jebany xbox series smiec i jego mityczne 12 terafrankow nie radzi sobie w outriders XDDDD fizyka zarowki jak z jebanego ps2. Co my kurwa mamy 2003 rok?

Jak zwykle multiplatfromy lepsze na ps5 ale outriders tak czy inaczej to crap na poziomie gearsow, gowno lezy na dysku ale do dzisiaj nie odplalilem

czemu nie grasz w kolejny next genowy tytuł na PS5 tylko zawracasz sobie gitarę takim czymś?

Nowy Aby już czeka 

50350177781_f074615741_k.jpg

xDDDDDDDD

Opublikowano

A niby dlaczego miałby być Kwik? Studio Kojimy nie jest własnością Sony, MGSy już dawno wychodziły na inne konsole ( po za 4 częścią na PS3 - zresztą wielka szkoda).

Swoją drogą Death Stranding to dobra gra tak na 7/ 8 ale na pewno dziełem wybitnym nie jest. Tytuł długimi momentami męczył ale skończyłem go dla poznania fabuły. Jak wrzucą do gamepassa to przekonacie się sami.

Edytowane przez izon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.