Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, izon napisał:

Niezła matematyka, w 2021 roku płacić abonament na 3 lata za gry, w które wyjdą w 2026 roku

Do tej pory wydałem na Gamepassa mniej niz klap na 2 premierowe gierki na PS5 :kaz:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
5 minut temu, dee napisał:

Do tej pory wydałem na Gamepassa mniej niz klap na 2 premierowe gierki na PS5 :kaz:

I bardzo dobrze, bo ten katalog retrosow i średniaków nie jest więcej wart :)

Edytowane przez izon

Opublikowano

No cóż, gry dla koneserów zawsze będą w oczach dzieci i januszy uchodziły za nic niewarte :xboss:

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Niebiescy zwyczajnie w wiecznej odklejce, ale co mówić można o grupie gdzie jednemu imponuje bycie bydlakiem, drugi o konsoli gada jak jechowy, a jeszcze inny typ SPUSZCZA SIĘ na pada. W ogóle rozumiecie? Wyobrażacie sobie, że typ trzepał gruchę żeby skończyć na pada i wstawił jeszcze zdjęcie na forum?

Czemu to community jest takie spierdolone? Dlaczego?

A może zobaczył bogactwo Game passa i tego nie kontrolował?

Dzieciaki maja skłonność do wcześniejszego wytrysku bez ostrzeżenia.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Botki widzę z niedożywienia to już omamy mają i dalej twierdzą że ta ich konsola to nie jest porażka. Dostają co chwilę cepy na ryj ale nieeee, jest dobrze. Jakieś nowe exy z tych mitycznych, nowych studiow za 3 lata? Dobrze jest! Forza 4! Cokolwiek co nie wyjdzie na ps to oczywoście gówno, średniak, gra z ps3 itp. ale jak zapytasz w co teraz grają to zmieniają temat pierdoląc coś o koneserach gamingu grających w te gówna z gamepassa. 

Najgorsze, że te mepelety dalej wierzą, że kiedyś będzie dobrze. Plują, walą cepami po mordzie a ci twardo jak pieski przy Spencerze.

Było kiedyś w historii konsol gorsze "jakościowo" community niż te zielone skurczybyki? Forza 4!

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Myślę, że te oszołomy od PS5 to już dno dna.

Paolo ale Ty nie masz PS5 ( zresztą XSX też nie)

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Myślę, że te oszołomy od PS5 to już dno dna.

Zaufaj mi, nie. Zieloni brodzą jajami po jądrze planety.

Opublikowano
9 minut temu, Jakim napisał:

Zaufaj mi, nie. Zieloni brodzą jajami po jądrze planety.

Jak dla Ciebie typ co życzy śmieci przez zagazowanie albo spuszczający się na pada oszołom to jest to samo to jesteś na tym samym poziomie co Ci goście.

Przykre.

Opublikowano

Nie wiem, ja się od zakupu najpierw XOX, a potem w 2020 w listopadzie XSX bawię się przezajebiście. Po prostu, bawię cię i cieszę graniem, a skowyt niebieskich pokrak obecnie odrzuconych na pobocza swiatowego giereczkowa, nie przeszkadza mi. Może ten skowyt to nawet jęki rozkoszy płynące z 12345-ej próby wyjścia z

Sen's Fortress, które na YouTube wyglądało "lokacja na 1 strzała" :reggie:

Opublikowano

Dawno mnie nie było w tym zacnym temacie.

Co znowu odjebało Sony, że cały internet aż wrze od komentarzy „co stało się z Sony”.

Sony chce powtórzyć akcję z ps3 i psvita?

Opublikowano
6 godzin temu, suteq napisał:

Przecież większość postów 

XDDDDDD

Odpowiem w Twoim stylu

"Wiekszosc postow=/= klapy rozmawiajace same ze sobą"

Xddd

6 godzin temu, aph napisał:

Idz byc głupim gdzie indziej.

Opublikowano

Kurwa co za duet: dee Strasburger i Paolo "ale on bzydko powiedzial, dałcie mu bana". Jeden niespełniony komediant bez publiki, drugi przeżywa cierpienia młodego Wertera w WoWie. Oby nie skończyło się jak w sali samobójców..

Opublikowano

Ja wierzę, że to tylko trolling z tym WoWem i xbox one S w wykonaniu kolegi Paola.

Opublikowano

CW dla pecetowej szlachty niby też nie, a jednak tu jesteś. 

Opublikowano

Od kiedy klapy same wchodzą pod walec to 0 funu z cw :nosacz2:

Opublikowano
Godzinę temu, dee napisał:

Po prostu, bawię cię i cieszę graniem

Po prostu twoje oczekiwania nie są większe niż menela który zaczyna dzień z myślą ze musi zebrać kasę na tani alkohol.

Ale skoro takie masz wymagania to baw się dobrze. :)

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Za to fan mmo niedostępnego na konsolach będzie mówił konsolowcom co dla nich dobre a co nie. Niezły kek

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

No jak się nie jest durniem to się nie ogranicza do jednej platformy. :) 

Dlatego my mamy next geny a ty na retro jeszcze :D

Opublikowano

Ps 4.5 nextgen :nosacz3:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.