Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Co do Gran Turismo wystarczy 4ka, bo później już jest tylko gorzej.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
11 minut temu, Shago napisał:

Zupełnie jak z Gran Turismo, Uncharted, God of War, Ratchet... :dunno:

Gdyby mi się chciało to bym tu wypisał wszystkie ip, gatunki i moze dorzucił możliwość gry w vr ale wy dobrze wiecie jak szrot jest głęboko w doopie więc nie będę marnowal czasu:xboss:a teraz do nory i widzimy sie w 2025 jak ms zacznie wysrywac te mmo, indory i wersje demo:banderas:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

God of War nie pasuje do listy, Uncharted też się mocno zmienił po jedynce. @Paolo de Vesir skoro tak nie podobał ci się Uncharted to czemu ukończyłeś 4 części? : )

Opublikowano

Co się takiego zmieniło? drejk nauczył się chować w krzakach? 

Opublikowano

No Uncharted ewoluował po prostu, ale podstawy są dokładnie takie same. W Gearsach podstawa też się nie zmieniła specjalnie, ale seria ewoluowała mocno. Ale ja jako fan Gerasów nie chcę, żeby podstawa mocno się zmieniła, bo za to uwielbiam tą serię. Tak samo Uncharted nie będzie tym samym, jak nagle z TPP zrobi się FPS.

Ale zarzucanie Gerasom brak wielkich zmian, kiedy konkurencyjna seria Uncharted idzie dokładnie tą samą drogą, to przejaw gigantycznej hipokryzji.

Opublikowano

@łomSkończyłem dwie - U1R i U2R. U3R to było już za dużo, odpuściłem. Postanowiłem po jakimś czasie spróbować U4, mesjasza i kwintesencję gier, ale po 10 rozwleczonych i niezbyt ciekawych etapach (dreszcze mam na myśl o Szkocji) zwyczajnie odpuściłem. Doceniam reżyserię i narrację, ale dla mnie wszystko mogłoby się skończyć na U2.

Opublikowano

każda seria gier (może z wyjątkiem gier sportowych) zmienia się i przechodzi ewolucje na przestrzeni kilku odsłon. Tylko debil może uważać że Halo 1 czy God of War 1 to to samo co najnowsze części

Opublikowano
1 minutę temu, Soul napisał:

@Shago

Czego wymagasz? 

Żeby klapy przestały być takimi hipokrytami.

Opublikowano

Zobaczymy.

W dziale Xbox, gdzie będą pisać, że Playstation to było guvno, ale oni od zawsze byli team Xbox :reggie:

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Większość z tych durni zamilknie na wieku wieków wraz z końcem istnienia PlayStation, więc za maks 5-6 nie zobaczymy ich już na forum. :) 

Dobrze że za marzenia nie każą płacić bo byłbyś bezdomny przez długi :)

Opublikowano
3 minuty temu, Shago napisał:

No Uncharted ewoluował po prostu, ale podstawy są dokładnie takie same. W Gearsach podstawa też się nie zmieniła specjalnie, ale seria ewoluowała mocno. Ale ja jako fan Gerasów nie chcę, żeby podstawa mocno się zmieniła, bo za to uwielbiam tą serię. Tak samo Uncharted nie będzie tym samym, jak nagle z TPP zrobi się FPS.

Ale zarzucanie Gerasom brak wielkich zmian, kiedy konkurencyjna seria Uncharted idzie dokładnie tą samą drogą, to przejaw gigantycznej hipokryzji.

Zgadza się tylko że w Uncharted to była ewolucja w dobrą stronę i sama rozgrywka, sekcje stealth, movement została mocno poprawiona w stosunku do jedynki (nie mówiąc już o oprawie). Jak ogrywałem Gearsy 4 i 5 to rozgrywka wydawała mi się bardzo podobna do części z X360 (robocik z paralizatorem mało co wprowadził) ale przez to że klimat i postacie obniżyły loty to moim zdaniem Gearsy 4 i 5 nie mają startu do 1 i 2.

Opublikowano

Rezygnacja z własnej konsoli będzie dla mnie wystarczająco satysfakcjonująca. :) 

2 minuty temu, łom napisał:

Zgadza się tylko że w Uncharted to była ewolucja w dobrą stronę i sama rozgrywka, sekcje stealth, movement została mocno poprawiona w stosunku do jedynki (nie mówiąc już o oprawie). Jak ogrywałem Gearsy 4 i 5 to rozgrywka wydawała mi się bardzo podobna do części z X360 (robocik z paralizatorem mało co wprowadził) ale przez to że klimat i postacie obniżyły loty to moim zdaniem Gearsy 4 i 5 nie mają startu do 1 i 2.

To nieźle. U mnie Uncharted stoi w miejscu, a Gearsy ewoluują, Lara ma ciekawszy gameplay. No Uncharted miało swoje momenty, ale po dwójce mogliby już zakończyć.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Rezygnacja z własnej konsoli będzie dla mnie wystarczająco satysfakcjonująca. :) 

No nie wiem, ten transfer klapów w tej generacji w postaci schaboszczaków i innych listerinów do zielonego raju  :yao:   niech to coś zostanie w Meksyku z Jimem.

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

@łomSkończyłem dwie - U1R i U2R. U3R to było już za dużo, odpuściłem. Postanowiłem po jakimś czasie spróbować U4, mesjasza i kwintesencję gier, ale po 10 rozwleczonych i niezbyt ciekawych etapach (dreszcze mam na myśl o Szkocji) zwyczajnie odpuściłem. Doceniam reżyserię i narrację, ale dla mnie wszystko mogłoby się skończyć na U2.

Ja myslalem ze ty tak marudzisz bo chociaz masz pojecie. A ty tam chuja wiesz i kontakt z ta genialna seria miales taki jak z xsx. W sumie nie zebym byl zaskoczony

Opublikowano
15 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ładnie to tak kłamać?

Spoiler

paolo.thumb.jpg.e372af8300df625b3a23137fabf8ac11.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, Daddy napisał:

No nie wiem, ten transfer klapów w tej generacji w postaci schaboszczaków i innych listerinów do zielonego raju  :yao:   niech to coś zostanie w Meksyku z Jimem.

Większość z nich zacznie płakać, że nie ma duszy w streamingowym abonamencie albo graniu na padzie od BeastBoxa i odpadną. :) 

o jesuuu łom, dodaj mnie na PSNid: BialostockiWezyr i sam sobie spawdzisz. :facepalm:

Opublikowano

Te pierwsze gameplaye z Returnal to  niezły śmiech na sali :kaz:. Ale wiadomo, ex na sonkę, to trzeba udawac jaranko.

Normalnie taka giereczka kosztowac powinna około stówki, a tu proszę nowy standard cenowy i a niewolnicy się cieszą, że ich Sony kroi.

Autentycznie żal mi klapów.

Opublikowano

No mi też lepiej się grało w U2 niż 3/4 dużo lepiej. 

Opublikowano

no te gameplaye raturnal......znowu Ryan nasrał na mordy klapów i to za 350zł :yao:

a uncharted skończyło się tak jak plejsztejszon na 2

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Nie no Returnal akurat zapowiada się na najciekawszy jak dotąd tytuł na PS5 i chętnie bym w to pograł. Ma dobry gameplay.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.