Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
12 minut temu, messer88 napisał:

proponuję odblokować Liścia i zablokować kamilka 

Kamilek mimo że ma dopiero 15 lat, to jednak lepszy foruming niż wiecznie sfrustrowany stary koń lisciu :notbad:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
9 minut temu, schabek napisał:

Zero ochoty na granie kiedy za rogiem czai sie juz nowiutki, blyszczacy eksik od kochanego sony

ciekawe czy będzie jak z Demonami :)

Opublikowano
46 minut temu, Whisker napisał:

Halo Policja? Proszę przyjechać na forum 

Jak miło że sam chcesz się oddać władzy. Na wytrzeźwialce spotkasz resztę niebieskich kolegów.

Opublikowano

Brak gier, opłacanie abonamentu, ciągle awarie sprzętu, frustracja to nie wróży nic dobrego psychice botów może stad się wziął temat sprzedawania na potęgę?

Może tutaj nie potrzeba Policji a Medyka? 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Już jednego medyka tu mamy, podziękujemy.

Opublikowano

Gry na smieciare 4.5? No jak się wzorować to od najlepszych

Opublikowano
1 godzinę temu, oFi napisał:

Dzień z życia Shena

Screenshot_20210424-135822.jpg

A Szen to nie jest ten klaun, który unieśmiertelnił się na tym forum pamiętnym wysrywem, że:

"Sony coś tam coś...(nie pamiętam, może ktoś przypomni w całości ten kabaretowy bon mot)...i za to gracze ich kochają" :ragus:

Opublikowano

Człowieka nie było w temacie kilka dni i okazuje się, że zieloni dalej zamieniają go w paskudne bajoro własnej, marnej egzystencji: donosicielstwo, wyzwiska, blokowanie forumowiczów, popsute konsole, brak gier i niesamowity ból dupy o Returanla. Niby taki Indyk, a u niektórych powoduje totalną zieloną srakę. Wrzućmy do tego stęchłego gara jeszcze takich bezkonsolowych teoretyków jak dee i trutka na szczury gotowa.

Edytowane przez izon

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał:

RETURNAL was zajebie do chuja pana. 5 dni i półtora godziny. 

Tak, zaiste...returnal nam wjebie, ale pieniędzy do kieszeni, a Spermatello dostanie długotrwałego udaru na kształt wylewu YETI`ego i Mądrusia, jak M$ Biedatesdę wykupił:pawel:

Opublikowano

czekaj policzmy exy w kwietniu dla Xa - 0 czyli Anakonda Was rozjebie (mój X przyjdzie w poniedziałek ciekawe ile nowości na nim ogram)

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
55 minut temu, Whisker napisał:

czekaj policzmy exy w kwietniu dla Xa - 0 czyli Anakonda Was rozjebie (mój X przyjdzie w poniedziałek ciekawe ile nowości na nim ogram)

Biorąc pod uwagę jaką sprzętową przewagę zapewnia nadkonsola xbox nad podkonsolą Sory  to nawet najpodlejsza multiplatforma wyda się Tobie supernowością:yao:

Opublikowano

Tem returnal to jakis kolejny cinematic experience? Przynajmniej ich marketing na to wskazuje 

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/156718/mlb-the-show-21-dziala-lepiej-na-ps5-niz-na-xsx-analiza-digital-foundry-pokazuje-niewielka-roznice.html

Kolejna mutliplatforma, która działa lepiej na PS5. To już przestaje być śmieszne. Która to już? Setna? Ten XSX to jakieś gówno.

Forza Horizon 5? Ponoć reskin haha

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Jak tam Xszczury? Dzisiaj elita gra prawilnie znowu w kolejne demo RE8 aby hype wzrósł jeszcze bardziej a co u Was? Netflix?

Opublikowano

Demo na 30 minut, wspaniała rozrywka :obama: A co u nas? Dobrze, że pytasz, bo zaraz odpalam klasyczka w nowych szatach. Masz, poczęstuj się, przesłuchanie całości zajmie Ci 10 razy więcej czasu niż ten kawałek kodu z gierki, którą i tak kupi się day one :asax:

Opublikowano

Im bliżej 30 kwietnia tym coraz większy hajp. Ostatnio taki przy premierze TLOU2. Taka ekscytacja i szybsze bicie serducha. Nigdy czegoś takiego nie doświadczyłem na Xboxie. Xbox jest wyprany z uczuć.

Opublikowano
11 minut temu, Bzduras napisał:

Demo na 30 minut, wspaniała rozrywka :obama: A co u nas? Dobrze, że pytasz, bo zaraz odpalam klasyczka w nowych szatach. Masz, poczęstuj się, przesłuchanie całości zajmie Ci 10 razy więcej czasu niż ten kawałek kodu z gierki, którą i tak kupi się day one :asax:

A jakies nowosci na xboxie polecasz byczku czy tylko remastery i retrogaming?

Opublikowano

Nie grałem w oryginał, więc mam świeży playthrough, kupiony na premierę dwa dni temu. Niestety nie ma polskich napisów i trwa dłużej niż 30 minut, więc klapki na radar nie wrzucą :/

Opublikowano
5 minut temu, schabek napisał:

A jakies nowosci na xboxie polecasz byczku czy tylko remastery i retrogaming?

Fajnie że przyznałeś że Demons Souls na PS5 to nie jest nowa gra. :) 

Opublikowano
53 minuty temu, Whisker napisał:

Jak tam Xszczury? Dzisiaj elita gra prawilnie znowu w kolejne demo RE8 aby hype wzrósł jeszcze bardziej a co u Was? Netflix?

u mnie dzisiaj od rana grany Horizon Zero Dawn Complete Edition w najlepszej dostępnej wersji, a wieczorem pewnie pływanie ze znajomymi w Sea of Thieves, 

dobrze jest być multiplatformowcem, 

nie mam czasu na ogrywanie demek 

Opublikowano

:banderas::xboss:

Opublikowano

Jeśli Starfield i Forza Horizon wyjdą, tak jak się spekuluje w tym roku, to IMO szykuje się bardzo mocna końcówka roku dla wszystkich fanów gierek 

Opublikowano

Przecież Strfield to się takie drewno szykuje, że masakra. FH5 to reskin ma być. Także nienapalajcie się Xszczurki. Jeszcze Halo pewnie będzie, ale Halo MEM Inifnity.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.