Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Czezare napisał:

Widzę, że klapom te brudne, spotniałe serdelkowate paluchy już tak drżą z niepewności o oceny Returnanala, że klika im się cokolwiek za dużo. AA klapie!

Ta sytuacja gdy:

AA od Sony > AAA od Microsoft.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
24 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Dobra, to ile obstawiacie do pierwszego Returnala na pchlim? Pon będzie za wcześnie, ale max środa 5 V i zacznie się wysyp używek. :) 

schabek byłby pierwszy, ale ma bana na pisanie

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Ta sytuacja gdy:

AA od Sony > AAA od Microsoft.

Mówisz o tych AAA, które maja wyjść w 2025 roku?

Opublikowano
25 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Dobra, to ile obstawiacie do pierwszego Returnala na pchlim? Pon będzie za wcześnie, ale max środa 5 V i zacznie się wysyp używek. :) 

Myślisz że jakiś frajer serio kupi indyka za 3 i pół bomby? :obama:

Nie no, wiadomo że po weekendzie będzie "pograłem godzinke ale jednak nie dla mnie, za dużo grania, myślałem że to ex sony:/" :kaz:

Opublikowano
10 minut temu, Czezare napisał:

Widzę, że klapom te brudne, spotniałe serdelkowate paluchy już tak drżą z niepewności o oceny Returnanala, że klika im się cokolwiek za dużo. AA klapie!

Ja wiem, że macie tam chuyowo z tymi indie gunwami jak grounded, psychonauts ze szrota czy symulatorem dema tupolewa ale prosze cie ciągnąć w dół w odmęty indie granie niebieskiej szlachty co dostaje dwa AAA w ciągu trzech miesięcy:banderas: trzeba było myśleć zanim oddałeś serce zielonej bladzi a nie teraz "byle sąsiad miał chyowo jak ja":asax:

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

W tym roku liczy się tylko multiplayer Halo Infinite. Reszta jest tłem.

To elegancki rok skoro zaczyna się w najlepszym wypadku w listopadzie xd

Opublikowano

Tematy "Zakupy Growe" i "Cyfrowe Zakupy Growe" zawalone Returnalami :obama:

Opublikowano
1 minutę temu, łom napisał:

To elegancki rok skoro zaczyna się w najlepszym wypadku w listopadzie xd

Będą wcześniej sztosy ziomeczku :xboss:

Opublikowano

A rok sony kiedy się zacznie? No bo nie mówcie że waszym szczytem marzeń jest indyk i ratchet 45 xD

Opublikowano
10 minut temu, dee napisał:

Tematy "Zakupy Growe" i "Cyfrowe Zakupy Growe" zawalone Returnalami :obama:

Dałem sie nabrać

Opublikowano
1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

Ja tez :-(

Ja tam na tym skorzystałem ;)

Opublikowano

Boty już rozwiązały obrazkowy rebus z tweeta z zapowiedziami nowych gier? Dechy:rofl:

Opublikowano

dużo roboty MYSTZOWE playground nie ma bo tradycyjnie zayebali gameplay od turn10 :xboxssie: zielone ameby jak fani fify dostaja caly czas to samo i klaszcza uszami:xboss:

Opublikowano
5 minut temu, PanKamil napisał:

dużo roboty MYSTZOWE playground nie ma bo tradycyjnie zayebali gameplay od turn10 :xboxssie: zielone ameby jak fani fify dostaja caly czas to samo i klaszcza uszami:xboss:

mogę zapytać, czy istnieje jakaś gra na xboxa której nie nienawidzisz? Halo be, Flight Simulator be, Sea of thieves be, Forza Horizon be

musisz chyba nienawidzić gry wideo...

Opublikowano
Teraz, ASX napisał:

mogę zapytać, czy istnieje jakaś gra na xboxa której nie nienawidzisz? Halo be, Flight Simulator be, Sea of thieves be, Forza Horizon be

musisz chyba nienawidzić gry wideo...

Czemu jak zawsze do mnie napiszesz mam przed oczami to 

oczywiście zamień niemcy na niebiescy

Opublikowano
46 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

W tym roku liczy się tylko multiplayer Halo Infinite. Reszta jest tłem.

To Wam współczuje czekania. My tam wolimy się bawić tu i teraz :)

Opublikowano

Xbox series X panem kilka powodów skyrim za 4 zł FPS boost polski dublarz zero bugów w quest logach w porównaniu do PS4 a wiem co mówię bo na PS4 wbiłem platyne na dwóch kontach na XSX ogrywam 126 godzinę i jeszcze ani jednego buga ze znacznikiem nie trafiłem widać że bethesda dopiescila ta grę na Xboxa perfekcyjnie a klapeusze niech mają ból dupy bo u nich gra zatrzymała się po angielsku na 30 fpsach teraz dopiero chce się tą grę odkrywać na nowo Xbox mistrz jestem dovakin zielonym panem otchlani a niebieskim uj w zyc bo sonka policja jedna koalicja na XSX chce się grać i grać w skyrimka i te mody MIAZGA rozpizdziaja głowę grafa płynne ruchy bez scin a na słońce doznania jak w 2011 kupa błędów i rozcapkana grafika spikselozowanych skał z ery ps1 ps walic returnala obesranego a w kolejce jeszcze Fallout 4 ze zboostowabym fpsem dziękuję panie Spencer walić obesranego returnala i lesbijki gays done też yebac co dalej walicie konia pod pod 3 metrowa krowę co crapkom się ugiął przed niebieskimi stulejarzami przedłużając wam nędzne demko smiechh

Edytowane przez Popi

Opublikowano
14 minut temu, PanKamil napisał:

Horizon ma gameplayowo tyle wspólnego z FM, co Driveclub z GT...:reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.