Jump to content

Forumkowy Steam Sale - Epizod VI: Zasłońcie usta i nos.

Velius

Recommended Posts

Posted

Ja ze względu na 4 miesiące praktycznie bezrobocia myślałem, że nawet się tu odzywać nie będę ani zaglądać, ale na szczęście druga połowa roku była lepsza i ponownie będę mógł się z wszystkimi pobawić :banana-santa: 

Posted

Ze mną proszę w tym roku się nie bawić, wszystko odrzucę z automatu. Jestem tak zagrzebany w gierkach, że nie mam czasu na zaległe, bieżące, a co dopiero nowe :lapka:

No i z hajsem tak nie za bardzo po kupnie konsoli, więc nie będę miał jak odrzucić gifta. Ale chętnie poobserwuję z boku, jak to się rozwinie - czy padną kolejne rekordy?

Posted
14 godzin temu, Matriks_1111 napisał:

Listonosza też pobijesz jak przyjdzie z paczką? :twisted:

Wywieszę tabliczkę "akwizytorom i z poleconymi dziękujemy" na drzwiach.

Posted

To ja tylko przypomne bo czesto pada "mam backlog", "nie ograłem tego", "nie ograłem tamtego" ze nie o to chodzi w tym evencie, jedyne co sie liczy to chęć kupienie komus prezentu pod choinke, sprawienie ze ktos sie zesra w portki i bedzie mial fajne święta. Osoba która taki prezent otrzyma nie powinna robic analiz jak Gmoch co i kiedy ogra, tylko z radościa przyjąć (chyba ze juz ma co nie).

Tylko o to tutaj chodzi :)

• Upvote 3
  • Like 3
Posted

Witam, on stan finansowy nie pytam. U mnie z hajsiwem równie krucho, w poprzednim evencie mocno przehulałem oszczędności, a ten rok należał bardziej do wydatków niż zarobków. Ale kto powiedział że nie mogę walnąć jakimś suprajzem z kosza za 4 zł:D

• Like 1