Opublikowano 6 września 20241 r ehhh panie, co prawda gier na lata, ale wtoreczek to był super dzien w tygodniu. W lozeczku scrollowanko promocji i branie na kiedys koniec zakupoholizmu, ms mnie wyleczył Edytowane 6 września 20241 r przez Beelzeboss
Opublikowano 6 września 20241 r Dobrze że ostatnio sobie wziąłem Aliens DD na promce 50%, jednak jakby mi spencer zajebał extra 350 lirek to już by się człowiek zdenerwował. A tak dawno kupione wszystko co chciałem mieć, nowości nie ma co żałować bo poza błędami to ceny już praktycznie nie były ostatnio atrakcyjne. Dlc do Eldena jeszcze spoko wyszło z ~120 na nasze pamiętam.
Opublikowano 6 września 20241 r Pan Spencer kończy cebulę żeby incz sobie poszedł z jego ekosystemu, no nie widzę innej opcji.
Opublikowano 6 września 20241 r Chciałem sobie jeszcze pozbierać nawet śmieciowe gierki ze wstecznej no ale trudno. Pieniążki wydam na plejstacji w takim razie
Opublikowano 6 września 20241 r Godzinę temu, Beelzeboss napisał(a): ps5 pro czas na ciebie Wszyscy chętnie zobaczymy jak nabywca gierek po 5 zł kupuje konsolę za 3.000 zł żeby kupować na niej gry po 350 zł sztuka. Czekamy
Opublikowano 6 września 20241 r spokojnie, wiecej wydaje na gierki od całego xboxiarskiego zespołu downa
Opublikowano 6 września 20241 r Ale tylko możliwość zakupu ucieli czy tez giereczek z innych regionów w postaci kodów już nie da rady wbić? Szkoda bo zabierałem się za drugie przejście Phantom Liberty i myślałem o wersji xsx.
Opublikowano 6 września 20241 r 16 minut temu, Beelzeboss napisał(a): spokojnie, wiecej wydaje na gierki od całego xboxiarskiego zespołu downa I wtedy się obudziłeś
Opublikowano 6 września 20241 r Kurde, właśnie się zorientowałem, że Spencer zajebał mi 88 lir. Chuju oddawaj 10zł Tak mnie zastanawia tylko czy oni naprawdę liczą, że teraz ludzie zaczną kupować ze swoich regionów i kasa im się będzie zgadzać? XD PS. Jak coś to zakupy kartą z węgierskiego sklepiku nadal działają. Edytowane 6 września 20241 r przez Ins
Opublikowano 6 września 20241 r Godzinę temu, Ma_niek napisał(a): Inne regiony też RIP ? Argentyna indie ? Kody arg dzialaja
Opublikowano 6 września 20241 r Kurwa a mi zostało w chuj kodów na Indie do game pass do konwersji...
Opublikowano 6 września 20241 r 12 minut temu, Sedrak napisał(a): Kurwa a mi zostało w chuj kodów na Indie do game pass do konwersji... one działają
Opublikowano 6 września 20241 r wklepuj, wklepuj, bo spencer szuka pieniazkow i zaraz to zablokuja Edytowane 6 września 20241 r przez Beelzeboss
Opublikowano 6 września 20241 r 2 godziny temu, Ins napisał(a): Chciałem sobie jeszcze pozbierać nawet śmieciowe gierki ze wstecznej no ale trudno Ej panowie ale Polsce też czasem są promki na wsteczną i nawet dużo nie kosztują. Nie panikujcie
Opublikowano 6 września 20241 r 9 minut temu, drozdu7 napisał(a): Ej panowie ale Polsce też czasem są promki na wsteczną i nawet dużo nie kosztują. Nie panikujcie *u Węgrów
Opublikowano 6 września 20241 r 5 godzin temu, XM. napisał(a): Ale co nakupilem 655 gier to moje teraz jak juz nie bedziesz nic kupowal, to moze w koncu cos ograsz
Opublikowano 7 września 20241 r 11 godzin temu, drozdu7 napisał(a): Ej panowie ale Polsce też czasem są promki na wsteczną i nawet dużo nie kosztują. Nie panikujcie Niny tak. Ale tu na promce masz gre za 20zl, a u turka w tej cenie miales ich z 10
Opublikowano 7 września 20241 r Wbrew temu co nasze asy na tym forum pisały, to kupujacych w tych storach musiał byc znaczaca ilosc. Kasa sie nie zgadzała skoro po tylu latach zabrali sie ostro za zakupy w innych regionach. Szkoda, ale w pln nie bede kupowal na sprzecie, w ktory sam producent nie wierzy.
Opublikowano 7 września 20241 r Ale co taki ból dupy...przecież kody vpn nadal śmigają. I tak wychodzi o wiele taniej.
Opublikowano 7 września 20241 r musisz liczyc na łaskę sprzedawcy, ze wystawi akurat to co chcesz, a z niszowymi indykami cieżko. No i przebitke mają dziady. zreszta to pewnie tez niedlugo zablokuja
Opublikowano 7 września 20241 r Korwa mogłem se u Turka kupić jeszcze Darkest dungeon 2, nie podoba mi się PL cena. te kody ARG to tak samo jeśli chodzi o nowości praktycznie sie nie opłaca ostatnio, o ile są.