Skocz do zawartości

Star Wars (seriale) - Disney+

Featured Replies

Opublikowano

Łeeeee, faktycznie późno.

I jeszcze bez Baby Yody w tym roku;/

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 584
  • Wyświetleń 47,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Didney werl jest coraz bardziej w dupie więc albo wezmą się za robotę albo za chwilę będzie podział całego korpo na mniejsze kawałki.   Ed. Na tt julki się zesrały, po anulowaniu serial

• Nie da się czytać tych twoich postów.

• JaskinieTerrigenoweMarvela
    JaskinieTerrigenoweMarvela

https://youtu.be/deyXEKKFEu8   Ocena ,,Akolity" w skali globalnej to istny dramat. Nic więcej nie da się dodać, nic. To kurłaaa p*******y rant i boty, którego do tej pory jeszcze nie było. U

Opublikowano

Okurwa, czyli pewnie się sprawdził w powrocie do swojej niesławnej roli, tylko tym razem zrobił to dobrze.

Na 'Obi-Wan Kenobi' czekam nawet bardziej, niż na 3 sezon Mando czy Book Of Boba Fett.

Opublikowano

Kariera podupadła to bierze co dają. Jego ostatni film to było jakieś gówno na vod :pawel:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na razie wygląda to tak samo fascynująco, jak te wszystkie nieangażujące wątki z Mandaloriana pisane na kolanie.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem ciekaw czy będzie takim bad motherfucker jak pisali w legendach czy jednak zrobią z niego gadającą pipę.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

I co oglądali już? Dzisiaj może obejrzę drugi ep. Pierwszy był ok, ale bez szału, liczyłem na wiecej akcji.

Opublikowano
53 minuty temu, Shen napisał:

Baby Yoda to juz zamkniety rozdział?

Ponoć ma się gościnnie pojawić u Boby Fetta.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W końcu jakiś ciekawy odcinek Boba Fetty. Pewnie dlatego, że był w całości poświęcony

Spoiler

Mando - co swoją drogą wiele mówi o poziomie serialu poświęconym Boba Fecie. 

I wygląda na to, że faktycznie znowu zobaczymy Grogu.

I plusik za cameo z

Spoiler

Fallen Order

d333c4c9-64d6-4448-b96c-f9d84fe92e1f-bd-

Przez chwilę myślałem, że jeszcze Cala wprowadzą, ale potem sobie uświadomiłem, że lata się nie zgadzają i Cal musiałby być o wiele starszy niż w grze.

Opublikowano

No fajny ten 3 sezon Mandalarian

Czekam jeszcze na cameo Bobby Fetta