Opublikowano 23 października 20213 l Hayden dołącza do obsady Ashoki. https://www.ign.com/articles/anakin-skywalker-hayden-christensen-ahsoka-disney-plus
Opublikowano 23 października 20213 l Okurwa, czyli pewnie się sprawdził w powrocie do swojej niesławnej roli, tylko tym razem zrobił to dobrze. Na 'Obi-Wan Kenobi' czekam nawet bardziej, niż na 3 sezon Mando czy Book Of Boba Fett.
Opublikowano 23 października 20213 l Kariera podupadła to bierze co dają. Jego ostatni film to było jakieś gówno na vod
Opublikowano 1 listopada 20213 l Na razie wygląda to tak samo fascynująco, jak te wszystkie nieangażujące wątki z Mandaloriana pisane na kolanie.
Opublikowano 9 grudnia 20213 l Jestem ciekaw czy będzie takim bad motherfucker jak pisali w legendach czy jednak zrobią z niego gadającą pipę.
Opublikowano 6 stycznia 20223 l I co oglądali już? Dzisiaj może obejrzę drugi ep. Pierwszy był ok, ale bez szału, liczyłem na wiecej akcji.
Opublikowano 6 stycznia 20223 l 53 minuty temu, Shen napisał: Baby Yoda to juz zamkniety rozdział? Ponoć ma się gościnnie pojawić u Boby Fetta.
Opublikowano 8 stycznia 20223 l Fajnie, klimatycznie, ale trochę ten drugi epizod za bardzo rozciągnięty imo.
Opublikowano 28 stycznia 20223 l W końcu jakiś ciekawy odcinek Boba Fetty. Pewnie dlatego, że był w całości poświęcony Spoiler Mando - co swoją drogą wiele mówi o poziomie serialu poświęconym Boba Fecie. I wygląda na to, że faktycznie znowu zobaczymy Grogu. I plusik za cameo z Spoiler Fallen Order Przez chwilę myślałem, że jeszcze Cala wprowadzą, ale potem sobie uświadomiłem, że lata się nie zgadzają i Cal musiałby być o wiele starszy niż w grze.