GSPdibbler 169 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Będzie w przyszłości opcja pudełkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Raczej nie. Gra jest w 100% online(nawet postać offline musi się raz na 30dni zalogować) więc w aktualnym stanie pudełko nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Starcraft był bez pudełka, warcraft też, więc i tu raczej bez sukcesu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 854 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Pudełka nie będzie niestety. Co do sterowania, gram na kompie i o ile dystansowe postacie gra się o wiele wygodniej na myszce tak paladynem śmigam na padzie i jest wygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Coś jest nie tak z wyszukiwarką serwerów, ciężko się do kogoś połączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrwawaRyba 22 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 24 minuty temu, kufir napisał: Coś jest nie tak z wyszukiwarką serwerów, ciężko się do kogoś połączyć. Ja bym powiedział dosadniej, online na konsolach jest z******. Próbowałem grać przez wbudowane w xbl grupy, ustawiłem się z Ameykancem na baalruny zaprosił mnie do gry, wchodzę w zaproszenie, gra się wyczytała 0 postaci do wyboru.... Global server w wykonaniu blizza ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Pewnie będą wypuszczać aktualizacje... Jśli ktoś szuka chętnych do wspólnego grania dodawajcie: PSN: Kufir_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 (edytowane) Z tego co przeczytałem tylko w szare/białe rzeczy moge wrzucać runy żeby tworzyć runwordy. Jak rozpoznać czy dana rzecz (szara/biala) jest dobra? W d3 było łatwiej bo tam przeważnie rzadkość określała przydatność, a tutaj nawet podstawowa rzecz o niskiej rzadkości (w sensie koloru) może być przydatna. Na co mam zwracać uwagę? Żeby nie wywalić czegoś dobrego. Edytowane 27 Września 2021 przez michu86- Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Na normalu warto zbierac z bialych rzeczy: Zbroje z 2 socketami (najlepiej wersje superior) pod stealth Krysztalowy miecz / szeroki miecz z 4 socketami (pod spirit) Polearmy z 4 socektami dla merca pod insight Laski i różdżki z + do skili i 2 sokcetami offhandy dla necro z + do skili i 2 socketami helmy dla druta z +do skilli 2 socketami Korbacze z 4/5 socketami Na koszmarze i piekle wszystkie biale/szare zbroje z niskim wymaganiem sily (pod engime i inne RW) czyli np wieczorne caluny, napiersniki, lekkie plytowki Kolosalne spisy najlepiej erotyczne z 4 socketami To tak z podstawowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 (edytowane) 18 minut temu, smoo napisał: Kolosalne spisy najlepiej erotyczne z 4 socketami W szczególności to Ale tak na poważnie to kolega wyżej dobrze napisał. Z mojej strony polecam poprostu wpisać w google D2 runewords i przeanalizować co pasuje do Twojego buildu i co najważniejsze...jaki przedmiot jest potrzebny!! Edit: i zapamiętaj sobie na zawsze. NIE układaj słów runicznych w magicznych itemach. Tylko SZARE ITEMY. Edytowane 27 Września 2021 przez Sobies Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Szkoda zachodu z superior items na normie pod śmieciowe runewords - byle dwie dziury w zbroi pod Stealth, tarczy pod Rhyme czy w hełmie pod Nadir/Lore @michu86- ogólnie dobre są przedmioty z jak najniższymi wymogami STR/DEX ale jako że zaczynasz dopiero grać, to bym się tym nie przejmował na razie (zwłaszcza, że można zresetować stats/skills). Ciesz się skomponowanym słówkiem, później przyjdzie czas na perfect items. Tu masz fajną apkę: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.littlebluefrog.d2runewordfinderlight&hl=pl&gl=US 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrwawaRyba 22 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 (edytowane) 51 minut temu, smoo napisał: ... Kolosalne spisy najlepiej erotyczne z 4 socketami Erotyczne są najlepsze All on one guidance, najlepszy jaki znalazłem https://htmlpreview.github.io/?https://github.com/Michaelangel007/d2_cheat_sheet/blob/master/index.html Edytowane 27 Września 2021 przez KrwawaRyba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 (edytowane) 35 minut temu, KrwawaRyba napisał: Erotyczne są najlepsze All on one guidance, najlepszy jaki znalazłem https://htmlpreview.github.io/?https://github.com/Michaelangel007/d2_cheat_sheet/blob/master/index.html Dobra stronka. Warto jeszcze podnosić Perf. gemy (szczególnie ametysty, topazy) i niebieskie paski z rekiniej skóry - służą do crafcenia bardzo fajnych pasków dla castera (później również amulety). 57 minut temu, stoodio napisał: Szkoda zachodu z superior items na normie pod śmieciowe runewords - byle dwie dziury w zbroi pod Stealth, tarczy pod Rhyme czy w hełmie pod Nadir/Lore Racja, na normalu nie warto, ale później wersje z +% do defa lub dmg są optymalne, warto mieć to zawsze z tyłu głowy (dla wszytskich itemków z wyjątkiem korbaczy i CS) Edytowane 27 Września 2021 przez smoo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Kamienie mają w tej grze jakieś wartości ? Warto je zbierać i transmutować w coraz to lepsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Tak, używa się ich do ulepszania run i craftowania przedmiotów na high levelach. Dotyczy w sumie wszystkich rzadkości kamyków, więc warto mieć w skrzyni po kilka z każdego rodzaju (czyli zarówno nadkruszone jak i doskonałe). Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Dobrą recepturą są też 3xperf gem + charm. Ze stosownym talizmanem mamy szansę na skillera (+1 do danego drzewka umiejętności). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Oj tak, istnieje masa przydatnych receptur i małych mechanik, za to ludzie kochają D2. Wciąż jest coś do zrobienia, pełno opcji na szukanie ulepszeń, kombinowanie, pogoń za idealnym buildem. Do dziś zachodzę w głowę jak można było tę formułę tak spłycić do szukania jednej większej cyferki w D3, największa katastrofa w historii gamingu to mało powiedziane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 No dla mnie tzw. endgame w D2 jest idealny - masę miejscówek do oblatania (może już dzisiaj polecę na 85lvl areas), dużo różnorodnych receptur, które mogą mieć iście epicki efekt (gosu crafty), zabawa z socketami i polowanie na HRki. Mam co robić do końca roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 nie no panowie badzmy powazni, o tej grze wiadomo wszystko i zostalo to dawno wyliczone przez jakichs autystycznych graczy. Tu nie ma pogoni za czymkolwiek bo buildy sa znane, itemy sa znane, mozna tylko farmic w kolko o ile na dwoch pierwszych poziomach trudnosci mozna poimprowizowac tak na piekle, jezeli chcesz leciec solo to nie ma innej opcji niz build z neta znany od wielu lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 854 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Jak ktoś jest nowy albo nic nie pamięta to spokojnie przez pierwsze 30-40h można się bawić bez poradników aby na piekle szukać perfekcji z poradnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Gdy juz nadejdzie pora na odswiezenie balansu gry, to ja zyczylbym sobie znerfienia tych mocno OP itemow np Spirita (niech bedzie w nim chociaz 1 high rune), enigmy (dodac cooldown do teleportu np), rework mercow (np rozdanie aur z merca z A2 do pozostalych typow najemnikow), tego typu rzeczy ktore odswieza mete i zdywersyfikuja ekonomie. No i zrobic wieksza skrytke, bo te 3 zakladki to malo wiec i tak trzeba robic postaci magazynierow. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 To fakt - niektóre itemy są strasznie op, dlatego swojego czasu wróciłem na classica. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Koszmar pękł i przeskok na hell jest baardzo widoczny dla summon necro. Teraz zwyczajny mob potrafi wokół siebie skupić całą uwagę Przy okazji pękł mi 60 poziom. Zdecydowanie szybkość czyszczenia lokacji będzie teraz minimalna + pełna uwaga i skupienie Czyli prawdziwe Diablo czas zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 ja na piekle gram powoli, jestem na quescie z countess i dzisiaj probowalem zrobic ale nawet nie dalem rady do niej dojsc bo po drodze te boss packi sa tak mocne ze mi klepia momentalnie merca i musze uciekac. chcialem poframic ja na hell ale widze ze bedzie z tym bardzo ciezko a bez countess runow nie rusze do przodu z gearem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 204 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 (edytowane) 3 godziny temu, stoodio napisał: To fakt - niektóre itemy są strasznie op, dlatego swojego czasu wróciłem na classica. U mnie też właśnie wjeżdża hell mode na classic hardcore. 60 lvl baba ze snapem.Dodam że ogrywane na ps5 i jeśli chodzi o mili class jest miodzio. No moze poza tym że na backup skokiem nie ma co liczyć jeśli w okolicy są jakiekolwiek moby.Miejmy nadzieję że takie właśnie niby drobnostki naprawia w przyszłości bo na hc jak to na hc. Jeden błąd i papa. Ps. Brak większej skrzyni na classic zwłaszcza jeśli chodzi o wersję na konsole gdzie ciężko w grze solo o muły to naprawdę nieporozumienie eh. Edytowane 27 Września 2021 przez Rash 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi