Sobies 173 Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 (edytowane) Mephisto na hell położony i dropnął 1 żółtko z normala i 2 niebieskie itemy Zrobiłem od razu 3 powtórki na nim i leci 1 żółtko i niebieskie za każdym razem. Nienawidzę tej gry Edytowane 3 Października 2021 przez Sobies Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 204 Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 U mnie z kolei 70tka wbita babem na hc classic. Andy do podziwu dropnela 2xiceblink.Chcąc nie chcąc czas na rush do 4 aktu...Bedzie grubo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Tez wlasnie zabilem go na hell i dropnely 3 zolte. W ogole nie moge wydropic zadnych sensownych butow, ringow czy amuletow, chodze z jakims dziadostwem z wczesnego nightmare. Za to Vipermagi juz 2 razy mi wypadlo. Nie moge tez wydropic monarch shield do spirit. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Teraz, Il Brutto napisał: Nie moge tez wydropic monarch shield do spirit. To też jest hit - mi wypadł pierwszy monarch i od razu pomarańczowy. Szarego jeszcze nie wyłapałem Ogólnie z potworów lecą mi pomarańcze, a bossowie to katastrofa. Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 (edytowane) Mam wrażenie, że na ps5 i switchu pustki na serwerach. Pograłem trochę w weekend chcąc dołączyć do jakiejś gry, ale za każdym razem stawiało mi nowa grę i żywej duszy nie było do wspólnego grania Tydzień temu na normalu latałem z 3-4 osobami, a na koszmarze nie znalazło mi nikogo, a jestem obecnie w 5 akcie. Edytowane 3 Października 2021 przez second Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Nareszcie - Larzuk pomógł jako nagroda z questa Teraz respec umiejętności/statystyk i kończymy to piekło Cytuj Odnośnik do komentarza
KrwawaRyba 22 Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 To i ja się pochwalę, Andariel na piekle była miła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 740 Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Kurcze, chce przejsc wszystkie 3 poziomy trudnosci, ale skonczylem normala druidem i nie podoba mi sie ta klasa. Jebac dalej czy zaczac normal inna? Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 U mnie też dzisiaj owocny dzionek: Sockety wstawione kostką Słaby ale jest: Pod kolejną postać będzie jak ulał: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrwawaRyba 22 Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 9 minut temu, Nyu napisał: Kurcze, chce przejsc wszystkie 3 poziomy trudnosci, ale skonczylem normala druidem i nie podoba mi sie ta klasa. Jebac dalej czy zaczac normal inna? Druid jest bardzo silny i bez problemu przejdziesz całą grę, nie graj tylko na zwierzaki Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 740 Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 No spoko, ale tak jak pisalem, slaby gameplay ma jak nie wiem, po yt podoba mi sie czarodziejka i asasyn. Wolalbym przejsc na te postacie, ale nie wiem czy warto zaczynac od nowa? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrwawaRyba 22 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 @Nyuto Twój czas i Twoje życie Gry są po to aby dawały chwilową przyjemność, jeżeli jest inaczej to warto znaleźć czas na refleksję... spróbuj, najwyższej Ci się nie spodoba, albo szybko znudzi, Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 WinDruid jest świetny - po Necrusie kolejna postać u mnie. Nawet sobie chyba dzisiaj zacznę - nazwę go Mousesack Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Moja blizz sorc zaczyna na hell wymiękać z powodu dużej liczby immunów, ma ktoś do polecenia jakąś fajną hybrydę? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrwawaRyba 22 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 39 minut temu, second napisał: Moja blizz sorc zaczyna na hell wymiękać z powodu dużej liczby immunów, ma ktoś do polecenia jakąś fajną hybrydę? 20 w Frozen orb, 10-12 w cold mastery, fire bolt 20, fire ball 20, fire mastery 20 1 static, 1 tele Albo 20 Frozen orb, 20 synergia, 10 cold mastery 20 fwall, 20 fire mastery, 1 static 1 tele Oba dają radę Hell ale blizzka kopa ma najmocniejszego (najszybszy Boss killer), tylko z immunami problemy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 4 godziny temu, stoodio napisał: WinDruid jest świetny - po Necrusie kolejna postać u mnie. Nawet sobie chyba dzisiaj zacznę - nazwę go Mousesack Mam dokładnie ten sam plan To będzie moja pierwsza postać online jaką zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 (edytowane) Skończyłem Baal na piekle ubity - 81 lev. Summon necro to faktycznie jest samograj. Mając jedynie Spirit, na głowie tani Leaf i kupioną w III akcie różdżkę z +2 do necro skilli przechodzi się gra Teraz czas na druida online, zaś offline spróbuje czarodziejkę. Mam naprawdę sporo fajnego towaru dla niej Edytowane 4 Października 2021 przez Sobies 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Wczoraj zrobilem cos kolo 150 Lower Kurast runow i doszedlem tylko do wniosku ze jakiekolwiek farmienie na konsoli nie ma sensu jak nie mozna wlaczyc players7. Mam nadzieje ze to najprawia jakos, chociaz watpie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Podlinkujcie na gorze tematu strony z buildami prosze Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 12 minut temu, Il Brutto napisał: Wczoraj zrobilem cos kolo 150 Lower Kurast runow i doszedlem tylko do wniosku ze jakiekolwiek farmienie na konsoli nie ma sensu jak nie mozna wlaczyc players7. Mam nadzieje ze to najprawia jakos, chociaz watpie. Ja polatałem z 200 runów i UMka poleciała. Ogólnie tak jak wspomniałeś - na Players1 jakichś lepszych run nie będzie, ale gemy, jewele i charmy lecą aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Ten Players8 też nie jest jakoś tragicznie trudny, wydaje mi się ,że mają sporo więcej zdrowia i tyle. Nie biją jakoś bardzo mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 a i bez players8 nie wbijesz 99lvl bo predzej sobie wydlubiesz oczy Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Póki co to jedyną opcją na wbicie platyny będzie zrobienie lvl 98 i 99% na PC i przerzucenie save na konsole. Nabicie 98-99 trwa dłużej niż wbicie 1-98, potem dostaje się 7exp za moba i trwa to ponad 3000 baal runów. Nie do zrobienia na konsoli, szczególnie bez działajacych lobby. Cytuj Odnośnik do komentarza
ghort 45 Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Jak ktoś chętny na trade Ps5, Ps4 to zapraszam PSN: S1mon__X(_x2). Posiadam: skillery dla Druida tarcza Herold Zakarum Korona Nieumarłych kusza Piekielnisko amulet Hymn Serafina dla Pala Duch w mieczu Dużo innych unikatów i elementów setowych Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 "Sorc end game eq": https://allegro.pl/oferta/sorc-end-game-eq-diablo-2-resurrected-d2r-11246816692 Zobaczcie, co wsadził w oculusa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi