Opublikowano 28 lipca 20213 l Właśnie ciekawe czemu używają słowa "trailery" a nie "trailer". Blue box studios to też liczba mnoga. Edytowane 28 lipca 20213 l przez PanKamil
Opublikowano 28 lipca 20213 l No bo to nie ma być jeden trailer To ma być apka, gdzie będą dodawać trailery. Może to będzie coś właśnie jak przy P.T, gdzie społeczność musiała połączyć siły aby rozgryźć zagadkę i wyjść z zaloopowanego pomieszczenia. Musieli tłumaczyć przekaz radiowy ze szwedzkiego, czy też tłumaczyć fragmenty zdjęcia zbieranego po korytarzu w 5 różnych językach, aby rozkminić co robić. Przy tym Realtime Experience app, może też jakaś kooperacja nas czeka aby to rozgryźć czy cuś. Edytowane 28 lipca 20213 l przez cotek
Opublikowano 28 lipca 20213 l Dobra, to kiedy jest premiera tego trailera, bo już się gubię w tym wszystkim.
Opublikowano 28 lipca 20213 l W sierpniu, daty trailera nie ma podanej. Jutro na PS5 można zaciągnąć apke, a 10 sierpnia ma pojawić się instrukcja obsługi appki.
Opublikowano 28 lipca 20213 l Autor No to akurat brzmi debilnie. Ściągnij apke teraz, ale użyjesz jej dopiero za kilka tygodni.
Opublikowano 28 lipca 20213 l Jeszcze lepiej, to jest preload apki. Edytowane 28 lipca 20213 l przez Bigby
Opublikowano 28 lipca 20213 l 31 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Dobra, to kiedy jest premiera tego trailera, bo już się gubię w tym wszystkim. Spokojnie, czekamy aktualnie na premiere premiery ogłoszenia terminu tego trailera
Opublikowano 28 lipca 20213 l No ja nic z tego nie rozumiem, a po drugie to sie dziwie PlayStation ze pozwalaja na takie cerebele. Niedawno bylo ze Sony jest bardzo surowe wobec gier indie a tu nagle takie szopki. Przeciez nic dobrego z tego nie moze wyjsc. A na pewno nie wierze w jakos duzy projekt, ktory mialby nas pozamiatac. Lepiej skoczcie pod zimny prysznic panowie
Opublikowano 28 lipca 20213 l A to nie byłoby tak właśnie, że Sony już dawno by reagowało na tego typu cerebele ? Czy wyjebka ? Dlatego nie reagują bo to gruba rzecz od nich - Silent Hill xD żartuje. Ja tam się jaram samą apką i tym EXPERIENCE, a czy to SH i inne to nie dopuszczam za bardzo do siebie xd Edytowane 28 lipca 20213 l przez cotek
Opublikowano 28 lipca 20213 l Ciekawe czy Hasan już się wyleczył z depresji która ostatnio ukazywał na filmikach. Grafiki z we are ready mówią, że chyba tak
Opublikowano 29 lipca 20213 l Yoshida zajmuje się indykami, a o Abandoned nic jeszcze nie powiedział?
Opublikowano 29 lipca 20213 l https://www.ppe.pl/news/159887/metal-gear-solid-6-to-abandoned-informator-wspomina-o-nadejsciu-gry-konami.html?t=50890e21ef7a39a1df92d180128e775b#c_last zwrot akcji, tym razem kolejny metal gear
Opublikowano 29 lipca 20213 l Ja wiem, że to legendarna marka, ale byłbym potężnie rozczarowany jeśli byłby to MGS.
Opublikowano 29 lipca 20213 l 6 minut temu, PanKamil napisał: remake jedynki ja na obie bym się mega ucieszył. na remake jedynki również, bo na port Twin Snakes nie ma co liczyć, a oryginał z PSXa no jest ciężki do ogrania dla nowicjusza