Opublikowano 7 października 20222 l Wygląda trochę jak Horizon w średniowieczu, nawet ta bohaterka taka jak alojka
Opublikowano 7 października 20222 l Autor 7 minut temu, Rotevil napisał: Wygląda trochę jak Horizon w średniowieczu, nawet ta bohaterka taka jak alojka Raczej średniowieczne Tlou.
Opublikowano 7 października 20222 l Tak określano pierwszą część - zdecydowanie na wyrost. Ale nie obraziłbym sie, gdyby Requiem zasłużyło sobie na takie porównania
Opublikowano 7 października 20222 l Kurw@ zaraz się dowiem, że to jest TLOU w kosmosie, albo średniowieczne HALO, a nawet Max Payne w prehistorii. W co ja będę grał, panie. Gra, jak każda inna coś czerpie stąd, a co innego stamtąd. Po prostu dobra, albo bardzo dobra kontynuacja. Żadne TLOU, nie nakręcajcie się chłopcy.
Opublikowano 7 października 20222 l dla mnie pierwsza część to takie niskobudżetowe TLoU, kto grał ten wie że podobieństwa nasuwają się same i widać że twórcy wyraźnie inspirowali się produkcją Naughty Dogs, a że mieli mniejszy budżet to i gra była skromniejsza i bardziej drewniana.
Opublikowano 10 października 20222 l Nawet jeśli ktoś nie jest fanem jedynki to trzeba być ślepym żeby nie widzieć postępu.
Opublikowano 10 października 20222 l Graficzny postęp widać. Jednak reszta to poprzednia generacja i to początek.
Opublikowano 10 października 20222 l Nie oceniaj gry, zanim nie zobaczysz jej w pełnej krasie, na własnym telewizorze.
Opublikowano 10 października 20222 l 7 godzin temu, Donatello1991 napisał: Graficzny postęp widać. Jednak reszta to poprzednia generacja i to początek. Można się z tym zgodzić, ale należy zaznaczyć że dotyczy to wszystkich gier ostatnich lat. Poza grafiką generalnie stoją w miejscu jeśli chodzi o mechaniki
Opublikowano 10 października 20222 l Przecież większość gier gameplayowo zatrzymała się na generacji x360/PS3, to o czym my dyskutujemy. Jak ktoś grał w Innocence i dobrze się przy nim bawił to tutaj dostanie więcej i lepiej wszystkiego. No a jak nie jest się fanem tego prostego skradania, strącania hełmów procą i trzymania gówniaka za rękę to Requiem raczej tego stanu nie zmieni, nawet pomimo oczywistych udoskonaleń rozgrywki. Edytowane 10 października 20222 l przez Bigby
Opublikowano 11 października 20222 l Jedynka dala mi duzo przyjemnosci wiec nie przejde obojetnie kolo kontynuacji. Lubie to slamazarne tempo tym bardziej ze widze duzo poprawek. Oj bedzie granko
Opublikowano 14 października 20222 l A zla jest taka ze juz nie odsprzedasz. Lepiej poczekac i kupic jak czlek w pudle. Ograc i wymienic bo nie ma co sie uszukiwac. Dlugie to to nie bedzie.
Opublikowano 14 października 20222 l 5 minut temu, MEVEK napisał: A zla jest taka ze juz nie odsprzedasz. Lepiej poczekac i kupic jak czlek w pudle. Ograc i wymienic bo nie ma co sie uszukiwac. Dlugie to to nie bedzie. ale ja sobie ogram jak człowiek w Game Passie, bez czekania na pudełko odsprzedawanie i taniej, pozdrawiam
Opublikowano 14 października 20222 l Dobrze, dobrze.. brawo dla was. Ciekawe czy 2 tez bedzie sie dalo wymaksowac postac w jednym przejsciu. W jedynce ponoc sie nie dalo a ja spokojnie wszystko ulepszylem ale musialem zagladac w kazdy kat i kombinowac z puzzlami.
Opublikowano 14 października 20222 l 13 minut temu, MEVEK napisał: W jedynce ponoc sie nie dalo a ja spokojnie wszystko ulepszylem ale musialem zagladac w kazdy kat i kombinowac z puzzlami. Nie wiem skąd to info, ale dało się spokojnie. Może na premierę było inaczej, bo ja ograłem dopiero jak było w Plusie.
Opublikowano 14 października 20222 l Cytat Update: it's 60fps, but the frame pacing feels off. Nothing game breaking and something a patch can't fix though Edit: Good to mention that I'm not a digital expert, so like someone mentioned, "30fps unlocked" might be a better term. It's definitely not a stuttering mess though Cytat No, I don't have any performance settings to find in the settings. Will probably change on launch date