Opublikowano 31 lipca31 lip W sumie nawet nie musieliby gameplayu i lokacji zmieniać - zastąpić Robo skórką sędziego i już mamy adaptację ostatniej filmowej odsłony w tym wieżowcu.
Opublikowano 1 sierpnia1 sie Ja widzę dwie ciekawe opcje: AvP albo Die Hard. Ale może spróbują się odkuć i zrobia drugie podejście do Rambo.
Opublikowano 3 sierpnia3 sie Patrząc na modele postaci to zdecydwanie polecałbym im jakieś uniwersum, w którym wszyscy noszą maski - te manekiny, co oni tworzą to jest poziom PS2A w temacie Unfinished Business to kolejna już gra, która bezlitośnie obnaża drift prawej gałki mojego DualSense i zdecydowanie przydałaby się opcja ustawienia martwej strefy - momentami nie da się grać od tego ustawicznego podbijania celownika w górę.
Opublikowano 3 sierpnia3 sie W dniu 1.08.2025 o 08:18, suteq napisał(a):Ja widzę dwie ciekawe opcje: AvP albo Die Hard. Ale może spróbują się odkuć i zrobia drugie podejście do Rambo.Die Hard albo Rambo niech zostawią w spokoju i nie próbują przerabiać filmów, czy wymyślać nowych historii. Co do AvP to za dużo nowych mechanik dla Predzia i obcego. Chyba, że tylko jako Marine byśmy grali i pruli z guna do wszystkiego co się rusza.