Skocz do zawartości

Olimpiada 2020(1) w Tokio

Featured Replies

Opublikowano

Kurwa, nie widziałem tego wcześniej xd

Dobra, może dlatego, że to Rio 2016, ale i tak nie widziałem.

Edytowane przez Kmiot

• Odpowiedzi 262
  • Wyświetleń 26,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gdyby ktoś chciał na szybko. W ogóle ładny widok i z jakim luzem Kajetan odstawił rywali   

• https://www.youtube.com/watch?v=5-N8IEJFUpU   xd   W ogóle właśnie były skoki wzwyż chłopów i na koniec dwóch miało remis, więc organizatorzy się pytają ich czy robią dogrywkę, czy

Opublikowano

Zapomnial ze trzeba wcisnąc x

Opublikowano

Ogladałem ostatnio jakieś walki w TKD na Olimpiadzie i mogę powiedzieć, że to niezła patologia nie mająca nic wspólnego z walką. Już kata w karate było bardziej emocjonujace.

Opublikowano

Gdyby nie forum i ten temat to bym szczerze mowiac nie wiedzial nic co tam sie dzieje. Ostatnia (i w sumie pierwsza) Olimpiada jaka sledzilem bylo UK 2012, i wspominam ja z sentymentem. Nie wiem czy gdyby bylo normalnie i publika zapelniala trybuny to czy bym to ogladal, pewnie nie. To ze koniec tez sie dowiaduje tutaj takze tego.

Polecam tez wpisac w google imie i nazwisko tej oszczepniczki i zobaczyc pierwsze 10 najczesciej szukanych z nia fraz xD 

Opublikowano

No ja bym Marysi szukał w googlach tylko w jednym celu.

comment_16283719554bCOv8p7cfkByDECyTqaa7

Opublikowano
17 godzin temu, D.B. Cooper napisał:

Wspaniały taktyk :fsg: 

Jose Mourinho wśród biegaczy.

Opublikowano
13 hours ago, Kmiot said:

No ja bym Marysi szukał w googlach tylko w jednym celu.

comment_16283719554bCOv8p7cfkByDECyTqaa7

Polecam obejrzec jej trening, jest troche jak w Creedzie a z siekiera to troche masakra. Ma dziewczyna sile

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A paraigrzyska ktoś śledzi? Tam to dopiero kozaki są.

240859892_6129448657126321_8943423722177614277_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=qVz_7KmFswgAX9oGnC1&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=2f3f516fc8898fdb3bb3726636b5b5bf&oe=61525EF4

image.png.445ea9d0d5d56f1979c6da3e60847472.png

Opublikowano

Z transmisjami jest kibel, ale ciekawe jest, że mają osobne dyscypliny, albo pozmieniane są zasady, albo sposób wykonywania niektórych ze względu na ograniczenia ruchowe.

Opublikowano
3 godziny temu, krupek napisał:

A paraigrzyska ktoś śledzi? Tam to dopiero kozaki są.

z doskoku oglądam. tvp sport się do czegoś w końcu przydał i transmitują całkiem sporo względem poprzednich igrzysk. całkiem zacny dorobek już mamy. szkoda przypału z kolarzami na epo ale po za tym dobrze jest.