Skocz do zawartości

Steam Deck

Featured Replies

Opublikowano
50 minutes ago, Daffy said:

Mieszane ma opinie w Early access ale dalej daleko do wersji 1.0 i zawsze trzeba mieć na uwadze że to Moon Studio czyli twórcy Ori

To nie o wykonanie chodzi tylko o ogólne założenia. Chyba to oglądałem jakiś czas temu u Quaza i nie spinała się gierka po prostu

• Odpowiedzi 5 tys.
  • Wyświetleń 349,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• i ja się skusiłem i niedługo zostanę Steamdekarzem 

• Jezd i moja zabaweczka. Pierwsze wrażenie pozytywne. Duże ale wygodne. Analogi strasznie wysokie i chwile zajmuje żeby do nich przywyknąć. Jak bym miał mniejsze dłonie to byłoby ciężko. Na ten moment

• Jest I on. Ekran kosmos.    

Opublikowano
Godzinę temu, Homelander napisał(a):

To nie o wykonanie chodzi tylko o ogólne założenia. Chyba to oglądałem jakiś czas temu u Quaza i nie spinała się gierka po prostu

No założenia były fajne ale niedopracowany balans, tyle wyniosłem z filmu Quaza. Ja czekam na 1.0.

Opublikowano
8 minutes ago, Ukukuki said:

No założenia były fajne ale niedopracowany balans, tyle wyniosłem z filmu Quaza. Ja czekam na 1.0.

Ja tak średnio, ale niech im się wiedzie :)

Opublikowano

Nie macie wrażenia, że teraz w nowych grach instalowanie patchy trwa stanowczo za długo? Ściągam np teraz patcha do tlou2 w kilka sekund, a potem muszę czekać 30 minut aż się gra spatchuje.

W Metaphor i Rebirth było to samo.

Opublikowano

Skończyłem ostatnio MGS3 i Silent Hill: Shattered Memories przez PCSX2 i miałem sporo slowdownów podczas wstawek albo sekwencji pościgu w MGS i podczas przemiany świata w SH. Zrobiłem Update Configuration przez Emudeck i pomogło. Po ponownym włączeniu musiałem w ustawieniach zmienić z powrotem rozdzielczość na 720p, włączyć Widescreen Patch i zalogować się do RetroAchievements.

Opublikowano
11 minutes ago, Czoperrr said:

Skończyłem ostatnio MGS3 i Silent Hill: Shattered Memories przez PCSX2 i miałem sporo slowdownów podczas wstawek albo sekwencji pościgu w MGS i podczas przemiany świata w SH. Zrobiłem Update Configuration przez Emudeck i pomogło. Po ponownym włączeniu musiałem w ustawieniach zmienić z powrotem rozdzielczość na 720p, włączyć Widescreen Patch i zalogować się do RetroAchievements.

Dasz radę MGS4 sprawdzić?

Opublikowano
6 minutes ago, Czoperrr said:

Za dużo pobierania, nawet nie testowałem emulatora PS3. Wg. YouTube niegrywalny jest.

A coś mi się pochrzaniło, że emulator PS3 testujesz, sorry

Opublikowano

Jaką kartę microSD 256/512Gb do Steam Deck polecacie? Głownie zależy ma na małej awaryjności. Żona chce mi coś na urodziny kupić.

Opublikowano

Chyba pierwsza gra która żaden z obecnych pc-handheldow nie ogarnia w znośnej jakości. Można wobec tego raczej mieć pewność że nie doczekamy się portu na switcha2

Opublikowano

Wrzuciłem bo ten silnik uznawany jest za świetny wydajnościowo a tu taki mocny zawód. Jestem zdegustowany, że chodzi jak gówno na SD

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano

To nowsza wersja silnika i jak widać bardziej wymagająca. Szkoda, Doomik na Decku zawsze fajnie smakował.

Opublikowano

RT jest w tej części permanentnie włączony stąd taki cyrk. Pewnie za chwilę scena zrobi moda by grać bez tego w trybie ziemniaka co nie zmienia faktu że obecnie każdy handheld jest za słaby by uruchomić przyzwoicie tą gierke

Opublikowano
26 minut temu, GearsUp napisał(a):

Wrzuciłem bo ten silnik uznawany jest za świetny wydajnościowo a tu taki mocny zawód. Jestem zdegustowany, że chodzi jak gówno na SD

Pewnie zaraz będzie poprawka do SD, ale na tym etapie to już takie same popłuczyny po pełnej wersji z konsol stacjonarnych (jak np. DOOMy 2k16 i Eternal na Switchu).

Opublikowano
W dniu 11.05.2025 o 17:56, GearsUp napisał(a):

Już można grać w trybie ziemnia...switcha na steam decku w nowego dooma

Opublikowano
XDA
No image preview

89 million Steam account details just got leaked, so now'...

We're still not sure how it even happened.
Opublikowano
16 minutes ago, GearsUp said:
XDA
No image preview

W takich sytuacjach warto pamiętać o 2FA.

Opublikowano
46 minut temu, GearsUp napisał(a):
XDA
No image preview

Skoro wrzucone tylko w tym temacie to rozumiem że ten dziwny steam deck na zdjęciu poszedł w 89 milionach? Xd