Opublikowano 3 września3 wrz @Homelander wszystko rozumiem, chodzi o prawidłową argumentację a nie rzucanie takiego bezsensownego komentarza, stąd ciągnę cię za język. I rozumiem, że nie chce ci się nic robić i wbrew temu co tam sobie wyobrażasz po czytaniu moich postów - szanuję takie podejście. Nie szanuję jedynie zbyt mocnych skrótów myślowych które mogą być mylące i tak odczytywałem twoje wcześniejsze wpisy (i nie tylko ja, patrząc na to, że to nie ja zadałem pierwszy pytanie). Po prawdzie w doopie mam czego kto używa, lubie jedynie trzymać się faktów@GearsUp musisz chyba przetłumaczyć ze zjebanego na polski bo nic nie zrozumiałem. Chcąc feeling nintendo instaluję sobie dolphina i cemu i gram w gre Nintendo albo odpalam switcha, nie potrzebuję do tego Bazzite wbrew pozorom
Opublikowano 3 września3 wrz Rzućcie mu jakąś komsolkę do rozkręcenia bo chłop dzisiaj strasznie agresywny
Opublikowano 3 września3 wrz lepiej jakiś goovniany port na switcha z fsr zamiast mitycznego dlss który od paru lat można było kupić za 3 usd a teraz można w końcu za 3 i pół bomby
Opublikowano 3 września3 wrz 37 minutes ago, NemoKOF said:@Homelander wszystko rozumiem, chodzi o prawidłową argumentację a nie rzucanie takiego bezsensownego komentarza, stąd ciągnę cię za język. I rozumiem, że nie chce ci się nic robić i wbrew temu co tam sobie wyobrażasz po czytaniu moich postów - szanuję takie podejście. Nie szanuję jedynie zbyt mocnych skrótów myślowych które mogą być mylące i tak odczytywałem twoje wcześniejsze wpisy (i nie tylko ja, patrząc na to, że to nie ja zadałem pierwszy pytanie). Po prawdzie w doopie mam czego kto używa, lubie jedynie trzymać się faktówUżyłem niepotrzebnie skrótu myślowego, co natychmiast wyprostowałem. Pociągnęliściemnie razem z Bzdurasem za język, co jest zrozumiałe. Wyjaśniłem najlepiej jak mogłem wraz z szacunkiem dla osób z odmiennym podejściem. Zupełnie nie rozumiem Twojego agresywnego tonu i wyzywania mnie.Nieważne, najważniejsze, że się zrozumieliśmy, a na przyszłość będę bardziej precyzyjny
Opublikowano 3 września3 wrz Dla mnie spoko, że Valve udostępniło steam OS i nie muszę specjalnie czekać na ich konsolę, a inne systemy tych mini PC mnie aktualnie nie interesują, jednak Valve zrobił to dobrze i jest to oficjalne wsparcie, żadnych zgrzytów, więc nie dziwię się, że ktoś nie chce się bawić w bazzite.Na ten moment jest ten Lenovo Legion Go S i fajnie działa z tego co widze, ale niestety to nie OLED, a pod tym względem nie chcę się cofać wstecz. Mam nadzieję, że wyjdą jeszcze jakieś inne konsole ze steamos i z oledem na pokładzie, wtedy przesiadka będzie bardzo prawdopodobna.
Opublikowano 3 września3 wrz 4 minuty temu, Homelander napisał(a):Użyłem niepotrzebnie skrótu myślowego, co natychmiast wyprostowałem. Pociągnęliściemnie razem z Bzdurasem za język, co jest zrozumiałe. Wyjaśniłem najlepiej jak mogłem wraz z szacunkiem dla osób z odmiennym podejściem. Zupełnie nie rozumiem Twojego agresywnego tonu i wyzywania mnie.Nieważne, najważniejsze, że się zrozumieliśmy, a na przyszłość będę bardziej precyzyjnyGdzie cię wyzywam? Staram się raczej bez inwektyw operować i jedynie odpowiadam na idiotyzmy człowieka-nogi w sposób brzydkiDo kolegi wyżej - ma powstać (powstaje?) instalator SteamOS i będzie jak z windowsem, dowolny wspierany sprzęt i działasz, czyli to co daje używanie teraz tych innych okropnych dystrybucji będzie załatwiało samo Valve. I jeszcze mała uwaga, trochę złośliwa, nie przeczę: cofać się da tylko w jednym kierunku więc nie trzeba pisać w którym ;-)
Opublikowano środa o 13:455 dni 8 minutes ago, NemoKOF said:Gdzie cię wyzywam?2 hours ago, NemoKOF said:Girę tego tematu, O tu o. 14 minutes ago, Moldar said:Dla mnie spoko, że Valve udostępniło steam OS i nie muszę specjalnie czekać na ich konsolę, a inne systemy tych mini PC mnie aktualnie nie interesują, jednak Valve zrobił to dobrze i jest to oficjalne wsparcie, żadnych zgrzytów, więc nie dziwię się, że ktoś nie chce się bawić w bazzite.Na ten moment jest ten Lenovo Legion Go S i fajnie działa z tego co widze, ale niestety to nie OLED, a pod tym względem nie chcę się cofać wstecz. Mam nadzieję, że wyjdą jeszcze jakieś inne konsole ze steamos i z oledem na pokładzie, wtedy przesiadka będzie bardzo prawdopodobna.Ja mam podobnie. Bardzo podobają mi sięrozwiązania w Decku, ale nie jestem przywiązany do samego sprzętu czy Valve. Jak ten nowy duży Legion Go okaże się mocnym skokiem i będzie wersja SteamOS prosto z pudła to poważnie przemyślę. Zwłaszcza, że plotki są o Decku 2 na 2028
Opublikowano czwartek o 19:144 dni Po aktualizacji Heroic w grach z Epica nie tylko działają Achievementy ale nawet wyskakują powiadomienia gdy je zdobywamy - identyczne jak na Windowsie. Pamiętajcie tylko by dla gry włączyć nakładkę EOS Overlay.