Opublikowano 25 września25 wrz 41 minut temu, Czoperrr napisał(a):Szkoda sobie psuć doświadczenie grając w to na małym ekranie.Widzę że nie znasz LORE :))
Opublikowano 2 października2 paź Czyli te kilka milionów sprzedanych konsol jest wystarczające do tego, żeby włożyć trochę pracy. Super. W końcu Decka kupują najbardziej zaangażowani, corowi gracze
Opublikowano 2 października2 paź zależy kto ma jaką definicje konsoli.W dzisiejszych czasach ASUS i Lenovo też nazywają swoje PC handheldy konsolami. Dzisiaj te różnice się zacierają.
Opublikowano 2 października2 paź Konsola ma z definicji swoje wersje gier i ekosystem więc SD nią nie jest. Mały PC jak Asusy i Lenovo
Opublikowano 2 października2 paź 2 minutes ago, NemoKOF said:Konsola ma z definicji swoje wersje gier i ekosystem więc SD nią nie jest. Mały PC jak Asusy i LenovoA gdzie ta definicja? Nie chce mi się kłócić, ani czepiać, ale jak ktoś już zaczął to możemy pociągnąć
Opublikowano 2 października2 paź Just now, Ukukuki said:Przecież ty zacząłeś xDGdzie ja? To bezbekos sie przyczepił.
Opublikowano 2 października2 paź SteamDeck więcej konsolowego feelingu od xboxa z dashem zapierdolonym reklamami.
Opublikowano 2 października2 paź Ten dash w XSX to jakis lol, ostatnio przy premierze Borderlands 4 wszystko bylo pomalowane w barwach nowej gierki pitchforda. Deck jest pecetem ale i tak uzywam go dokladnie tak samo jak konsoli. Nie chce mi sie nawet interesowac zadnymi pluginami i protonami. Dziala to dziala a jak nie to ogram na innym sprzecie.
Opublikowano 2 października2 paź 32 minuty temu, NemoKOF napisał(a):Konsola ma z definicji swoje wersje gier i ekosystem więc SD nią nie jest. Mały PC jak Asusy i LenovoNo to Deck jest blisko tej definicji :) A będzie jeszcze bardziej jak więcej natywnych buildów się zacznie pojawiać.
Opublikowano 2 października2 paź Natywne buildy teraz się pojawiają. Na konsolach muszę być na początku. Nie ukrywam, że mi się podoba podejście takie jak teraz, czyli gra na PC + optymalizacja na SD. Nawet udało się upchnąć Indianę na ten kalkulator
Opublikowano 2 października2 paź Jeśli trend się utrzyma z tymi natywnymi wersjami na decka to faktycznie sprzęt może jeszcze pożyc spokojnie kilka lat oferując możliwość pogrania w nowości w znośnej jakości.
Opublikowano 2 października2 paź No fajnie by było, szczególnie że to nie jest jakaś NOWA wersja tylko ew wyłączanie rzeczy które i tak się dało zrobić przez edycję INI itd ale po prostu dostaniemy to bez kombinowania.
Opublikowano 2 października2 paź Które to już życie Deck dostaje? Czwarte? Co potrafi zrobić optymalizacja i chęci to jest zwyczajnie niesamowite
Opublikowano 2 października2 paź 18 minut temu, NemoKOF napisał(a):No fajnie by było, szczególnie że to nie jest jakaś NOWA wersja tylko ew wyłączanie rzeczy które i tak się dało zrobić przez edycję INI itd ale po prostu dostaniemy to bez kombinowania.O to chodzi. Oby ograniczyli jak najbardziej kombinowanie,my sobie ustawimy inni nie potrafią albo im się nie chce i nie kupią deka czy innych podobnych sprzętów. Dosłownie dwa dni temu pokazywałem kumplowi deka. Zobaczył cyberpunka i oczka zaświeciły,zapytał jak to ustawiłem że tak dobrze wygląda. Wytłumaczyłem o instalacji fsr4/xess2,scalingu i czar prysł bo to za dużo kombinowania a już się napalił na przenośniaka i cos gada o S2 bo prostsze w obsłudze. Niech robią więcej natywnych wersji to wszyscy na tym skorzystamy.Btw patrzac po cyrku z m$ to zakup deka z każdym dniem staje się lepszą decyzja
Opublikowano 2 października2 paź Genialny, fenomenalny sprzęt, hybryda dwóch światów, deck2 to najbardziej wyczekiwany przeze mnie sprzęt ever
Opublikowano 2 października2 paź 13 minut temu, Daffy napisał(a):Genialny, fenomenalny sprzęt, hybryda dwóch światów, deck2 to najbardziej wyczekiwany przeze mnie sprzęt everOby nie poszli drogą Nintendo i dali model z oled na premierę xd Edytowane 2 października2 paź przez kudlaty88
Opublikowano 2 października2 paź OLED lub miniled bo ich ludzie zjedzą. Jednak target decka jest trochę inny i nikt się nie chce cofać pod żadnym względem.Ciekaw jestem tej najtańszej wersji bo będzie ostro przycięta i może pewnie dostać gorszy ekran.