Opublikowano 1 grudnia 20251 gru Jakoś koślawo przeczytałem. Dobrze by było podać jakiś model, jest tego setki na rynku. Sam miałem przypadek że monitor usb-c działał ze wszystkim poza SD.
Opublikowano 1 grudnia 20251 gru Godzinę temu, NemoKOF napisał(a):Jakoś koślawo przeczytałem. Dobrze by było podać jakiś model, jest tego setki na rynku. Sam miałem przypadek że monitor usb-c działał ze wszystkim poza SD.Dock jest z firmy Zeskris. Testowałem również inny kabel HDMI i też nie działa.
Opublikowano piątek o 15:551 dzień Wyszedł nowy plugin, dzięki któremu cała biblioteka z GOG, Epic i Amazon pojawia się nam od razu na konsoli jakby to były gry ze steam, mega robotę ktos wykonał. Jeszcze poza decky loader, ale to pewnie kwestia czasu.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Jeszcze jakby im się udało ogarnąć Gamepassa to byłoby już idealnie. Wiem, że da się grać przez chmurę, ale nie zawsze można mieć dostęp do sieci.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 21 hours ago, Moldar said:Wyszedł nowy plugin, dzięki któremu cała biblioteka z GOG, Epic i Amazon pojawia się nam od razu na konsoli jakby to były gry ze steam, mega robotę ktos wykonał. Jeszcze poza decky loader, ale to pewnie kwestia czasu.Tylko ciekawe jak z obsługą osiągnięć w GOG i Epic jeśli gry są instalowane w ten sposób (nie widziałem filmu). Instalując gry przez Heroic osiągnięcia działają.