Opublikowano 1 grudnia 20251 gru Jakoś koślawo przeczytałem. Dobrze by było podać jakiś model, jest tego setki na rynku. Sam miałem przypadek że monitor usb-c działał ze wszystkim poza SD.
Opublikowano 1 grudnia 20251 gru Godzinę temu, NemoKOF napisał(a):Jakoś koślawo przeczytałem. Dobrze by było podać jakiś model, jest tego setki na rynku. Sam miałem przypadek że monitor usb-c działał ze wszystkim poza SD.Dock jest z firmy Zeskris. Testowałem również inny kabel HDMI i też nie działa.
Opublikowano piątek o 15:553 dni Wyszedł nowy plugin, dzięki któremu cała biblioteka z GOG, Epic i Amazon pojawia się nam od razu na konsoli jakby to były gry ze steam, mega robotę ktos wykonał. Jeszcze poza decky loader, ale to pewnie kwestia czasu.
Opublikowano sobota o 11:242 dni Jeszcze jakby im się udało ogarnąć Gamepassa to byłoby już idealnie. Wiem, że da się grać przez chmurę, ale nie zawsze można mieć dostęp do sieci.
Opublikowano sobota o 13:072 dni 21 hours ago, Moldar said:Wyszedł nowy plugin, dzięki któremu cała biblioteka z GOG, Epic i Amazon pojawia się nam od razu na konsoli jakby to były gry ze steam, mega robotę ktos wykonał. Jeszcze poza decky loader, ale to pewnie kwestia czasu.Tylko ciekawe jak z obsługą osiągnięć w GOG i Epic jeśli gry są instalowane w ten sposób (nie widziałem filmu). Instalując gry przez Heroic osiągnięcia działają.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Z innych njusów, nowy patch do Mesy zwiększa wydajność RT (i Lumen w UE5) na sprzęcie AMD o ok 30%: https://www.gamingonlinux.com/2026/01/mesa-radv-driver-on-linux-looks-set-for-a-big-ray-tracing-performance-boost/Pewnie za miesiąc-dwa pojawi się w SteamOS. Jest szansa, że takie np. SH2R się zrobi grywalne, a Indiana i może E33 będą chodziły wyraźnie lepiej.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ktoś wymieniał baterię w steam decku? LCD.Bo mam serwis co mi to zrobi za 200zł, ale chcą żeby im też dostarczyć baterię.Bo niestety, ale gram i jest git a nagle jest 60% i jeb 5%.Więc to nie soft a bateria.Jakiego zamiennika byście użyli?Wymieniłbym na OLED, ale z zjechaną bateria nikt mi nie kupi Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Basior .
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wystaw na allegro jako uszkodzony i daj w opis bateria do wymiany.Pada do PS4 z driftem tak sprzedałem i Switcha Lite z powduszonymi przyciskami.