Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 2 godziny temu, Krzysztof93 napisał(a):Gracze i młodzi rodzice jedni i drudzy marudzą coś ciągle o usypianiu2 godziny temu, Czoperrr napisał(a):Najgorzej jak łączymy jedno z drugim tak jak w moim przypadku.Oddałbym do domu dziecka po co od razu usypiać niech se żyją.... Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez kudlaty88
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Usypienie w decku zrobiłem chyba z raz, dla testu Dla mnie w sumie zbędna rzecz.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Szok że ktoś mając usypianie w przeniosniaku może go nie używać. Do mnie to wręcz tożsama funkcja z tym typem sprzętu.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Uśpienie jak qucik resume, raz skorzystasz i nie wyobrażasz sobie granie bez tego. Tylko szkoda, że to uśpienie nie zjada takich śladowych ilości jak w vicie, gdzie konsola potrafiła w tym stanie wytrzymać ze 3 miesiące.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 3 hours ago, Moldar said:Usypienie w decku zrobiłem chyba z raz, dla testu Dla mnie w sumie zbędna rzecz.Co? Czyli co, za każdym razem wchodzisz w menu i wybierasz wyłącz?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Godzinę temu, Czoperrr napisał(a):Co? Czyli co, za każdym razem wchodzisz w menu i wybierasz wyłącz? Ja tak robie. Tak jak pisalem nie jest to dla mnie jakis deal breaker bo nigdy nie gram na SD z doskokubjak wiem ze mam niewiele czasu. Korzystalem ale nie robi mi to roznicy czy jest czy nie. Tak samo w switchu czy 3DS chociaz ten ostatni z Vita grany byl w pociagu wiec wtedy sie przydawało.E: tzn gry wylaczam w raki sposob. Sam SD zawsze potem przyciskiem power uspiony ale bez wlaczonej gry.