Skocz do zawartości

Steam Deck

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 360,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• i ja się skusiłem i niedługo zostanę Steamdekarzem 

• Jezd i moja zabaweczka. Pierwsze wrażenie pozytywne. Duże ale wygodne. Analogi strasznie wysokie i chwile zajmuje żeby do nich przywyknąć. Jak bym miał mniejsze dłonie to byłoby ciężko. Na ten moment

• Jest I on. Ekran kosmos.    

Opublikowano
2 godziny temu, Krzysztof93 napisał(a):

Gracze i młodzi rodzice
jedni i drudzy marudzą coś ciągle o usypianiu

2 godziny temu, Czoperrr napisał(a):

Najgorzej jak łączymy jedno z drugim tak jak w moim przypadku.

Oddałbym do domu dziecka po co od razu usypiać niech se żyją....

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Szok że ktoś mając usypianie w przeniosniaku może go nie używać. Do mnie to wręcz tożsama funkcja z tym typem sprzętu.

Opublikowano

Uśpienie jak qucik resume, raz skorzystasz i nie wyobrażasz sobie granie bez tego. Tylko szkoda, że to uśpienie nie zjada takich śladowych ilości jak w vicie, gdzie konsola potrafiła w tym stanie wytrzymać ze 3 miesiące.

Opublikowano
3 hours ago, Moldar said:

Usypienie w decku zrobiłem chyba z raz, dla testu ) Dla mnie w sumie zbędna rzecz.

Co? Czyli co, za każdym razem wchodzisz w menu i wybierasz wyłącz? notbad

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał(a):

Co? Czyli co, za każdym razem wchodzisz w menu i wybierasz wyłącz? notbad

Ja tak robie. Tak jak pisalem nie jest to dla mnie jakis deal breaker bo nigdy nie gram na SD z doskokubjak wiem ze mam niewiele czasu. Korzystalem ale nie robi mi to roznicy czy jest czy nie. Tak samo w switchu czy 3DS chociaz ten ostatni z Vita grany byl w pociagu wiec wtedy sie przydawało.

E: tzn gry wylaczam w raki sposob. Sam SD zawsze potem przyciskiem power uspiony ale bez wlaczonej gry.