Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Żeby nie było nieporozumień, ja widzę, że ten sprzęt jest lepszy i nie ma o czym nawet mówić, bo na każdym kroku coś mi tutaj przyjemnie smyra (chociaż wiadomo, że ekran robi 99% roboty - Ori na tym sprzęcie ). Haptyka fajnie głaszcze paluchy, jest ciszej, bateria trzyma zauważalnie dłużej, są powody do mruczenia. Po prostu to wszystko zebrane do kupy nadal nie usprawiedliwia dla mnie wyłożenia tej kwoty którą trzeba wyłożyć za nowy egzemplarz (chyba, że ktoś w ogóle Decka nie posiada, wtedy to no-brainer). Ale jak już go mam to będę go kochać miłością szczerą tak jak poprzedni model, bo to jest najsensowniejszy stosunek ceny do jakości z jakim miałem do czynienia przez ostatnią dekadę w segmencie gamingowego sprzętu.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Zazdro, chcialbym ten model ale podobniejak Ty nie widze powodu wykladac kasy bo moj LCD jeszcze spokojnie sobie dziala.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 37 minutes ago, pawelgr5 said:Zazdro, chcialbym ten model ale podobniejak Ty nie widze powodu wykladac kasy bo moj LCD jeszcze spokojnie sobie dziala.Musisz upozorować śmierć modelu LCD tak jak zrobił to Bzduras
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Teraz to na niego chuchaj i dmuchaj raczej, bo skoro kupiłem OLEDa to w przeciągu miesiąca na 99% zapowiedzą SD2