Skocz do zawartości

BEZBEKI 2021

Kandydaci 2021 54 użytkowników zagłosowało

1. 1. KLAP ROKU 2021:

2. 2. BOT ROKU 2021:

3. 3. BLACHARZ ROKU 2021:

4. 4. NINTENDOFAG ROKU 2021:

5. 5. BEZBEK ROKU 2021

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 10.08.2021 o 06:10

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Ukukuki napisał:

W połowie roku? 

Bo to rok szkolny.

• Odpowiedzi 158
  • Wyświetleń 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zglaszam nastepujace kandydatury   Klap roku: kazdy uzytkownik PS5. Kto raz bydlaka pod telewizorem u siebie zobaczy temu juz ogien w oczach nie zgasnie   Bot roku: @Colin, banuje

• Ty nie piszesz niemądrze. Ty piszesz bezbecznie i bezjajecznie, z udawanym obiektywizmem oraz podprogową propagandą. Tak więc tytuł wg mnie bardzo zasłużony.

• Dorosli ludzie obsrani bo gdzies na koncu internetu ktos wygral czy przegral glosowanie na cos tam xDDDDDD NIEEEE Asax bezbekiem to nie moze byc, tak nie wolno, widac kto glosowal, po plusach tez wida

Opublikowano
  • Autor

widzę że chyba w tym roku nie będę miał żadnej konkurencji :asax:

ode mnie:

Bezbek roku - niestety schabek

Klap roku - Hendrix, szanuje za wiedze i rzeczowe podejście, najlepsze źródło wiedzy w tematach około Playstationowych

Bot roku - kolega Bigby, zawsze zorientowany we wszystkich nowinkach i plotkach dotyczących xboxach, chociaż ostatnio trochę przystopował (co może mieć związek z tym że kupił PS5)

Nintendofag i Blacharz roku - nie mam swojego typu

Opublikowano

Najgorszym bezbekiemj jest Sven Frost. Przeciętność i wymiotująco nudno-mierna osobowość. 

Opublikowano

1. Bezbek roku - rookie of the year - PIOTR8642

2. Klap roku - Schabek 

3. Bot roku - po raz kolejny ASX'em, wszystko zawsze tak przekręci by PR'owo MS wychodził jak najlepiej. 

4. Nintendofag roku - Czezky, choć już parę razy w historii forum zamykał ten rozdział "i zmywał z siebie naleciałości pedalstwa", to jednak zawsze do Nintendo wraca xD

5. Blacharz roku? nie wiem, kto mógłby nim zostać ;)  :master:

Opublikowano
4 godziny temu, ASX napisał:

Blacharz roku i Bot roku funkcjonują w ramach jednego ekosystemu, a że nie ma sensu dublować tytułów więc połączyłem ich w jedno

1. Bezbek - ASX

2. Klap - Hendrix 

3. Bot - Kubson 

4. Blacharz - easye

Opublikowano

Bezbek - Liściu

Klap - Hendrix, szanuje za wiedzę.

Bot - ASX, lepszy niż cały Polski oddział MS.

Blacharz - PC nikogo.

Opublikowano

1. Bezbek - Lisciu

2. Klap - hendrix

3. Bot - ASX

4. Blacharz - xd

5. Nintendofag - devilbot

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zglaszam nastepujace kandydatury

Klap roku: kazdy uzytkownik PS5. Kto raz bydlaka pod telewizorem u siebie zobaczy temu juz ogien w oczach nie zgasnie

Bot roku: @Colin, banuje kazdego kto powie zle na zawsze dziewice xboxa, ale ze swoimi chlopakami lize sie po fiutach w dziale forzy jakby nie widzial co wypisuja. Upadek fajnego chlopaka.

Bezbek roku: @ASX. Na jednego asaxa sklada sie 0% merytoryki w postach, 0% dystansu w glowie, 69% colina w sobie i 31% gownolinkow z twittera co daje nam 100% ekscytacji z premiery nowej gry

2F3E658B-DD26-41A7-A609-C5B6EED17B8B.thumb.jpeg.f5457b9838c376c5315195a2f8a7184c.jpeg
XDDDDDDDDDDD

Opublikowano

o kurcze schabek, nie wiedziałem że cię tak mocno połamało ;/ jakieś problemy w życiu osobistym? jak miałem biedę w portfelu też chodziłem struty i sfrustrowany

może luba się ulała albo z roboty cię wywalili? wyżal się pawłowi dla pawła <3

Opublikowano

Wszystko jest dobrze mordeczko a miesiac bez forum uswiadomil mi ze nie potrzebuje juz tu wchodzic takze zalaczam ofensywny styl i czekam na efekty :kaz:

Opublikowano
8 minut temu, schabek napisał:

Bot roku: @Colin, banuje kazdego kto powie zle na zawsze dziewice xboxa, ale ze swoimi chlopakami lize sie po fiutach w dziale forzy jakby nie widzial co wypisuja. Upadek fajnego chlopaka.

Bez kitu, bot-gestapowiec można rzec.

Opublikowano

Na dupę dostaliście bo zasłużyliście ale widzę nadal piecze :yao: :xboss:

Opublikowano

Bezbek: kurwa jest ich trochę ale najbardziej słabe są podjazdy usera dee w każdym topicu

Bot: asx - bezapelacyjnie 

Klap: schabek - mega styl

Nintendofag:  …..

Blacharz: ……

Opublikowano
On 7/27/2021 at 12:16 PM, Paolo de Vesir said:

Blacharz roku jak najbardziej zasłużona kategoria, ale kto chciałby nosić taki brzydki tytuł? ;/// blacharze to chyba na forum motoryzacji or smt

I tak brzmi o wiele lepiej i ma lepsze znaczenie niz zenska odmiana Blacharza xD

Opublikowano

Bezbek:moderacja co dobrych chłopaków banuje za prawdę 

Bot: hatfu asx

Klap : schabek

nintentfag: nikogo

Opublikowano
  • Autor
W dniu 27.07.2021 o 17:47, schabek napisał:

Bezbek roku: @ASX. Na jednego asaxa sklada sie 0% merytoryki w postach, 0% dystansu w glowie, 69% colina w sobie i 31% gownolinkow z twittera co daje nam 100% ekscytacji z premiery nowej gry

ależ ci musiałem siąść na psychikę, bo frustracja aż wylewa się z twojego postu :obama:

Jak coś to jestem gotów wyciągnąć rękę na zgodę i odpuścić ci ten przegrany przez ciebie zakład (bo domyślam się że to chyba on wyrządził takie szkody w głowie), o ile obiecasz poprawę 

Opublikowano

o jezu, schabek jak się zesrał xDDDDDDDDDD

Buldupca roku jeszcze dajcie, będzie duel: schabek kontra rozi

Opublikowano

1. Bezbek - ASX

2. Klap - Hendrix 

3. Bot - ASX

4. Blacharz - nie widziałem

5. Nintendofag - nie widziałem

Opublikowano

Bezbek - ASX

Klap - schabek

Bot - ASX

Blacharz - Easye

Nintendofag - devilbot

Opublikowano
  • Autor

no nie jestem demonem szybkości ;)

Opublikowano

Bezbek roku - mam kilka typów, najbardziej myślałem nad Liściem, który strasznie mi zepsuł CW, ale później przypomniałem sobie o tym PIOTR678902637592762 - jakiś random, prawdopodobnie alter i jego dwa posty na krzyż, kopiowane po stokrość ("Daj screenshota" i "Podaj listę eksów na PS5"). No k#rwa, większej miernoty nie czytałem.
Klap - schabek - miał tam swoje 5 minut i tylko on ze strony niebieskich prezentował odpowiedni poziom dowcipu.
Bot - ASX nie ma konkurencji - im bardziej stara się pisać bezstronnie, tym bardziej brzmi jak PRowiec polskiego oddziału MS :asax:
Reszty nie podejmuję się typować :dunno:

Opublikowano

1. Bezbek - Donatello-Spermatello przez aklamację i bez najmniejszej konkurencji (wiadomo za co)

2. Klap - Liściu ( za walkę, kiedy nawet takie klapy jak YETI I Mendrek w pewnym momencie wymiękły) 

3. Bot - ASX 

4. Blacharz - ta platforma dla mnie w ogóle nie istnieje

5. Nintendofag - nie ma nikogo, wszyscy wymarli niczym dinozaury

Opublikowano

1. Bezbek - Bzduras, Vesir, Rozi

2. Klap - Whisker - ten użytkownik w pojedynkę niszczy obóz zielonych

3. Bot - wszyscy poniżej 90IQ czyli cały obóz zielonych

4. Blacharz - nie liczy się dla mnie PC

5. Nintendofag - nikogo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.