Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA V Online

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, SebaSan1981 napisał:

Apartament z garażem na 10 aut to podstawa. No i na jakiś pojazd latający, który będzie pomocny w robieniu misji. Polecam goraco śmigłowiec Buzzard. Z samochodów to koniecznie Kuruma opancerzona (ale nie ta zwykła tylko ta druga, z płytami w oknach). Taki mini-zestaw na dzień dobry znacznie uprzyjemni rozgrywkę online :)

Dzieki za konkrety! W tej grze jest tyle rzeczy, ze ciezko cos wybrac nie majac wiedzy co sie przyda :)

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 175,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oni są kurwa bezczelni  

• Ja pierdole fabularne dlc z Franklinem i Dr Dre... Do online, zaorac ich 

• Wystarczy, że cockstar zobaczył frajerskie nasienia, które nakupowały trylogie gówna i upgrade graficzny do gtav, że bez oporu wyjebią kolejnych spierdziałych frajerów. Bo gracze im na to pozwalają i

Opublikowano

Podróbka Lanci Stratos jest obecnie za darmo do zamówienia. Oferta bodajże do środy. Zamówiłem, zmodyfikowałem, fajna zabawka.

• 2 miesiące temu...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

@Labtec - czyli wymyślili kolejny sposób na sprzedaż kard "Shark" ? Brawo Take 2 ;)

Opublikowano

Jednak R* to jebani geniusze - wrzuć aktualizację rodem z NFS:U2, od razu trzykrotny wzrost ilości graczy, wszyscy streamują, reddit płonie. Oczywiście wszystko nowe w grze kosztuje miliony, więc shark cardy pewnie idą jak woda.

Opublikowano

Jest jakas data kiedy do tego wjeżdża patch na ps5? Coś było mówione o 60fps? 

Opublikowano

Jakieś 1,5 roku temu po ok. 500-600 godzinach odpuściłem GTAO. Jak tam teraz wygląda sytuacja? Poszli całkiem w stronę jakichś kosmicznych wyścigów na kolorowych torach w powietrzu i innych gównianych aktywności, czy da się jeszcze rozegrać tam normalny deathmatch czy normalny wyścig (właściwie tylko to tam robiłem)? 

Opublikowano

Ja to czekam tylko na patch i chętnie bym ograł te wszystkie napady, bo podobno całkiem udane. Da się je rozegrać tak aby gra była bez innych graczy oczywiście oprócz 3 znajomych? 

Opublikowano

Stare napady tak, nowe mają przygotowania, które robisz w publicznej grze tylko i jak trafisz idiotów w sesji to będą Ci przeszkadzać.

Opublikowano
6 minut temu, POGGERSON napisał:

Czy jak bede mial ps5 to bede mogl grac w gta v online z kolega ktory posiada ps4?

Tak, będziesz mógł grać z kolegą

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Będę szukał 2 osób do trofeów związanych z heistem Doomsday, czyli "Elitist" oraz "Masterminds". Chodzi o zrobienie czasówek oraz bez umierania, także osoby koniecznie muszą ogarniać dobrze mechaniki GTA oraz mieć praktycznie wszystkie najważniejsze bronie w grze. Oczywiście coś tam pomożemy jak będzie trzeba. Chcemy to zrobić przez Święta Bożego Narodzenia, bo wtedy wszyscy będą mieć wolne, a jak będzie trzeba to i nockę pociągnąć jakąś. Piszcie na prywatnej wiadomości najlepiej. :platinum:

Opublikowano

Tego Doomsdaya też podchodziłem kilka(naście) razy i bez śmierci się nie udało. Najgorsze były te opancerzone "Terminatory" w kanałach. Mimi iż miałem obczajony myk, gdzie wyłażą i skąd ich rozwalać to zawsze ktoś wyskakiwał zza osłony z ułańską fantazją "uurrraaa w pieriod!", równie szybko ginął i wywalało nas do respawnu. W końcu dałem sobie spokój. Mam 256rangę, wszystkie bronie i większość contentu odblokowanego ale dissconecty i ciągłe respawnowanie skutecznie zniechęciły mnie do robienia tych napadów. Bardziej bawi mnie przechodzenie zwykłych misji solo (np Dachowca) lub jakiś szmugiel towarów, czasem jakieś dzieci na hs płaczą bo "dziewczyna w czapce rasta" przyleciała i rozwaliła im konwój ;)

Opublikowano

Tam jest patent, że jak ktoś padnie w trakcie misji, to wszyscy szybko wyłączają grę i nie zalicza tej śmierci. Nadal działa, a własna ekipa to wtedy jednak inaczej się gra. Najważniejsze, żeby ogarniać co trzeba robić i znać po prostu grę. 

Edytowane przez Patricko

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No nic, co zrobić jak nic nie zrobisz, ściągam GTA Online na PC i odpalam postać po kilku latach, nawet nie umiem w to już grac, a mapy to już w ogóle nie rozumiem bo tego tyle już nawalili ze nie wiem za co się zabrać

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Szukam ludzi do stałego grania w gta online chciałbym ukończyć napady w gta z ogarniętymi ludźmi ponieważ z randomami się po prostu nie da. Mam 22 lata i duże doświadczenie z grą mój nick na ps5 to Shooter21pl chętnych proszę o dodanie mnie do znajomych .

Opublikowano
37 minut temu, Shooter21pl napisał:

Mam 22 lata

Mnie nie oszukasz kolego, widzę Twój nick. Szach mat ateiści