Skocz do zawartości

GTA V Online

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 160,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oni są kurwa bezczelni  

• Ja pierdole fabularne dlc z Franklinem i Dr Dre... Do online, zaorac ich 

• Wystarczy, że cockstar zobaczył frajerskie nasienia, które nakupowały trylogie gówna i upgrade graficzny do gtav, że bez oporu wyjebią kolejnych spierdziałych frajerów. Bo gracze im na to pozwalają i

Opublikowano

Ehhh, dalej lezy i kwiczy, "jeszcze troche i z tezy stane sie antyteza i nie przejde do dziewiatego paradygmatu".

Opublikowano

Wysokośc postaci też jest zmienna, czy zawsze taka sama?

Zawsze taka sama. Ja żeby wczoraj dolaczyc do kumpli stracilem chyba godzine.

Bez sensu ze po każdej misji tez wywalalo każdego z nas w innej grze, a dolaczanie raz dzialalo, raz nie.

Ogolnie - online spoko, nawet deatchmatche gra się fajnie.

Opublikowano

A jak jest z autoaimem - zalezy to od ustawien naszych kontrolera, do kogo dolaczymy, czy ustawiamy to odgornie w opcjach ?

Opublikowano

Intro się włączyło, potem znany wszystkim komunikat. Nie ma słów...

Opublikowano

ten samouczek jest zbugowany, bo po intro jeszcze musisz przejść wyścigi, które później przez godzine nie chciały mi się zalczyc, a NPC się blokuje.

Nastepnie najlepiej wykonać 2-3 misje i dopiero jak na mapie pojawia się misje, punkty, wyzwania można spokojnie szukac graczy.

A jak jest z autoaimem - zalezy to od ustawien naszych kontrolera, do kogo dolaczymy, czy ustawiamy to odgornie w opcjach ?

Chyba od Twojego ustawienia. Bez autoaima nie masz zadnych szans w tej grze.

Opublikowano

Czyli majac free aim bede gral z samymi auto aimowcami ? :/ Auto aim akurat w V jest przesadzony na maksa, namierza na kilometr i mozna zabijac ludzi w przejezdzajacych 200km/h samochodach na lajcie.

Opublikowano

We Free Roam ma byc tylko free aim ponoc dostepny, a jesli chodzi o misje etc. to chyba zalezy od osoby ktora hostuje mecz.

Opublikowano

czego nie zrobili tak jak w RDR czy MP3, czyli podział na free aim i auto aim... co za porażka.

Opublikowano

Buhehe no bez jaj... W takim razie granie jakichkolwiek trybów player vs player dla mnie odpada, frajda z grania auto aimem nawet w singlu była żadna.

Opublikowano

console gaming xD press X to kill

nie no musi to byc jakos sensownie zrobione bo będzie tryb niegrywalny.

Opublikowano
  • Autor

Dobra w końcu udało mi się wejść do online, czarnuch kolega Franklina przywitał mnie na lotnisku i dał spluwę. Odwiózł mnie na jakiś wyścig po czym zwiecha konsoli :(

Opublikowano

Mimo wszystko nie sadze, zeby R* bylo tak glupie, ze pozwolilo grac ludziom w obu trybach celowania na raz.

Opublikowano

Zapewne będzie tak jak w 4, że host ustala czy jest aim czy nie. Host ustali, że jest free aim i wszyscy tak mają i nie ma przebacz. 

Opublikowano

Potwierdzam. Host ustala jakie jest namierzanie, a we free roamie to chyba zależy od ustawień.

Opublikowano

Lipa jakby we free roamie zalezalo od ustawien, wiadomo ze wtedy 99% bedzie latac na auto i zabijac wszystkich dookola :/

Opublikowano

Nie powinno byc w ogole w online auto aim- u. Btw ktos tego uzywa w single ?! Idea potyczek sieciowych pada na pysk przy takich ustawieniach :(
Mam nadzieję , ze rockstar przemysli tą niesamowicie wazną kwestię.

Opublikowano

Jacy wszyscy nagle skillowi się zrobili. XD

Opublikowano

Ja pierdyle wczytało mi pierwszy wyścig ale zwiecha konsoli [*]... no smuteczek może do listopada zagram XD

Opublikowano

Jacy wszyscy nagle skillowi się zrobili. XD

Ja wiem, że brać konsolowa przyzwyczaiła się do lekkiego autoaima w call of duty, ale bez przesady, co za frajda w DM jak zabicie kogoś to tylko kwestia kto kogo pierwszy zauważy i wciśnie najpierw L2 a potem R2 ?

Opublikowano

Nie no, w multi tak, jestem za tym, żeby każdy grał na free aim, aby o wyniku decydował skill, ale nie rozumiem czepiania się i nagłego oburzenia, że ktoś gra na aimie w singlu. Co ma do rzeczy singiel do multi? 

Opublikowano

Bo granie w singla z autoaimem to lamerstwo i tyle.

Za niedlugo pewnie bedzie autopilot w samochodach, ktory bedzie korygowal tor jazdy.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Mnie tam single nie interesuje, moga sobie ludzie nawet na autopilocie grać :P

Opublikowano

Bo granie w singla z autoaimem to lamerstwo i tyle.

Za niedlugo pewnie bedzie autopilot w samochodach, ktory bedzie korygowal tor jazdy.

Celowanie padem [ * ]

To już chyba wygodniej się gra w FIFĘ na kierownicy ;/.