Szermac 2 612 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja 6 minut temu, Donatello1991 napisał: Jak to jest z tym 3 zakończeniem? 3 razy trzeba przejść? Spoiler -100% znajomości z Lily + NIE podanie ręki Adamowi. -100% znajomości z Lily + Podanie ręki Adamowi - Mniej niż 100% znajomości z Lily + Podanie ręki Adamowi 1 minutę temu, Square napisał: Nie macie wrażenia, że tryb pod L3+R3 jest słabszy niż normalnie? Mogliby go trochę wzmocnić. No właśnie, ten tryb to chyba tylko po to, żeby choć trochę ściąć hp bossowi przy tym nie tracąc swojego żyćka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja (edytowane) Mi po drodze póki co wpadły wszystkie ulepszenia bety, hp i apteczek, a tych strojów mam bardzo mało. Puszek mam 15 lub 16, ale nie zebrałem tych z otwartej mapy, poza dwoma chyba. Edytowane 3 Maja przez PiotrekP Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja Pogralem w demo i jest git malina. Podoba mi sie to co widze a widoki potrafia zaprzec dech w piersi - zwlaszcza jak Eve zjerzdza po drabince Takze jak bede przeodzil kolo sklepu z gierkami to biere S.B z miejsca. W demo juz tylko ostatni boss zostal do ubicia. Za 1 podejsciem sie nie udalo Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja 37 Strojow a jeszcze gry nie skonczylem \o/ Wszystkie Puszki, Ryby, Tumblery, Skille, HP, Weapon Core Brakuje mi 1 Beta Core do Trofki I pytanko widzial ktos gdzies Speed Increase Gear 3*? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja Gdzieś był, bo mam, ale nie wiem gdzie. Rdzeni Życia/Bety jest więcej w grze niż potrzebne do trofeów. Miałem zapas, a i tak pewnie coś pominąłem. To samo z pozostałymi zasobami do ulepszeń. Polecam też wykupić zapas u Digera, przyda się w NG+. Lecę NG+ na hardzie i ubiłem Gigasa. Można szybko zginąć, ale było łatwo do tego momentu, zobaczymy jak później. Zmieniłem audio na angielskie i jak ktoś się zastanawia to szczerze polecam lecieć oo koreańsku, jest o niebo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja Brakuje mi 1 Campa lol zaraz zrobie sobie 2 ostatnie walki raz jeszcze bo sa kozackie ❤️ Zrobilem 2 Endingi boze nie chce mi sie przechodzic jeszcze raz szukajac wszystkich Campow albo tylko tego ktorego nie mialem a to ma byc jeszcze przejscie na odpierol sie dla Endingu -_- Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja (edytowane) Mi zostały 2 campy w podstawce xd ciekawe czy jak pykne tylko akurat je w NG+ to się zaliczy, czy muszę znowu wszystkie Na razie trochę poodpalałem na puatkowiach, ale liczba się nie zmieniła. Sama przyjemność tak czy siak latać po tej gierce Edytowane 4 Maja przez Szermac Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja To ja szukałem dużo lepiej, bo wpadło przy pierwszym przejściu. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja Wczoraj już po wyłączeniu gierki doczytałem, że ten zalany kompleks w Eidos7 można eksplorować po spuszczeniu wody i są tam znajdźki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja Dolicz jakieś pół godziny bonusowej eksploracji dzięki temu i historyjkę z morałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja Gdzie doczytałeś ? Prowadzą tam normalnie poboczne questy z tablicy z Pustkowia z tego co kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja 4 minuty temu, Szermac napisał: Gdzie doczytałeś ? Prowadzą tam normalnie poboczne questy z tablicy z Pustkowia z tego co kojarzę. Raczej wiadomość od tajemniczego wielbiciela. Spoiler W Xionie na dole, po lewej stronie przed wejściem do bram miasta jest mała dziewczynka, która przekazuje EVE wiadomość o dostępie do zatopionego obszaru na Eidos VII. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja A faktycznie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja @Nemesis Spoiler Ona to daje nam program do tej konsoli, żeby wodę obniżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja To wszystko jest zaznaczone na mapie jako misje z tego co pamiętam. Jedyna pomijalna lokacja to Spoiler Eidos 9. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja 5 minut temu, PiotrekP napisał: @Nemesis Pokaż ukrytą zawartość Ona to daje nam program do tej konsoli, żeby wodę obniżyć. Musisz udać się na stację kolejową Eidos. Dotrzesz tam z każdego obozu w mieście. To podtopiony teren. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja 22 minuty temu, Square napisał: To wszystko jest zaznaczone na mapie jako misje z tego co pamiętam. Jedyna pomijalna lokacja to Ukryj zawartość Eidos 9. Ta do tego na pewno prowadził wykrzyknik. Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 169 Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja Ta gierka ma tylko jedną wadę, jest za łatwa. Na żadnym bossie nie zginąłem , gdyby nie było tych ciosów specjalnych to byłoby wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja Bekowe jest to ze zaraz Stellar Blade bedzie mial w temacie wiecej postow niz Rebirth xD Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja Gdyby nie pewne walory wizualne i rzeczy z nim związane, nie byłoby to możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja Mysle tez ze bycie bardzo dobra gra ma tez na to jakis wplyw xD Stellar Blade 9 na Szlekach Rebirth 8/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja Godzinę temu, GSPdibbler napisał: Ta gierka ma tylko jedną wadę, jest za łatwa. Na żadnym bossie nie zginąłem , gdyby nie było tych ciosów specjalnych to byłoby wyzwanie. No to prawda, fajnie jakby był Hard od początku, bo ten w NG+ jest nadal łatwy, ale na podstawowym NG już pewnie jest wporzo na takiej gołej postaci Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja A właśnie- co z tym grindowaniem/ślizganiem po tych torach, co było w trailerze? Bo nikt tu o tym nie pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja Jest to w grze, ale banalnie proste, nawet chyba nie trzeba sterować ani skakać. Cytuj Odnośnik do komentarza
kaj.dam 15 Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja Dobra Pany Dzisiaj będę zaczynał, pytanie - patchować czy nie patchować? Wiadomo że o cycki też chodzi ale ogólnie to serio pytam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi